Ga naar inhoud

keesh

Members
 • Aantal items

  13,294
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  112

keesh won de laatste dag op 15 oktober

keesh had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

801 Toppertje

Over keesh

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.jaguarforum.nl/forum/index.php/gallery/album/137-x300-40-sovereign-1995/
 • Leeftijd 57

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Roosendaal
 • Hobbies
  Jaguar, Computer en mijn vrouw
 • Leeftijd 57

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Kees H. en ik woon in Roosendaal(NBr.)Sinds 2005 in het bezit van een X300 4.0 sovereign in de kleur Morocco Red Pearl.
  Werk in de GWW sector.
 • Leeftijd 57

Recente bezoekers van dit profiel

3,379 profielweergaven
 1. Wimb's X308

  Zo is dat en die van mij zou Irma ook niet overleven volgens sommige hier op het forum Ik ben ook echt heel benieuwd naar de mijne en die van jou natuurlijk.
 2. Wimb's X308

  Je weet het maar nooit. Maar mijn ervaring is dat je met Oost Europeanen slecht afspraken kan maken, ze komen ze maar zelden na Ik denk dat die man liever de auto daar verkoopt dan dat hij hem terug naar Nederland brengt. Ik hoop dat je alles op papier hebt want mondeling is niets waard. Je zal de eerste niet zijn die zo zijn auto is kwijt geraakt Ik hoop voor je dat we samen onze Jag's kunnen tonen in Heinkenszand Die van mij is er ook nog niet en dan moet hij nog voorbij de douane, belasting , APK en RDW
 3. Wimb's X308

  Daar ga ik ook vanuit om op die laatste datum mijn Celebration te kunnen tonen. maar de datum vijf december is ook nog steeds mogelijk
 4. Furflex

  Ja
 5. Furflex

  Negen kleuren
 6. Furflex

  scparts.co.uk
 7. Now here’s a treat for Jaguar enthusiasts. The British company’s design boss, Ian Callum, was frustrated (his own words) when the XK was discontinued in 2014 following the launch of the new F-Type. “I had quite different ideas on how to carry four people quickly around the world,” he told Autocar. If Callum had his way, the XK may very likely make its return as a grand tourer, perhaps with a larger footprint. The F-Type on the other hand is more like a luxury sports car than a true grand tourer. “I want a two-seater and a 2+2. We’re working on something now. There’s nothing approved, but we instigate in design. That’s what we do,” said Callum. It won’t be easy though, because at the end of the day it’s down to convincing the board that there is an actual market for a true GT car to be sold alongside a sporty coupe. Apparently, Jaguar had already designed a successor to the XK but was scrapped in favour of the F-Type. “The F-Type was never meant to kill the XK,” added Callum. As it stands, the XK, or whatever the Jaguar design team is calling it, remains as an unofficial project, especially for Ian Callum. Back at home, Jaguar Malaysia last introduced the XK in XKR-S guise, which had a 5.0-litre supercharged AJ-V8 Gen III, producing 550 hp and 680 Nm of torque, allowing it a 0-96 km/h (60 mph) time of 4.2 seconds and a top speed of 300 km/h.
 8. Wimb's X308

  Kom op zeg, geduld is een schone zaak . Blijven geniet van het moois wat gaat komen.
 9. Jaguar X760, de XE

  De mannen van Arden hebben hun finishing touch op Jaguar's XE toegepast. Een Jaguar XE (rijtest) is een redelijk stijlvolle verschijning, maar volgens Arden kon het beter. De Duitse tuningtoko verfijnt al sinds jaar en dag auto’s van Britse makelij, waarbij het zich overigens niet tot louter Jaguars beperkt. Om te beginnen zijn er verlagingsveren en een setje Sportline wielen gemonteerd voor een sportievere look. Verder zijn er speciale roestvrij stalen grilles gemonteerd, die optioneel ook in zwart leverbaar zijn. Aan de achterzijde zien we een iets dikker setje uitlaatpijpen, die verbonden zijn aan een sportiever klinkende einddemper voor de supercharger en dieselmotoren. Maar het meest in het oog springen de goudkleurige bies en afwerking van de dorpels. Of misschien de Jaguar Leaper, de springende kat op de neus die op moderne Jaguars vaak ontbreekt maar door Arden nog te monteren is, volledig TUV-gecertificeerd. Kost net geen €400 euro. In het interieuer belooft Arden two-tone leer, alcantara dashboards, carbon sierstukken, eigenlijk alles wat je kan bedenken: als je iets wil kunnen ze het bij Arden voor je knutselen. Rest nog het motorische aspect: de uitlaat laat de motoren iets vrijer ademen, maar er zijn ook upgrades voor de verschillende motoren variërend van 30 tot 50 pk. Kosten hiervoor bedragen €1.654,10 voor alle motoren behalve de XE S. Die laatste krijgt zijn extra pk’s voor €2.249,10. Daarnaast kan Arden de begrenzer van een motorblok halen á raison de €1.309 euro.
 10. Jaguar&Daimler onderdelendag 2017

  Druk weekend voor als je onderdelen zoekt voor je Jag of Daimler Eerst naar uitverkoop Kolvenbach Jaguar parts en dan nog naar Druten
 11. Jaguar X760, de XE

  Dit is extra lange Jaguar XE, en nee, hij heet geen XL. De naam is namelijk XEL, waarmee Jaguar aangeeft dat het om een versie met extra beenruimte gaat. Zoals je waarschijnlijk weet zijn ze in China dol op premium Europese auto’s met meer ruimte om achterin de pootjes te strekken. Zo levert BMW er bijvoorbeeld een verlengde 5 Serie. Hartstikke nuttig ook, want de gemiddelde Chinees toucheert toch al gauw de 1,65 meter… Enfin. Jaguar stelt de XEL in november aan het publiek voor. Deze versie heeft een 10 centimeter langere wielbasis (meet nu 2,94 meter) dan het reguliere model en ook het dak werd minimaal hoger, wat waarschijnlijk is gedaan om de XEL esthetisch verantwoord te houden. Wat betreft de technische specificaties van dit model is weinig bekend, maar verwacht op dat vlak niet al teveel gekkigheid.
 12. Technische dag Heinkenszand

  Hij is toch al onderweg? Die van mij dobbert ook al op de oceaan
 13. Ook dit jaar weer een technische dag in Heinkenszand en wel op 25 november ! De zesde editie van de technische dag Heinkenszand. Raymond en Joke verwachten jullie deze dag graag op onderstaand adres, Noordland 10 4451 RP Heinkenszand 0113-769 033 Aanvang 10.00 uur, einde 17.00 uur. Onderwerpen dit jaar zijn: - Automaatrevisie, werkplaats 4, (revisieafdeling) word een automaat opengehaald en beoordeeld, - Automaatspoelen en onderhoud, Werkplaats 4 , Er word uitgelegd waarom en hoe een automaat op orde te houden en te onderhouden, - Detailen op alle vlakken, Werkplaats 3, Onder begeleiding van een professioneel team zelf poetsen op een auto, uitleg over alle vlakken, - Revisie remdelen, assen en cardan-assen, Werkplaats 2 , uitleg over het hoe en waarom remdelen vast gaan zitten en hoe te voorkomen/onderhouden, - Injectorreinigen en uitleg en noodzaak daarvan, Werkplaats 2 , uitleg over de werking en onderhoud aan Injectoren en carboratie, - Uitlijnen 3 dimensionaal, Werkplaats 1 , Uitleg en demo over waarom en wat er allemaal voort komt uit verkeerde uitlijning, - Restauratie en schade, Werkplaats 3 , uitleg door een restaurateur over plaat en spuitwerk, - Taxatie's op locatie, Erkende taxatie voor een forumprijs, gelieve van te voren op te geven aan Joke... Gedurende de dag is er gratis koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar. Ook wordt er weer een heerlijke lunch aangeboden. Kosten: Voor deelname aan deze dag wordt een bijdrage van €17,50 per persoon gevraagd. Afrekenen direct bij aankomst aan Joke. HUISREGELS: Gebruik je gezond verstand voor alles wat een gevaar op kan leveren (Ray en Joke zijn verantwoordelijk). Werkplaatsen/magazijn etc. VRIJ toegankelijk, Roken op de daartoe aangewezen plaatsen, Geen overlast buitenterrein, Gebruik gereedschappen is toegestaan, meld het even, GEEN alcohol, Opgeven kan in dit topic,
 14. trilling koets x350 alleen bij 80 to 90 km/u

  EGR staat voor ergernis Voor een benzine auto nutteloos, net als dat externe luchtpompje
 15. Mooie woorden als je erover nadenkt en als je wat ouder wordt gaat het je gemakkelijker af om het te doen, vandaar ook de aankoop van mijn droomauto een tijdje geleden.
×