Jump to content

keesh

Moderators +
 • Content Count

  14491
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  195

keesh last won the day on September 13

keesh had the most liked content!

Community Reputation

1216 Toppertje

4 Followers

About keesh

 • Birthday 03/21/1960
 • Age 60

Contact Methods

 • Website URL
  https://klassiekerplein.nl/
 • Age 60

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Roosendaal
 • Hobbies
  Jaguar, Computer en mijn vrouw
 • Age 60

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Kees, woon in Roosendaal(NBr.)Sinds 2005 in het bezit van een X300 4.0 sovereign in de kleur Morocco Red Pearl en sinds eind 2017 ook een XJS Convertible Celebration uit de VS in de kleur Turquoise Pearl.
  Werk in de GWW sector.
 • Age 60

Recent Profile Visitors

6367 profile views
 1. Wereldwijd, zegt genoeg馃槀
 2. keesh

  XJ 13

  De concept cars hadden de V12, 6.2L
 3. Die zijn niet voor de eerste serie X350.
 4. NL platen zijn 52 X 11, dus rondom 2 cm groter om de rondingen op te vangen, anders word de houder zo hoekig 馃槀 Beide zijn hetzelfde en origineel Jaguar
 5. Jaguar heeft de F-Pace van een facelift voorzien. Dat betekent onder meer de introductie van de zes-in-lijn motoren naar dit model. Als je naar het aanbod qua motoren van de Jaguar F-Pace facelift kijkt is er voor ieder wat wils. Wat dat betreft spreekt de Britse autofabrikant een groter publiek aan. Niet alleen heb je straks een dikke zes-in-lijn benzinemotor in de F-Pace, maar de SUV komt er bijvoorbeeld ook als plug-in hybride. Facelift In tegenstelling tot de F-Type facelift, is de update voor de F-Pace qua uiterlijk niet heel bijzonder. Nieuwe lampjes, een nieuwe achterbumper en een nieuwe grille zijn eigenlijk de enige noemenswaardige kenmerken. In het interieur heb je nu een scherm voor je neus en een groot display in het midden. Veel belangrijker zijn de technische vernieuwingen. Jaguar F-Pace motoren Voor het eerst komt de Jaguar F-Pace er als plug-in hybride. Je hebt dan een tweeliter viercilinder die in combinatie met een elektromotor goed is voor 404 pk. Je kunt er maximaal 53 kilometer volledig elektrisch mee rijden. De P400e kan optioneel DC snelladen. Daarmee is het 17.1 kWh accupakket in een halfuur voor 80 procent geladen. Ook nieuw is de komst van de 3.0 liter zes-in-lijn MHEV benzine- en dieselmotor. De benzinemotor levert 340 of 400 pk. Met de diesel heb je 300 pk tot je beschikking. Verder is er nog een 2.0-liter diesel met 163 of met 204 pk. Instapper onder de benzinemotoren is een 250 pk 2.0-liter motor. In alle gevallen heb je vierwielaandrijving en een achttraps automaat. De 404 pk plug-in hybride is de snelste in acceleratie. Deze variant sprint in 5,3 seconden naar 100 km/u. De 400 pk zes-in-lijn is een tiende langzamer in de sprint naar de honderd. Laatstgenoemde wint het wel op topsnelheid. Deze loopt 250 km/u, terwijl de plug-in hybride piekt bij 240 km/u. De vernieuwde Jaguar F-Pace is vanaf nu te bestellen. De vanafprijs ligt op 71.280,04 euro.
 6. Ja, past bij zulke zonnige dagen. Gewoon exotisch die kleur met dit lichte interrieur. Deze kleur heb je ook met donker interrieur, dat ziet er heel anders uit.
 7. Nou, dat was weer een ouderwets gezellige dag in het corona tijdperk. Wel volgens de regeltjes natuurlijk. Vragenlijst invullen, ontsmetten, mondkapjes voor de ge茂nteresseerde. Het was een hele mooie dag, het leek wel midzomer. Schitterende rit, daarvoor dank aan Raymond en Joke en de rest van de organisatie. Even wat foto's voor de niet aanweziggen.
 8. Nee, wij hebben Brabants worstenbrood met spek馃構 Bij G&G gaan ze er ook altijd goed in馃槑
 9. Is dit om alvast in de stemming te komen voor Zeeland om te kiezen voor de BOLUS berg馃槀? Zeeuwse BOLUS
 10. Wat mij betreft geen probleem, afstand houden is met een Jag geen probleem馃槑 Met zijn alle opletten bij het koffie drinken en snack eten dat we de 1陆 meter respecteren.
 11. Ook dit is Zeeland馃槑 Het weer gaat ons dit jaar wel meezitten als ik de vooruitzichte eens bekijk. Kapje open dus馃憣馃憤
 • Create New...