Jump to content

keesh

Moderators +
 • Content Count

  14569
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  201

keesh last won the day on October 16

keesh had the most liked content!

Community Reputation

1251 Toppertje

4 Followers

About keesh

Contact Methods

 • Website URL
  https://klassiekerplein.nl/

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Roosendaal
 • Hobbies
  Jaguar, Computer en mijn vrouw

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Kees, woon in Roosendaal(NBr.)Sinds 2005 in het bezit van een X300 4.0 sovereign in de kleur Morocco Red Pearl en sinds eind 2017 ook een XJS Convertible Celebration uit de VS in de kleur Turquoise Pearl.
  Werk in de GWW sector.

Recent Profile Visitors

6469 profile views
 1. Geen foutcodes? Waak ervoor dat ze ze niet alles gaan vervangen en het nog niet is opgelost en een paar duizend euro armer bent. Met de juiste computer en kennis moet je weten wat er loos is en niet alles zomaar vervangen. Hoop dat het opgelost word.
 2. Arrogant, mondkapje voor hem ook niet nodig, hij is een beetje dom zou Máxima zeggen
 3. Jaguar introduceert een verbeterde versie van de XE. De populaire sportsedan van Jaguar is te bestellen met een nieuwe geëlektrificeerde aandrijflijn en de nieuwste connected technologieën. Voor het eerst is de Jaguar XE leverbaar met de nieuwste generatie 2,0-liter viercilinder Ingenium dieselmotor met de nieuwste Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV) technologie voor verbeterde efficiëntie. In het interieur zorgt het state-of-the-art Pivi Pro dual-SIM infotainmentsysteem ervoor dat de XE altijd verbonden is. De intuïtieve nieuwe interface maakt het voor de bestuurder makkelijker om
 4. Deze garage in Den Haag is ook goed bekend en staat goed aangeschreven bij Jaguarbezitters, al denk ik meer voor de oudere types. De nieuwere types is meer elektronika en heb je de juiste computers voor nodig voor de juiste diagnoze. Maar ook daar zal hij zig wel in verdiept hebben.
 5. Dat is spijtig. 99% van onze leden die bij G&G komen zijn zeer te vreden. Maar we blijven mensen en niemand is foutloos.
 6. Weet je misschien welke foutcodes er geregistreerd waren?
 7. Zoals je gemerkt hebt is er vorige maand een update geweest van het forum. Helaas werkt het niet goed samen met verschillende plug-ins en hebben we deze tijdelijk moeten uitschakelen. We zoeken naar oplossingen. Wat is er uitgeschakeld. Advertenties(banners) JF-markt Donatie tapatalk
 8. Misschien slecht contact massadraad of andere aansluitingen, draadbreuk. Controleren of er spanning op de draden komt. De lichtgroene/zwarte draad moet spanning hebben als je de radio aan zet.
 9. Waarschijnlijk een keer schoon maken en smeren
 10. Deze Jaguar XJS V12 heeft een bijzondere eigenschap. Ongelooflijk maar waar: deze prachtige Jaguar werd nooit ingeschreven en heeft ook nooit op straat gereden. Nochtans is hij al 35 jaar oud… Deze XJS V12 uit 1985 lijkt recht uit een Jaguar-showroom te komen en met reden, want hij heeft maar 120 km op de teller. Hij werd nieuw in Duitsland geleverd en heeft op zijn zachtst gezegd een mysterieuze geschiedenis. Het enige wat we zeker weten, is dat de Britse coupé minstens een kwarteeuw van zijn bestaan in Zweden heeft doorgebracht. Zelfs de Pirelli P
 11. Als er maar geen stof of zand onder waait, daar knapt de lak ook niet van op als het waait
 12. Een hoes houd regen tegen maar geen vocht
×
×
 • Create New...