Jump to content
Sign in to follow this  
hansvh

HOW TO: wijzigingen aanbrengen in je profiel

Recommended Posts

hansvh    388

Iedere gebruiker van het forum heeft een eigen profiel waarin zaken als wachtwoord, emailadres en voorkeuren worden opgeslagen. Je kunt deze instellingen op ieder moment wijzigen door rechtsbovenaan de pagina te klikken op je forumnaam. In het menu dat dan zichtbaar wordt heb je de optie 'Accountinstellingen'. Als je daarop klikt wordt het onderstaande scherm zichtbaar:

image.png

 

Direct in dit scherm kun je al

  • Je schermnaam aanpassen
  • Je emailadres wijzigen
  • Een ander wachtwoord kiezen

Deze zaken kun je ook aanpassen door links in de kolom de betreffende optie te kiezen. Daar heb je bovendien ook de mogelijkheid om je handtekening te wijzigen. Deze handtekening wordt automatisch onder ieder bericht dat je op het forum plaatst gezet.

 

In het eerste scherm (Overzicht) kun je rechts ook nog een aantal andere instellingen aanpassen. Daar vind je bijvoorbeeld uitgebreide mogelijkheden om in te stellen in welke gevallen je een automatisch bericht  of melding van het forum wil ontvangen. Als je op die plek kiest voor de optie 'Wijzig profiel' heb je nog andere mogelijkheden zoals het invullen van je verjaardag, woonplaats, geslacht en een korte intro van jezelf. Die wordt getoond als andere gebruikers jouw profiel bekijken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...