Jump to content

keesh

Moderators
 • Content Count

  13403
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  115

keesh last won the day on May 21

keesh had the most liked content!

Community Reputation

834 Toppertje

2 Followers

About keesh

 • Birthday 03/21/1960
 • Age 59

Contact Methods

 • Website URL
  https://klassiekerplein.nl/
 • Age 59

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Roosendaal
 • Hobbies
  Jaguar, Computer en mijn vrouw
 • Age 59

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Kees H. en ik woon in Roosendaal(NBr.)Sinds 2005 in het bezit van een X300 4.0 sovereign in de kleur Morocco Red Pearl en sinds eind 2017 ook een XJS Convertible Celebration uit de VS in de kleur Turquoise Pearl.
  Werk in de GWW sector.
 • Age 59

Recent Profile Visitors

4694 profile views
 1. Een van de mooiste meetings elk jaar weer. Dit jaar wederom prachtig weer, andere jaren soms erg nat☔. Mooie auto's gezien en enthousiast liefhebbers gesproken. En niet te vergeten gratis.
 2. Binnenkort veilt RM Sotheby's deze Jaguar Piranha uit 1967. De bijzondere auto kwam nooit op de markt en is een one-off showcar voor de London Motor Show. Maar waarom lijkt hij nou zo op een Lamborghini Espada? De geschiedenis van de Jaguar Piranha is bijzonder. De concept car is gemaakt in opdracht van The Daily Telegraph, inderdaad een papieren courant. De krant wilde in 1967 een stunt uithalen op de London Motor Show en bedacht daarom een plan waarvoor ze Jaguar en Bertone wisten te interesseren. Het ontwerp kwam van Marcello Gandini en hij gebruikte de Lamborghini Marzal als basis. Die Marzal was een concept dat weer de basis vormde voor de Lamborghini Espada. Dat verklaart meteen de overeenkomst tussen de twee auto's. Bijzonder is het feit dat de auto op de basis van een Jaguar E-type staat en volledig functioneert. Omdat het geheel 140 kilogram zwaarder is dan de E-Type 2+2 eronder, rijdt hij wat minder snel en is wat minder wendbaar. RM Sotheby's veilt de auto in augustus tijdens de Monterey Car Week. Omdat het een one-off is met een bijzondere geschiedenis zal hij vast niet goedkoop zijn, maar RM geeft geen schatting.
 3. Jaguar Land Rover is niet te koop. Ze zijn eigendom van Tata uit India. Dat is hoe het blijft. Tata, met Jaguar en Land Rover, is een leider die leidende producten maakt waar ze de laatste drie jaar zes World Car Awards mee hebben gewonnen.” Dat was een duidelijke uitspraken van CEO dr Ralph Speth van JLR tegenover het Britse medium Auto Express. Hij stelt dat JLR tijdelijk in zwaar weer zit omdat het als één van de eerste de grote uitdagingen waar de auto-industrie voor staat het hoofd probeert te bieden. “Dat leidt tot grote investeringen waar tegenover we de kosten proberen te drukken. Ons herstelplan heeft al bijna 1,5 miljard euro aan besparingen opgeleverd.”
 4. Waarschijnlijk filter/droger verstopt, moet eigenlijk om de paar jaar vervangen worden maar word in veel gevallen nooit gedaan. Een airco die altijd aan staat geeft bijna nooit problemen. Komt meer voor dat na het bijvullen het filter dicht zit. Maar kan ook ander probleem zijn. Kijk eerst of de pomp aan slaat en als die het doet gaan voelen tot waar het systeem koud word, als je ergens bij kan natuurlijk. Pas wel op voor draaiende delen en hitte.
 5. Na een rustperiode en overdenkingen wil ik mij weer inzetten voor JF. Zal niet makkelijk worden omdat forums minder in trek worden, vooral bij jongeren. Begrijp ik wel, die hebben zoveel andere dingen te doen in deze gehaaste maatschappij. Maar we gaan met z'n alle proberen om er een nog gezelliger en informatiever forum van te maken.
 6. Joke en Raymond, bedank voor het aanbieden van deze mooie dag. Het is altijd weer een succes als er zoveel Jaguar liefhebbers bij elkaar gebracht worden. Veel nieuwe en gezellige mensen ontmoet.
 7. keesh

  X300 4.0 Sovereign 1995

  Foto's van mijn X300. Gekocht in 2005 met 195.000km op de teller. Nu ruim 317.000km en na ruim 12 jaar nog maar een keer in de steek gelaten met een kapot wiellager. Alleen onderhoud en klaar. Heb nog nooit zo goedkoop en lekker gereden in een auto.
×
×
 • Create New...