Jump to content

John P

Members
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by John P

 1. Ieder die meegewerkt heeft aan de organisatie van deze JF Meeting hartelijk dank. En in het bijzonder voor het vele werk aan het uitzetten van de toer rit. Ik en velen met mij heb genoten van de prachtige omgeving en natuurlijk van het mooie weer. Tot een volgend keer.
 2. Time Left: 1 day and 19 hours

  • Te Koop
  • Gebruikt

  Aangeboden wegens inruil van mijn jaguar xj x300 4ltr Sovereign bj. 1996. -Chromen grille met de 2 inzetstukken (rasters) zonder logo prijs 125,-- euro - Jaguar cd player wisselaar (6 cd’s) prijs 125,-- euro - Oliefilter MANN nieuw in doos. Prijs 9,-- euro - 2 kunststof verende klemmen voor schroeven platen onder motorkap. 5,-- euro. Zie bijgaande foto’s.

  264.00 EUR

 3. Het verschil was bij mijn X300 ook te merken ,het werkt echt en is ook logisch door de vervroeging vd ontsteking.
 4. Johan ( en je broer) hartelijk dank voor het regelen en verzorgen van de mooie start locatie. Verder was het een prachtig evenement, op naar volgend jaar.
 5. Dick (1977xj12) hoe bevalt de XK cabrio tot nu toe ? Nog bijzondere dingen meegemaakt ? Gisteravond op Top Gear (Ziggo kanaal 16 )13apr 17.30 u , terug te zien via internet Ziggo, nog een oude presentatie van de XK Cabrio uit 2006 met Jeremy Clarkson. Kwam er goed uit.
 6. Bedankt voor je reactie Raymond. De looks zijn vooral een kwestie van smaak en voorkeuren. De aluminium body scheelt in ieder geval de nodige kilo's. De converter katalysator zal bij 225.000 km al wel een keer vervangen zijn. Net als de draagarmen? opletten op gerammel/bonkige geluiden bij een proefrit op een hobbelige weg ? Volgens de huidige eigenaar ( geen handelaar) is het onderhoud goed en tijdig gedaan. Komende week ga ik even kijken en de rekeningen/boekjes bekijken. Ik hou je op de hoogte.
 7. Ik heb een fraaie XK cabrio uit 2006 4.2 ltr. met 225.000 km op het oog. Wie van de leden heeft ervaring met de opvolger van de XK8 .Waar moet ik speciaal op letten ? Raymond jij zal ze zeker wel kennen? De x300 '96 bevalt nog steeds goed maar staat vanwege de komende XK wel te koop. Alvast bedankt voor jullie opmerkingen. Groet John P
 8. Goed initiatief Johan, was vorig jaar een succes ook qua weersomstandigheden. Ik hoop er dit jaar ook weer bij te zijn. Mogelijk met een andere Jaguar. John P
 9. Hans bedankt . Het filmpje geeft goed aan hoe het moet. Er blijken nog wat torx schroeven en aanverwante artikelen los te moeten. Ook de knoppenwinkel kan uit de stoel gewipt worden met een kunstof lichter. Munten heb ik nog niet zien liggen .
 10. De elektrische verstelling van mijn bestuurdersstoel wil niet meer voor of achteruit, de overige verstellingen werken wel. De stoel staat voor mij goed maar ik wil het graag weer volledig werkend hebben. ( ben nog steeds aan het kijken naar een cabrio XK, 2006 e.v.t. inruil/verkoop) De achterste 4 torx schroeven heb ik al los, de stoel kan nu een stukje naar voren gekanteld worden, maar vooraan scharniert en schuift hij wel wat, maar komt niet los . O.a. Keesh of Isabella zullen wel weten hoe hij helemaal los moet om bij het motortje ( een van de vele ) te komen of kan het ook aan de brede knop liggen, kan die knoppenset uit de stoel gewipt worden ? Alvast bedankt voor jullie adviezen. Groet John P Door moderator verplaatst naar juiste subforum (X300 vragen).
 11. Was de moeite weer zeker waard in Waalwijk. Johan en zijn familie nogmaals bedankt voor de gastvrije ontvangst, ondanks dat er meer deelnemers waren dan eerst verwacht. Bijgaand nog wat foto´s. p.s bij vertrek om 14.30 u geen tasje zien staan gaemers.
 12. Goeiemorgen Johan, Wat is het juiste verzamel/koffie adres is Waalwijk ? Dan kan ik dat in mijn GPS zetten.
 13. Een paar plaatjes van het geslaagde evenement. p.s. de dame naast de X300 hoort bij die fraaie Alfa ( Bertone).
 14. Nu ik toch op het forum zit even een late reactie. Samen met mijn echtgenote zijn we naar Aalten geweest en hebben een geweldige dag beleefd. De organisatie was top en helemaal zoals ze hadden beloofd in hun folder. Het weer viel alles mee, droog en niet warm of koud. Tegen de 200 old- en young timers, geweldig sfeertje, diverse muzikanten , jaren 60 en 70 , het hele oude centrum van Aalten deed mee , gelegen aan de Duitse grens en dus logischer wijs ook heel veel Duitse deelnemers en een enkele Belg.
 15. Afgelopen jaren gingen er altijd een aantal J-forum leden min of meer onder leiding van Keesh gezamenlijk met de Jags het terrein op. Wordt er dit keer op 24 juni ook nog zoiets afgesproken of gaan de J-forummers individueel ? De JDCH zal er ook wel zijn.
 16. Op deze bekende locatie in Waalwijk hoop ik ook weer aanwezig te zijn. De locatie van vorig jaar is wat mij betreft niet voor herhaling vatbaar.
 17. Onderstaande uitnodiging vandaag ontvangen. Aan de leeftijd van de "oldtimers" worden geen eisen gesteld, aparte merken zijn zeer welkom. Mocht je nog niet weten wat je met Hemelvaartsdag gaat doen , dan is dit wellicht een mooie suggestie ( mits goed weer) Groet John P Mail voor vragen of opgave naar info@sap-aalten.nl Direct opgeven kan ook via de website: www.meifeest-aalten.nl (Aan deelname zijn geen kosten verbonden) Graag geven we alle deelnemers een mooi Rallybord als aandenken, echter hiervoor kunnen we alleen de aanmeldingen meenemen die binnen zijn gekomen vóór 24 april 2018. We vragen degenen die zich nog niet hebben aangemeld en ook willen komen, zich op tijd aan te melden voor het Oldtimer Treffen in Aalten om zeker te zijn van het mooie Rallybord 2018! Alweer voor het vijfde jaar bieden wij tijdens het Meifeest in Aalten de mogelijkheid, Oldtimers te presenteren aan h et publiek. Bezoek deze dag ons mooie dorp met de historische kern, aan de grens met Bocholt (DE). We hopen opnieuw op mooi weer en een lekkere temperatuur! Net als voorgaande jaren ontvangen Oldtimer bezitters, consumptiebonnen te besteden bij de Horeca in het centrum van Aalten.
 18. Leerzaam filmpje , het is niet alles goud wat er blinkt, maar mag het na 4,4 ton zonder veel onderhoud. https://www.autoweek.nl/video/jaguar-xj6-32-sport-1995-439708-km-klokje-rond/?utm_campaign=20180207_Autoweek_Nieuwsbrief_1600&utm_medium=email&utm_source=SIM&utm_term=a_66221
 19. Goeie tip Keesh , wellicht ligt er wat bij voor een X300 . En anders is het een leuke manier om weer eens wat forummers te ontmoeten.
 20. Inmiddels bij het adres in Culemborg een nieuwe hemel laten plaatsen. Nogmaals bedankt voor de tip Paulus P. Uitstekend stuk vakwerk, desgewenst na afspraak in 1 dag klaar. Voor een hele schappelijke prijs. p.s. heeft geen pin apparaat. Doet wekelijks hemeltjes , waaronder heel veel Jag's. Verder ook ander interieur delen. zie www.cjautobekleding.nl. Groet John P
 21. APK Mistlampen_KM52.pdf In het RDW bulletin nr. 52 mrt 2011 zie bijlage wordt niet gesproken over lampje eruit halen. Het niet branden hoeft niet persé aan het lampje te liggen Corrosie, draadbreuk etc. kan ook de oorzaak zijn. Maar misschien heb jij recentere info ?
 22. Job done, Vandaag de tijd genomen om het bermlampje te vervangen. Vorig jaar heeft de JAG geschorst gestaan en kwam het er niet van. Dit jaar wel. Overigens bij de APK half mei j.l. , van de linker bermlamp het stekkertje los gemaakt, zodat ze het allebei niet meer deden, dan is het geen APK afkeur meer. Je kunt op de brug makkelijk bij dat stekkertje komen want er zit geen ruitensproeiertank in de weg zoals rechts. Thuis geen brug maar wel een autokrik en houtblokken om te zekeren. Rechts voor omhoog en van voren onder de JAG. Ik heb alleen het voorbord (kunststof) eronder dat kan blijven zitten, geen verdere motor onder beplating. Na het weghalen van de koelkoker naar de remmen ( zit met 1 schroefje ,kruiskopje vast in het wielkast scherm allemaal kunststof) , kun je bij het linker klipje van de bermlichtunit om in te drukken. Daarna de unit schuin naar voren drukken en ook de rechterklip beetje indrukken. Met een beetje morrelen aan de voorkant moet de hele unit naar buiten komen. Stekkertje zit geborgd met een metalen clip . De rubberdop eraf en je kunt bij het lampje. 12v 55 W zo'n klein lampje (halogeen ?) met een draadje en schuifclip eraan en een metalen voetje. Er zat een Hella lampje in. Nieuw lampje erin en er zij licht ! Montage omgekeerde volgorde. Viel allemaal wel mee Groet John. X300 4.0 bj. 1996
 23. Staat in mijn agenda. Verwacht er bij te zijn.
 24. Zondag 9 juli De x300 is weer in gebruik genomen Keesh. Donderdag een verse APK en weer aangemeld bij onze "vrienden" van de RDW. ( je weet het: tijdens de schorsing verlopen APK, eerst nieuwe APK en dan pas aanmelden, anders komt er automatisch al een dringend verzoek om extra bij te dragen aan de bodemloze put) . Op de dag van de APK moet je kunnen aantonen dat je op weg bent naar het APK keuringsstation en mag je zowaar 1 dag zonder wegenbelasting rijden. Maar dat compenseren ze later wel weer. Zondag 9 juli hoop ik van de partij te zijn, wellicht zie ik jou en de forumleden al op 4 juni in Beekbergen. Groeten John P
 25. John P

  Aankoop X300 4.0

  Mocht je serieuze interesse hebben bikkel, dan is mijn X300 bj '96 4 ltr Sovereign wellicht iets voor je. Hij staat dit jaar geschorst in de garage. Voor bijzonderheden en foto's kan ik je zo nodig apart mailen. Ik kijk al een tijdje uit naar een XK8 vandaar. Maar de X300 hoeft niet weg.
×
×
 • Create New...