Jump to content

keesh

Moderators +
 • Content Count

  14792
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  210

keesh last won the day on January 26

keesh had the most liked content!

Community Reputation

1351 Toppertje

5 Followers

About keesh

Contact Methods

 • Website URL
  https://klassiekerplein.nl/

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Roosendaal
 • Hobbies
  Jaguar, Computer en mijn vrouw

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Kees, woon in Roosendaal(NBr.)Sinds 2005 in het bezit van een X300 4.0 sovereign in de kleur Morocco Red Pearl en sinds eind 2017 ook een XJS Convertible Celebration uit de VS in de kleur Turquoise Pearl.
  Werk in de GWW sector.

Recent Profile Visitors

6723 profile views
 1. Bij een X300 gaat hij zeker lang mee, al 328.000km bij die van mij. Ook bij een AJ16 word alleen de bovenste vervangen, de nieuwere spanner is zelfs te reviseren voor een paar euro.
 2. Zeker doen dan, nieuw is altijd beter Meer dan €100,- voor een nieuwe spanner.
 3. Ik weet niet of dat veel uit gaat maken. Alle gelijders zijn ingesleten en de ketting is door slijtage langer geworden. Maar als je het een goed gevoel geeft moet je het doen.
 4. Een tijdje zonder stroom geeft meestal problemen bij dit soort auto's en je wil waarschijnlijk ook het alarm benutten.
 5. Misschien, maar dat is dan wel door de hardheid. De meeste hebben twee kleuren, een voor normaal en een voor sport.
 6. Fabrikanten hebben polybussen met verschillende hardheid. De kleur bepaald de hardheid.
 7. Zo warm hoeft nou ook weer niet . Droge garage, goed geventileerd en een beetje verwarming voor jezelf
 8. Dat is wel de juiste olie. Het is via een filmpje moeilijk aan te geven wat het is maar ik denk de ketting die je hoort en ook omdat je aangeeft dat het niet bij warme motor is. De kettingspanner word met olie gevuld om op spanning te houden. Als deze een beetje lekken loopt de spanner bij lange stilstand leeg en word de ketting wat slapper. Bij starten weer olie in de spanner en ketting zal heel even rammelen maar is daarna weer op spanning.
 9. Welke motorolie zit er in? Ik denk eerder dat het de ketting is. Bij mijn X300 heb ik dat al 15 jaar, en het is zelfs minder dan in het begin. Bij dikkere olie minder vaak.
 10. Deze zeldzame D-Type werd geleverd in 1955 door Henlys uit Manchester, Engeland. Hij valt meteen op dankzij zijn opvallende rode buitenkant en bijpassende binnenkant. Hoewel de meeste D-Types in British Racing Green waren geverfd, waren er slechts twee of drie in rood afgewerkt, wat dit exemplaar nog zeldzamer maakt.(BRON)
 11. Ik denk dat je dan HIER moet zijn. Ik zou daar toch eens naar toe gaan met al je probleempjes aan een Jaguar/Daimler
 12. Maar volgens mij hebben we pas vanaf 2014 een galerij Daarvoor hadden we een showroom Ik zal nog eens zoeken onder in de la.
 13. Je kan nog kijken bij je account (rechtsboven 'mijn bijlagen')of je daar nog afbeeldingen terug kunt vinden.
×
×
 • Create New...