Jump to content

TRJaap

Members
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

Reputation

2 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Inmiddels met pensioen en ondermeer zo'n 15 jaar gewerkt in de autobranche. Altijd een passie gehad voor m.n. Engelse auto's. Gereden in MKII en S-Type uit 2005. Nu op zoek naar mooie en goede XJ voor het 'dagelijks' gebruik wat niet meer dan 20.000 km per jaar zal zijn. Hooip via dit forum in contact te komen met 'kenners' en mede liefhebbers van dit prachtige merk.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. TRJaap

  aankoop XJ40

  Dank jullie wel voor de snelle reacties. Er is netjes steeds 'tijdig' aantoonbaar onderhoud uitgevoerd door vorige eigenaar. Het is een XJ6 3.2 uit 1992. Ben benieuwd wat hier de specifieke aandachtspunten voor zijn. Dan kan ik daar extra op letten. Alvast bedankt!
 2. TRJaap

  aankoop XJ40

  Beste Jaguar forum leden, Ik ben helemaal 'nieuw' op jullie forum. Maar wel al heel lang Jaguar enthousiast. Ik overweeg een mooie XJ40 aan te schaffen met niet veel kilometers. Nou roepen veel automensen uit mijn omgeving "niet doen, zijn niets waard, altijd problemen". Maar is dat zo? Ik heb een aantal jaren een MKII gereden, heerlijk en zonder problemen. Kunnen jullie mij helpen, adviseren over een XJ40 met ruim 100.000 km? Beste groet en dank, Jaap Sanders
×
×
 • Create New...