Jump to content
Henk S-type-1999

foutmelding inloggen

Recommended Posts

goedemorgen....

 

Momenteel heb ik steeds het volgende probleem..

Als ik in wil loggen, zegt hij dat hij mijn password niet herkent..

Na resetten password, en weer uitloggen kan ik weer niet inloggen.

Dus na iedere sessie die ik gewacht heb of uitgelogt ben, kan ik niet inloggen maar moet ik steeds een nieuwe wachtwoord in geven..

 

Tevens heb ik ook op het contact formulier deze melding gemaakt..

Ik hoop dat dit snel over is, dit is echt frustrerend..

Misschien heeft iemand een oplossing hiervoor.

 

Groet Henk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Feike    32

Hoi Henk
Inderdaad vervelend dat je dit overkomt.  Misschien een overbodige tip, maar heb je je cookies al eens opgeruimd, en je geschiedenis?
Mogelijk dat je dit al een eindje op weg kan helpen. 
Anders zou ik het even melden bij de moderators van dit forum, die kunnen je dan ook wel op weg helpen
Mvg

Feike

Share this post


Link to post
Share on other sites
sonsan    466

Dag henk,

 

Inderdaad een goede tip om je cache van browser eens te legen. Zoals cookies e.d.

Helpt dat niet, laat het dan even weten, dan kijken we even in de forumsoftware of daar iets niet goed staat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Laan    840

Laatst hadden we dit probleem ook met iemand. Ligt aan je browser of provider. Ook het antwoord op het bericht via het contactformulier is blijkbaar niet aangekomen omdat de vraag nogmaals gesteld is door uitblijven reactie. Het lijkt er dus op dat JF buiten de deur wordt gehouden en de reply mail wellicht als spam wordt gezien. Al in de ongewenst mailbox gekeken?

Share this post


Link to post
Share on other sites
hansvh    367

Henk,

Los van de tips die hierboven al gegeven zijn zou je eens kunnen proberen om in te loggen vanaf een andere PC (smartphone?). Als dit wel lukt weet je zeker dat het een issue is met de werkplek die je normaal gesproken gebruikt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Momenteel op de telefoon het zelfde probleem. zie foto..

Dit ook op de pc... nu heb ik een wachtwoord met heel veel diversen er in genomen..

 

Momenteel heb ik Firefox als browser..

Geschiedenis is leeg

icache is ook leeg

ik ga het eens proberen op een andere browser..

morgen op Opera proberen... En ik hou de stand bij..

Misschien voor de moderators ook een oplossing ( als ik het vind )

We gaan eerst alle kleine dingen uitsluiten voor er iets gedaan word...

Anders laat ik voor iets kleins alles overhoop halen...

 

IMG_2564.thumb.PNG.14c17152b8a8389d60afdd04c7d1a074.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Laan    840

Probeer eens een niet zo gevarieerd wachtwoord. Ik weet niet of je het wachtwoord opslaat of telkens opnieuw ingeeft, maar als je die een paar keer fout invoert vanaf hetzelfde ip adres, dan blokkeert hij tijdelijk. Maandag gaan we ook weer updaten naar de nieuwste forum software versie, wellicht helpt dat ook. Misschien is het beter dat je anders via pb even contact met ons hebt hierover. Mag met mij, maar hansvh is een stuk slimmer :-) Komt goed hoor!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Janpiet    1

Ook ik heb helaas dit probleem, dus heb zomaar een hele minuut vertraging per keer inloggen... Ook hier firefox, maar ook op de tablet met chrome uitdagend...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...