Jump to content

John P

Members
 • Posts

  209
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by John P

 1. Het weer bij het Postillon Hotel bij strand Nulde Nulde was om 11.00 uur al nat, ( volgens de weerprofeten vooral in het Noorden buien , het Noorden begon vanmorgen dus al na Utrecht) maar had als voordeel weinig tot geen fietsers en op de wegen die op groene tunnels leken reed je toch in de schaduw. Bij Otterlo was het al droog en bij Ede kon de kap open en is open gebleven. Na Rhenen werd het wel wat drukker op de weg en op de dijk naar Wijk b Duurstede al veel meer fietsers. Ik kwam ook nog een tiental Mx5 cabrio's tegen , die hadden kennelijk ook een ritje. In Wijk b Duurstede op het parkeerterrein op de haven met horeca was het ook behoorlijk druk en warm. Zoals Wimb al schreef het was weer de moeite waard, ook voor de zoveelste keer voor mij. De Jag is schoongespoeld en het stof is uit de uitlaten. Foto kap dicht na Otterlo, kap open Grebbeberg Parkeerterrein en Haven Wijk b Duurstede met molen. Voor herhaling vatbaar startplekken en mooie routes genoeg
 2. We kunnen over een bijvoorbeeld maand weer ergens afspreken voor een praatje en een ritje. Vanwege de weersverwachting voor morgenmiddag lijkt het me handig om vanaf 11.00 uur af te spreken en voor wie dat willen de rit om 11.15 u te starten, als het in Wijk b Duurstede nog droog is kunnen we daar nog napraten. Ik zie wel wie er morgenochtend zijn bij het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer.
 3. DE ANWB heeft zeker mooie ritten en er zal best een stuk route in zitten die ook in de ANWB rit voorkomt. Deze (relatief korte) route heb ik via TomTom My Drive Connect uitgezet. En een beetje gelet op de omvang van de Jaguars. Maar het laatste stukje gaat bijvoorbeeld wel over een dijkje naar Wijk b Duurstede.
 4. Is op 6 juni niet doorgegaan. Zijn er liefhebbers om weer een poging te wagen om een informele ontmoeting van leden, met al of niet een tourrit, te houden ? Zelfde plaats op zondag 11 juli ( geen F1) vanaf 12.00 uur en voor wie dat wil om 13.00 u een tourrit ( 84 km) via de Veluwe, Garderen, Otterlo, Wageningen, Rhenen naar Wijk bij Duurstede. Haven 1. ( gpx route evt. beschikbaar via popmail@upcmail.nl ) Voor een regenbuitje blijf ik niet thuis, wel voor de hele dag regen of hagelbuien en storm. Het moet wel een leuke hobby blijven.
 5. Inmiddels van Raymond begrepen dat hij dit jaar 2021 rond september het zeven landen rondje niet ziet zitten vanwege de onduidelijkheden rond de Corona maatregelen in de diverse landen en de zeer waarschijnlijke opleving van de nieuwe varianten. Vooral na terugkeer van de buitenlandse zomervakanties lijkt het risico groot. Rond mei 2022 wellicht nieuwe kansen ?
 6. Wat denk je Raymond zit rond september dit jaar jaar erin ? Nu alle virologen, deskundologen en onze "vriend" Hugootje en zijn maatje Marksje zo optimistisch zijn. Of zouden ze straks weer geen actieve herinneringen aan hun beloftes hebben??? Zelf heb ik al 2 x pfizer en de de "jonkies" zijn inmiddels ook al aan de beurt voor hun prikjes. Nog even wachten op het EEG Corona paspoort, dat zou er in juli ook zijn. Wellicht dat onze overheden nu tijdig gaan doen waar ze voor aangesteld en gekozen zijn.
 7. Een mooi initiatief Raymond en ik kan me goed voorstellen dat je deze tourrit door die omgeving nog wel een keer zou willen rijden. Het is voor mij wat meer dan 3 jaren geleden dat ik met o.a. M.C. Contact , MV Almere ( Dolomietentoer) in mijn jongere jaren jarenlang in de vakanties veelvuldig op de motor en later afgewisseld met diverse auto's van die contreien heb genoten, qua stuurwegen en omgeving. Eten en drinken was daar ook niet verkeerd. Voor de XK cabrio lijkt me de route qua wegen niet zo geschikt, hoewel de XK is in 2007 nieuw afgeleverd is in Bolzano It, de BMW 320i cabrio (E36) lijkt me geschikter voor het betere krappe bochtenwerk, echter door het M onderstel ligt de auto vrij laag, vandaar de vraag zijn de wegen in de route te doen zonder bodemschade ? Ik heb desnoods nog een alternatief met wat meer bodemvrijheid. Is het mogelijk dat je nu al aangeeft door welke streken in Frankrijk, Oostenrijk en Italië de route gaat lopen ? bijv.Jura, Tauern, Trentino ? en aan welke periode je denkt ? voorjaar mei juni ? najaar sept okt ? . 's-zomers is het daar meestal erg druk (overnachtingen) We wachten de ontwikkelingen af en hopelijk gooit Corona geen roet in het eten.
 8. Het was weer genieten vandaag in het Zeeuwse met de vele Jaguars, een andere Brit en nog een "gast" van een bekend merk uit Stuttgart. Alle organisatoren en ook de vlaaienman hartelijk dank voor jullie aandeel in dit geweldige evenement waar heel veel mensen van hebben genoten. N.B. Het verzamelpunt aan de A58 voor Bergen op Zoom heet geen Bolusberg meer, maar er staat een bord bij de ingang met de tekst " Total Wouwse Tol (Noord) ".
 9. In ieder geval bedankt voor je reactie Matthijs
 10. Nog belangstelling om het laatste stuk vanaf de Bolusberg tankstation voor Bergen op Zoom A58 met een aantal Jaguars gezamenlijk te rijden net als vorig jaar ? Vertrek vandaar tussen 9.30 en 9.45 u dan zijn we niet te vroeg. Zie Zeeland rit van 13sep20 paginag 5. Ik zie wel wie er zijn.
 11. Tegen eind april zal de XK wel weer uit de winterslaap zijn, dus in principe doe ik ook op een zaterdag mee. Vanuit de kofferbak is mits redelijk weer wel British style. Vermaak me intussen ook goed met een andere 4 wieler. En een 2 wieler met goed weer is ook niet verkeerd.
 12. Vraagje Mattijs, heb je dit bij de Jag dealer laten doen of bij een Jag specialist ? Weet je ongeveer de het factuurbedrag nog ? Groet John
 13. Bij deze sluit ik me aan bij alle vermelde waarderingen voor de organisatie van deze heerlijke dag in Zeeland. Joke en Raymond hartelijk dank. Sorry Max jij natuurlijk ook hartelijk bedankt.
 14. Hoe meer bolussen op de Bolusberg des te groter wordt de berg. En een bolusje is ten slotte nooit weg Kees. Hebben ze die ook in Roosendaal ?
 15. Zondag met een groep vanaf de Bolusberg tankstation voor Bergen op Zoom A 58 om 9.30 u lijkt me wel wat. Ik zie wel of er nog meer Jaguars staan. Bijv. Die fraaie met dakje open van Keesh uit Roosendaal ?
 16. 12 of 13 september zou goed uitkomen.
 17. Voor 29 augustus ging/ga ik er van uit dat dit een Jag Forum evenement was/is. Indien niet geen interesse.
 18. 29 augustus is voor voor mij goed mogelijk. Toerrit of Rally op gewone wegen .
 19. We hadden het weer mee vandaag tijdens de West Betuwe rit. Jeroen de route was prachtig en afwisselend, ik denk dat veel mensen geen idee hebben dat dit in Nederland bestaat. Wel denken wij dat je een hele smalle Alfa had toen je deze rit hebt uitgezet. De Jags hadden bij tegenliggers ( gelukkig niet veel en ook het aantal fietsers viel mee) enige moeite om er langs te kunnen. De opkomst was beperkt ( 3 Jags) maar dat kwam eigenlijk ook wel goed uit vanwege de smalle wegen. De grote drukte zat op de snelwegen hoorden we. Voor mij was het een welbestede middag waarvan ik volop heb genoten. De route werd heel goed weergegeven op de TomTom en was zodoende goed te rijden. John P
 20. Dat weten we morgen om 14.00 uur. Zie verder eerdere reacties.
 21. Komende week ben ik een paar dagen afwezig, vandaar hierbij alvast de route GPX en een pdf bestand met de beschrijving en een mooi plaatje van Asperen. Groet John. West Betuwe rit jul20 TTommydrive.pdf Oude_Garde_West_Betuwe_rit def.gpx
 22. Voor belangstellende forumleden is er op zaterdag 18 juli weer een toerritje ( 101 km) ( zondag 19e juli F1 Hongarije). Mocht het weer erg slecht zijn kan de rit een week opschuiven (25 of 26 juli). De start is bij het parkeerterrein ( een van de weinige vrij toegankelijke)van KFC ( kipliefhebbers ?) Einsteinstraat 4 Gorinchem, naast de RABO bank, bij de afslag 28 Gorinchem Oost aan de A15. ANWB bord Evenementenhal aanhouden. De route voert door een mooi landelijk gebied en is afkomstig van Jeroen. Verzamelen vanaf 13.30 uur en vertrek om 14.00 uur. Het eindpunt is in het prachtige Asperen, waar genoeg te zien en te bepraten valt. De route bestaat uit een GPX bestand en zo nodig kan er voor een digitale beschrijving gezorgd worden. Als je je tijdig aanmeld via dit topic krijg je de route toe gemaild. Groeten en tot ziens, John
 23. Je West Betuwe rit gpx bestand ontvangen Jeroen, bedankt. Wellicht rijden in de 2e helft van juli op een zaterdag of zondag ? Startpunt nog nader te bepalen ( Mercure hotel te Dalem,afslag 28, nabij A15 ?). Ik ga even kijken in het komend weekend. Minidome misschien iets voor de liefhebbers na de rit ? Willen Forumleden die belangstelling hebben om deel te nemen dit even laten weten via een reactie op dit bericht. Groet John
 24. Beugeltje van Floorfix destijds ( zie topic dat keesh noemt) gemonteerd en vele jaren tot grote tevredenheid mee gereden, zuiniger en snellere acceleratie. Alleen jammer dat ik niet eerder van het bestaan van dat aangepaste beugeltje wist.
×
×
 • Create New...