Jump to content

keesh

Moderators +
 • Posts

  15,885
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  286

Everything posted by keesh

 1. Niet nieuws, zie onderstaand bericht uit 2007
 2. De XJS 6.0 V12 geeft weinig problemen mits deze geen achterstallig onderhoud heeft. Dat is meestal het probleem, je kan nergens bij om het onderhoud goed te doen. Ik heb gekozen voor de 4.0 zesinlijn, de AJ16 motor. Deze is zeer betrouwbaar en ik rijd er zo'n 10 á 12.000km/jaar mee. De V12 vind ik wat aan de zware kant aan de voorzijde en rijd minder fijn. Nu heb ik er maar een paar keer mee gereden, dus ik heb er niet echt ervaring mee.
 3. Helaas kan ik er niet bij zijn. Volgende keer maar weer.
 4. Koop er een bij, ben je weer lekker bezig
 5. keesh

  Katalysatoren weg

  Dat er mensen zijn die dat blik geluid mooi vinden
 6. Met een plas olie op de oprit hoeft dat gelukkig niet
 7. Misschien dat kinderarbeid een oplossing biedt, dunne vingers, hand en armpje
 8. keesh

  Advies x300

  venijnig deukje.
 9. keesh

  Advies x300

  Als ik de foto goed bekijk is de tank ingedeukt waar de vulpijp vast zit. Dat is link wanneer je terug buigt op een lasnaad.
 10. Lijkt mij een goed idee, als we gelijktijdig aankomen kunnen we bij elkaar staan als daar behoefte aan is. Er zijn namelijk alleen maar vaste plaatsen voor standhouders die daar voor betaald hebben.
 11. Dodo Juice Release motorruimte reiniger, olievlekje inspuiten, even laten intrekken en met water wegspoelen.
 12. Maar dan moet je ze wel elke keer meenemen, anders ziet ze het nog
 13. Tijd gaat snel, vergeet niet om je op te geven. JF Meeting 05-06.pdf
 14. Hopen dat het dit jaar door kan gaan. Mooi en gezellig evenement.
 15. Die moeten wel eerst ontwikkeld worden, geduld
 16. Bij deze wil ik Raymond en Joke bedanken die deze dag mogelijk hebben gemaakt, ook iedereen bedankt die zich heeft ingespannen voor deze dag. Het was een goed georganiseerde en verzorgde dag. Het is niet eenvoudig om zoveel Jags/Daimlers bij elkaar te houden en ieder te voorzien van een stukje lekkere vlaai en drinken en na afloop een lekkere maaltijd. Maar het is jullie wel gelukt, klasse
 17. UPDATE Vanaf nu kan er niemand meer bij voor mee te eten. Als we klaar zijn met eten kunnen we niet echt heel lang natafelen omdat de volgende ploeg dan al gereed staat. Dat betekent natuurlijk niet dat we alles naar binnen moeten schrokken maar ook niet heel lang blijven zitten Ik stel voor dat we na het eten buiten nog wat verder praten en van daaruit uit elkaar gaan,. We verwachten erg mooi weer en alles is gereed, We hebben 150 blikjes mee voor iedereen wat. De eerste stop kan met taart en WC, een ieder die dat wenst dient eigen boterhammen mee te nemen want de eerste eetgelegenheid is niet eerder dan in het restaurant. Kosten eten gelieve contant afrekenen . We delen het totaalbedrag door alle aanwezigen en dat per persoon, het bedrag word dan aan de tafel opgehaald. In principe eten we van het voor ons samengestelde menu om zeker te zijn dat een ieder ongeveer tegelijkertijd eten heeft, en dat het bedrag per persoon ongeveer gelijk is. Er is geen tankgelegenheid onderweg dus zorg voor een volle tank.
 18. In de APK-regelgeving staat daar het volgende over; Artikel 128 De glazen van de lichtarmaturen mogen niet zijn bespoten, geverfd of beplakt.
 19. Zomer Jag gewassen en morgen ook lekker toeren, dus zaterdag geen oude benzine in de tank Maandag staat er ook een rit met daklozen op het programma
 20. Rondrit door een gedeelte van zeeland met Jaguars/Daimlers op zaterdag 16 april 2022. Programma Vanaf 09.30 uur (niet eerder) in de Garage, Noordland 10, 4451 RP Heinkenszand 10.15 echt aanwezig (uiterste tijd) 10.30 rijden De route is ongeveer 182 km. - 2 stops, met WC - 2x drinken uit de koffer waarvan 1 stop met taart, Via oude snelweg om bij de Oesterdam te geraken, daarna rijden we door naar de Philipsdam en gaan de secundaire weg op richting het Grevelingenmeer. Daar stoppen voor 'drinken uit de kofferbak'. En zeker de lekkere vlaai zal er dan zijn. De 'kruimel' versies van de vruchtenvlaaien zijn eigenlijk UIT het assortiment van Brabants Roem gehaald. Maar speciaal voor ons worden deze weer gebakken. Na een 30 tal minuten door naar de Oosterschelde keerring, terug over Cats en door over de sluizen naar het restaurant "De Meerkoet". De rit kunnen we rijden in ±4½ uur. - Inschrijven is kosteloos, - Geen alcohol, - Fris humeur, - Eten eigen kosten - Volle tank. Belangstellend zijn tot nu..... Aantal eten Organisatie (Goudklompje,S-Type, X350, X358 , Daimler Super V8 12 10 Via G&G 2 2 Via G&G 2 0 Via G&G 2 2 Via G&G 2 0 Iksjeezesel 2 0 WimXF 1 1 jeroendorrestein 1 0 Leonneke 1 1 Marcov 1 0 keesh 1 1 arie-jag 4 0 Dhr en mevr. van Daalen 2 0 Marty2009 1 0 Rover827Si 2 0 JimJag 2 0 EricS-TR 1 0 Rob P 1 0 Jagster 2 2 John P 1 0 cage 2 0 Paris 2 2 Wildkat-7 2 0 FreddyJag 2 2 robertvl 2 2 Hans4481 1 0 MakelaarErik 2 2 Marc-XK8 0 1 Kunnen jullie misschien aangeven met hoeveel personen je aanwezig zal zijn.(verwachting) En is er belangstelling na afloop van de rit om ergens te gaan eten met een groep om gezellig na te praten?
×
×
 • Create New...