Jump to content

Pjotr

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pjotr

  1. Ik heb een XJ Series 2 Jag (6 cilinder 4.2) die een aantal jaren geleden in Almelo is geweest voor revisie van de carburateurs ( SU H8). Deze zijn toen afgesteld en werken prima. Nu is de Series 2 Jag slecht aan het worden en ik ben de goede onderdelen hiervan aan het verplaatsen naar mijn andere Jags. Ik wil de carburateurs overzetten naar mijn Series 1 die dezelfde 4.2 motor heeft ( en ook SU H8 carbs, maar deze werken minder goed). Als ik de carburateurs overzet van de Series 2 naar de Series 1, moet ik ze dan opnieuw laten afstellen? Ik had het idee dat de carburateurs op elkaar worden afgesteld, maar misschien zie ik dat verkeerd.
  2. Ik had een tijdje geleden mijn series 2 Jag uit 1975 bij de garage gebracht voor het afstellen van de motor. De monteur wees mij erop dat de versnellingsbak niet op de juiste hoogte hing en dat dit waarschijnlijk veroorzaakt werd door een slechte ophangrubber. Ik heb bij SNG Barrat rubbers besteld en de ophanging/steun onder de versnellingsbak losgemaakt. Echter bij het losmaken kwam ik geen enkele rubber tegen. In de eerste foto de onderdelen die onder de auto vandaan zijn gekomen en in de tweede de onderdelen die ik van SNG ontvangen heb. Omdat er geen rubbers onder aanwezig waren vraag ik mij ook af of de ophanging verder goed heeft gezeten. Kan iemand mij vertellen welke onderdelen waar horen of heeft iemand een tekening of foto van de juiste wijze van monteren? Ik kan in de Haynes of andere handleidingen niets vinden. Alvast bedankt
  3. Een tijdje geleden is mijn Series 2 XJ6 (1975) voorzien van een Stake Down Kit. De monteur wees mij erop dat de ophangrubbers van de versnellingsbak slecht waren en dat de versnellingsbak te laag ligt. Kan iemand mij vertellen om welke onderdeelnummers het gaat? Thanks. Groet, Peter.
×
×
  • Create New...