Jump to content

HOW TO: doneren aan het forum


Recommended Posts

Het bijhouden en beheren van deze website doet ons team met heel veel enthousiasme en energie.

Door het aanbieden van een uitgebreid Jaguarforum kan iedereen hier gratis terecht met vragen. We helpen elkaar en houden onze kennis van Jaguar/Daimler op peil. Iedereen werkt hier op vrijwillige basis en dat blijven we ook allemaal doen.

Het beheren en hosten van deze website kost echter  geld. Denk hierbij aan de kosten voor hosting, support, domeinnaam en verschillende
licenties voor de software. Ook zijn sommige gebruikte extensies niet gratis.
 
Als jij de Jaguar/Daimler gemeenschap ook een warm hart toedraagt, kan je een bijdrage leveren. Je kunt dit op verschillende manieren doen, maar een belangrijke manier is een financiële bijdrage leveren.

Met jouw bijdrage kunnen wij deze website verder uitbouwen, Zodat we het grootste en mooiste Nederlandstalige Jaguarforum van Nederland en België blijven. We zorgen ervoor dat we een snelle server gebruiken met de nieuwste software, zodat jij snel kunt blijven surfen op het Jaguarforum, ook al zijn er heel veel bezoekers tegelijk.

 

DONEREN: Klik op de rode knop "Doneer nu" op de Hoofdpagina. Heb je geen Paypal? Maak dan een bedrag over naar IBAN nummer NL10RABO0192371924 ten name van het JaguarForum.  Vergeet daarbij niet om je forumnaam te vermelden!

 

Indien je € 30,- of meer doneert wordt je automatisch lid van de JaguarForumClub en krijg je bijvoorbeeld toegang tot een uitgebreide collectie documentatie in PDF-vorm.

Link to comment
Share on other sites

  • hansvh pinned, unpinned, pinned and unpinned this topic
  • 1 year later...

Om de financiële positie van JF en daarmee de zin van doneren te visualiseren, gaan we dit maandelijks publiceren. Bovenstaand de stand vanaf 1-1 2021 tot 1-11 2021. Even een kleine toelichting:

 

Het forum krijgt inkomsten van sponsoren. Die worden gebruikt om de overnamekosten van JF af te lossen. Op basis van de huidige sponsorinkomsten zal dat nog enkele jaren in beslag nemen.

 

De verdere exploitatiekosten om JF draaiend te houden worden onder "uitgaven" weergegeven. Denk daarbij aan licentiekosten, hostingkosten, plugins, externe IT kosten enz. 

 

Deze exploitatiekosten zouden we graag willen afdekken met inkomsten van donateurs, winst die op webshop artikel zit enz. 

 

Zodra de inkomsten groter zijn dan de kosten zal de zwarte cirkel groen kleuren :). We hebben dan weer middelen voor iets leuks of feestelijks. 

 

Heb je vragen? Stuur mij dan gerust een bericht.   

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...