Jump to content

HOW TO: zoeken op het forum


Recommended Posts

Het Jaguarforum bestaat al heel wat jaren. Sinds de oprichting zijn vele topics gevuld met een schat aan informatie. Grote kans dat de oplossing voor jouw vraagstuk er al tussen zit, maar hoe kom je daar nu achter? Via de zoekfunctie natuurlijk :-) !

 

image.png

 

Op bijna alle pagina's is rechtsboven een zoekvenster beschikbaar. Zodra je daarin klikt om één of meerdere zoektermen in te vullen klapt ook het bovenstaande scherm open waarin je meer opties krijgt om de zoekopdracht te verfijnen.

Zodra je op <ENTER> drukt of op het vergrootglaasje klikt worden de zoekresultaten getoond. Mocht het zo zijn dat je veel te veel resultaten krijgt dan kun je de zoektocht nog verfijnen. Als je meerdere woorden hebt ingevuld dan heb je bijvoorbeeld de keuze om alleen resultaten met ALLE trefwoorden te tonen, alleen resultaten met EEN VAN DE trefwoorden, sorteren met de nieuwste resultaten eerst of met de zoekwoorden alleen in de titel. Zie ook het voorbeeld hieronder:

image.png

 

Nog steeds teveel resultaten? Dan kun je nog meer filteropties gebruiken door het venster 'Meer zoekopties' te openen (zie hierboven). Het onderstaande scherm wordt dan zichtbaar met uitgebreide mogelijkheden om de zoekresultaten verder te filteren.

image.png

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days

Posted Images

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...