Jump to content

is het een mooie keuze om de Nieuwe 2019 Jaguar I-Pace te kopen?


sam ronaldd
 Share

Recommended Posts

2019 Jaguar I-Pace Review en rating:

Jaguar I-Pace 2019, Het begon allemaal zo’n 20 jaar geleden toen Apple de eerste iMac introduceerde en niet alleen gered werd van het faillissement, maar ook een merk werd dat anderen wanhopig te zijn.

Sindsdien is de letter ‘i’ in alles gebruikt, van kranten tot teddyberen, in de hoop dat een deel van die magie wordt opgeruimd. De Jaguar I-Pace 2019 is echter ongebruikelijk, omdat het eigenlijk voelt alsof een Apple product van Apple zelf op de proppen had kunnen komen.

Als elektrische auto en SUV is het een trendmatige concurrent in twee snel groeiende sectoren van de automarkt. Maar net zo belangrijk is dat Jaguar niet veel veiligheid heeft gespeeld en gewoon in zijn conventionele F-Pace SUV met batterijvoeding is gestopt.

In plaats daarvan heeft hij een auto gecreëerd die trouw blijft aan het dramatische concept van I-Pace. de I-Pace lijkt te hebben geleid rechtstreeks uit de set van een film van Science fiction.

Het is waar dat Jaguar niet het eerste merk is dat een elektrische SUV heeft gebouwd, nadat het werd aangereden door Tesla en zijn Model X. Maar dat is een veel grotere auto en het kost vele duizenden euro’s.

In plaats daarvan is de Tesla die qua prijs het dichtst bij I-Pace staat, de Amerikaanse luxe salon, de Model S – althans tot het kleinste model SUV en komt ergens eind 2021.

Hoe is het om met de nieuwe Jaguar I-Pace te rijden?

Gelukkig, de standaard vering is goed genoeg om te zeggen dat u niet de optionele lucht spatten op zijn plaats, althans met de wielen 18 inch kleiner dan beschikbaar, hebben we geprobeerd. Het verstikt de hardheid van de meeste hobbels, u moseying rond de stad of riem langs een snelweg. ...................

BRON

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...