Ga naar inhoud

keesh

VIP
 • Aantal items

  13,332
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  114

keesh won de laatste dag op 29 mei

keesh had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

814 Toppertje

1 Volger

Over keesh

 • Verjaardag 03/21/1960
 • Leeftijd 58

Contact Methods

 • Website URL
  https://klassiekerplein.nl/
 • Leeftijd 58

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Roosendaal
 • Hobbies
  Jaguar, Computer en mijn vrouw
 • Leeftijd 58

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Kees H. en ik woon in Roosendaal(NBr.)Sinds 2005 in het bezit van een X300 4.0 sovereign in de kleur Morocco Red Pearl en sinds eind 2017 ook een XJS Convertible Celebration uit de VS in de kleur Turquoise Pearl.
  Werk in de GWW sector.
 • Leeftijd 58

Recente bezoekers van dit profiel

4,108 profielweergaven
 1. keesh

  Rondrit Zeeland 6 mei 2018

  Ik meld mij ook aan. 2 pers.
 2. keesh

  20180415_143618.jpg

  Of/en Zeeland tour of/en BBQ , alles afhankelijk van het weer
 3. keesh

  XJS Convertible Celebration

  Op foto's is alles prachtig maar inderdaad het is een mooi exemplaar en ben er ook heel blij mee. Geen showroom staat maar wel een mooie XJS van 22 jaar oud.
 4. keesh

  Technische dag Heinkenszand

  Ook dit jaar is er de mogelijkheid om na afloop van de dag, rond 17.00 uur samen te gaan dineren, voor degene die dit willen. Wel op eigen kosten natuurlijk. Het is altijd gezellig zo'n diner met veel mooie gesprekken en om elkaar beter te leren kennen. Laat het ook even weten hier in dit topic wie daar belangstelling voor heeft.
 5. keesh

  Toch een XF Sportbrake

  De Jaguar XF Sportbrake moet gaan strijden in het segment van de grote stationwagens waar uiterlijk en inhoud de belangrijkste zaken zijn. In tegenstelling tot zijn voorganger is de tweede generatie XF Sportbrake wel met een scala aan motoren leverbaar: vier diesels en één benzinemotor. Autovisie-testredacteur Peter Hilhorst vertelt of de Jaguar XF Sportbrake meer heeft te bieden dan alleen een knap smoeltje.
 6. keesh

  Jaguar&Daimler onderdelendag 2017

  Zo een beurs is leuk voor mensen te ontmoeten, voor mij dan. Voor onderdelen struin ik het internet af en bestel deze. Voor mij heel gewoon maar ik kan mij voorstellen voor mensen die niet handig zijn met computers en angst hebben om online te bestellen een beurs een goed alternatief is.
 7. keesh

  Wimb's X308

  Zo is dat en die van mij zou Irma ook niet overleven volgens sommige hier op het forum Ik ben ook echt heel benieuwd naar de mijne en die van jou natuurlijk.
 8. keesh

  Bandenspanning

  215 /60 R16 is smaller dan de standaard band, dus zal er geen tabel voor zijn. Wat de juiste spanning is is afhankelijk van meerdere factoren en je wensen.
 9. keesh

  Wimb's X308

  Je weet het maar nooit. Maar mijn ervaring is dat je met Oost Europeanen slecht afspraken kan maken, ze komen ze maar zelden na Ik denk dat die man liever de auto daar verkoopt dan dat hij hem terug naar Nederland brengt. Ik hoop dat je alles op papier hebt want mondeling is niets waard. Je zal de eerste niet zijn die zo zijn auto is kwijt geraakt Ik hoop voor je dat we samen onze Jag's kunnen tonen in Heinkenszand Die van mij is er ook nog niet en dan moet hij nog voorbij de douane, belasting , APK en RDW
 10. keesh

  Wimb's X308

  Daar ga ik ook vanuit om op die laatste datum mijn Celebration te kunnen tonen. maar de datum vijf december is ook nog steeds mogelijk
 11. keesh

  Furflex

  Ja
 12. keesh

  Furflex

  Negen kleuren
 13. keesh

  Furflex

  scparts.co.uk
 14. Now here’s a treat for Jaguar enthusiasts. The British company’s design boss, Ian Callum, was frustrated (his own words) when the XK was discontinued in 2014 following the launch of the new F-Type. “I had quite different ideas on how to carry four people quickly around the world,” he told Autocar. If Callum had his way, the XK may very likely make its return as a grand tourer, perhaps with a larger footprint. The F-Type on the other hand is more like a luxury sports car than a true grand tourer. “I want a two-seater and a 2+2. We’re working on something now. There’s nothing approved, but we instigate in design. That’s what we do,” said Callum. It won’t be easy though, because at the end of the day it’s down to convincing the board that there is an actual market for a true GT car to be sold alongside a sporty coupe. Apparently, Jaguar had already designed a successor to the XK but was scrapped in favour of the F-Type. “The F-Type was never meant to kill the XK,” added Callum. As it stands, the XK, or whatever the Jaguar design team is calling it, remains as an unofficial project, especially for Ian Callum. Back at home, Jaguar Malaysia last introduced the XK in XKR-S guise, which had a 5.0-litre supercharged AJ-V8 Gen III, producing 550 hp and 680 Nm of torque, allowing it a 0-96 km/h (60 mph) time of 4.2 seconds and a top speed of 300 km/h.
×