Jump to content
Sign in to follow this  
farukokutan

Jaguar XE 2.0d

Recommended Posts

farukokutan    0

Goedemorgen beste Jaguar leden, ik heb gisteren een testrit gedaan met de XE 2.0d R-sport (bouwjaar 2018), 180pk en achterwielaandrijving.

 

Ik heb enkele vragen hieromtrent:

  1. Kan er via een extra module Apple Car Play ondersteuning toegevoegd worden, zo ja wat kost dit? Dit is één van de redenen waarom ik niet direct voor deze auto ga. Apple Car Play is iets wat ik constant gebruik.
  2. Zijn er bekende problemen/gevallen waarmee ik rekening mee moet houden bij het aankopen van deze wagen? Blijkbaar is Jaguar overgestapt naar een kettingriem, geeft dit problemen bij dit model?
  3. Hebben alle R-sport modellen schakelpeddels of is dit een extra optie?

 

Momenteel heb ik de New Focus (Mark IIII) met tal van opties zoals: Lane Keeping Assistant, Verkeersbordherkenning, Schakelpeddels, Verwarmbare voorzetels enz. Het rijden in een Jaguar was een genot , zeker met de Dynamic rijfunctie. De Jaguar garage waar ik ben langsgeweest heeft er 4 beschikbaar:

 

  1. https://approved.jaguar-dealer.be/jaguar-26172/stock/4439/sort/prijs/ASC/vehicles/25/details/19721732/jaguar-xe-r-sport/
  2. https://approved.jaguar-dealer.be/jaguar-26172/stock/4439/sort/prijs/ASC/vehicles/25/details/19716893/jaguar-xe-r-sport/
  3. https://approved.jaguar-dealer.be/jaguar-26172/stock/4439/sort/prijs/ASC/vehicles/25/details/19716869/jaguar-xe-r-sport/
  4. https://approved.jaguar-dealer.be/jaguar-26172/stock/4439/sort/prijs/ASC/vehicles/25/details/19088417/jaguar-xe-r-sport/

 

Mijn voorkeur? De laatste witte, deze heeft de meeste opties en lagere kmstand. Momenteel betaal ik via leasing 407 voor de nieuwe Focus en als ik voor de Jaguar ga moet ik maandelijks 468 betalen. Aangezien het een Jaguar Approved auto is, krijg ik 2 +1 jaar garantie. Ik ben heel erg aan het twijfelen aangezien de Jag mijn voorkeur heeft. Alle tips en suggesties zijn welkom!

 

Alvast bedankt!

Share this post


Link to post
Share on other sites
hansvh    383

Apple CarPlay moet door de dealer worden geactiveerd (BRON), maar als je DEZE site moet geloven werken niet alle dealers daaraan mee, althans niet van harte.

 

Schakelpaddles zitten volgens mij in alle XE's met automatische transmissie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...