Jump to content

Is dit normaal?


RS2003STR
 Share

Recommended Posts

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Het is inderdaad geen indicatie dat er een motor in zit. Het is een indicatie dat er iets mis is of gedetecteerd wordt in de motor. In een hoop gevallen waar ik van heb gehoord zit dit in de lambdasonde. Laat er even een expert naar kijken en hem uitlezen. Zoek er bijvoorbeeld eentje in de banners bovenaan op het forum.

Link to comment
Share on other sites

Oh ja, dat is waar. 

Na de laatste reparatie (zal ik nog toevoegen aan mijn reparatie dagboek) lekkage van de koelvloeistofslang onderin de V en onder de SC. Begon het engine lampje te branden, verder geen afwijking in de manier van rijden en voldoende vermogen. Lampje gaat aan zodra de motor warm begint te worden en bij het gas loslaten.

Bluetooth BDO, na uitlezen blijkt er een EGR klep probleem te zijn.

EGR was tijdens de reparatie al twijfel achtig.

Met de BDO is de melding makkelijk te verwijderen, maar dat is geen oplossing die bij mij past.

Dus gisteren de EGR klep laten vervangen.

 

Probleem opgelost.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...