Jump to content

John P

Members
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

John P last won the day on July 8 2014

John P had the most liked content!

Community Reputation

13 Goed

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Drechtsteden
 • Hobbies
  Fraaie en technisch kwalitatieve automomobielen. Bijv. Jaguars, Porsches, BMW, Volvo. Watersport vnl. zeilen, motorrijden. Toeren, rustig of vlot is afhankelijk van de auto of motor, over rivierdijkjes , Veluwe, Ardennen, Sauerland ,Dolomieten e.d.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Na bijna 40 jr in overheidsdienst (admin. 23 jr afd.hoofd) nu al een tijdje met pré-pensioen, actief als vrijwill. best.lid en een financ. (advies)functie. bij een grote organisatie. In 2012 65 jr dus dan volledig pensionado. Woonachtig in Zwijndrecht, één van de Drechtsteden. Onlangs gestopt met de fin. adviesfunctie , maar er is nog genoeg nuttigs te doen voor de nog oudere medemens en niet te vergeten genieten van de hobby's.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Is er belangstelling voor een vrijblijvende ontmoeting van Forum leden medio/eind juni op het grote parkeerterrein van AC Meerkerk aan de A27 , afslag 25 Noordeloos en desgewenst een ritje in de omgeving, bijv. langs de Lek richting Ameide/ stuwen Hagestein of richting Leerdam. Een paar data voorbeelden: zaterdag 13 juni , zondag 14 juni , zaterdag 20 juni of zondag 21 juni of zaterdag 27 juni of zondag 28 juni ? Ik schat zo in dat er onderling genoeg te praten valt na de vele gedwongen maanden van onthouding qua bijeenkomsten. Een en ander uiteraard met in acht name van de Corona regels en met een redelijk droge weersverwachting. Of als er vanuit de leden andere suggesties zijn lees ik die graag. We hebben inmiddels al een aantal evenementen moeten missen vandaar deze vraag. 5 juli heb ik overigens al gereserveerd staan voor een ander evenement ( geen voetbal)!
 2. Wordt er al over een nieuwe datum voor de Zeelandtoer nagedacht ? De corona teugels worden inmiddels wat gevierd en met in acht name van de geldende regels , 1,5 mrt afstand, alleen huisgenoten als bijrijder, goede hygiëne, niet verkouden zijn etc. zijn er wellicht mogelijkheden om in aangepaste vorm , bijv. vermijden drukke gebieden, geen horeca maar een afstandelijke "Engelse picnic" in de open lucht, ieder verzorgt zijn eigen mandje. Zo maar wat opties van mijn kant. Ik lees wel hoe jullie erover denken. Vanwege het mooie weer heb ik al een paar keer een paar mooie ritjes gemaakt, maar de Zeelandtoer wordt wel gemist, net zoals jaarlijkse de Britse happening in Waalwijk. Hopelijk tot ziens in juni ? p.s. die AMG toerders waren wat aan de vroege kant, regels in acht genomen en formeel niet fout (geen bekeuringen) maar niet zo handig in die chaotische onzekere tijd, zeker qua handhaving.
 3. Ieder die meegewerkt heeft aan de organisatie van deze JF Meeting hartelijk dank. En in het bijzonder voor het vele werk aan het uitzetten van de toer rit. Ik en velen met mij heb genoten van de prachtige omgeving en natuurlijk van het mooie weer. Tot een volgend keer.
 4. Time Left: 1 month and 28 days

  • Te Koop
  • Gebruikt

  Aangeboden wegens inruil van mijn jaguar xj x300 4ltr Sovereign bj. 1996. -Chromen grille met de 2 inzetstukken (rasters) zonder logo prijs 125,-- euro - Jaguar cd player wisselaar (6 cd’s) prijs 125,-- euro - Oliefilter MANN nieuw in doos. Prijs 9,-- euro - 2 kunststof verende klemmen voor schroeven platen onder motorkap. 5,-- euro. Zie bijgaande foto’s.

  264.00 EUR

 5. Het verschil was bij mijn X300 ook te merken ,het werkt echt en is ook logisch door de vervroeging vd ontsteking.
 6. Johan ( en je broer) hartelijk dank voor het regelen en verzorgen van de mooie start locatie. Verder was het een prachtig evenement, op naar volgend jaar.
 7. Dick (1977xj12) hoe bevalt de XK cabrio tot nu toe ? Nog bijzondere dingen meegemaakt ? Gisteravond op Top Gear (Ziggo kanaal 16 )13apr 17.30 u , terug te zien via internet Ziggo, nog een oude presentatie van de XK Cabrio uit 2006 met Jeremy Clarkson. Kwam er goed uit.
 8. Bedankt voor je reactie Raymond. De looks zijn vooral een kwestie van smaak en voorkeuren. De aluminium body scheelt in ieder geval de nodige kilo's. De converter katalysator zal bij 225.000 km al wel een keer vervangen zijn. Net als de draagarmen? opletten op gerammel/bonkige geluiden bij een proefrit op een hobbelige weg ? Volgens de huidige eigenaar ( geen handelaar) is het onderhoud goed en tijdig gedaan. Komende week ga ik even kijken en de rekeningen/boekjes bekijken. Ik hou je op de hoogte.
 9. Ik heb een fraaie XK cabrio uit 2006 4.2 ltr. met 225.000 km op het oog. Wie van de leden heeft ervaring met de opvolger van de XK8 .Waar moet ik speciaal op letten ? Raymond jij zal ze zeker wel kennen? De x300 '96 bevalt nog steeds goed maar staat vanwege de komende XK wel te koop. Alvast bedankt voor jullie opmerkingen. Groet John P
 10. Goed initiatief Johan, was vorig jaar een succes ook qua weersomstandigheden. Ik hoop er dit jaar ook weer bij te zijn. Mogelijk met een andere Jaguar. John P
 11. Hans bedankt . Het filmpje geeft goed aan hoe het moet. Er blijken nog wat torx schroeven en aanverwante artikelen los te moeten. Ook de knoppenwinkel kan uit de stoel gewipt worden met een kunstof lichter. Munten heb ik nog niet zien liggen .
 12. De elektrische verstelling van mijn bestuurdersstoel wil niet meer voor of achteruit, de overige verstellingen werken wel. De stoel staat voor mij goed maar ik wil het graag weer volledig werkend hebben. ( ben nog steeds aan het kijken naar een cabrio XK, 2006 e.v.t. inruil/verkoop) De achterste 4 torx schroeven heb ik al los, de stoel kan nu een stukje naar voren gekanteld worden, maar vooraan scharniert en schuift hij wel wat, maar komt niet los . O.a. Keesh of Isabella zullen wel weten hoe hij helemaal los moet om bij het motortje ( een van de vele ) te komen of kan het ook aan de brede knop liggen, kan die knoppenset uit de stoel gewipt worden ? Alvast bedankt voor jullie adviezen. Groet John P Door moderator verplaatst naar juiste subforum (X300 vragen).
 13. Was de moeite weer zeker waard in Waalwijk. Johan en zijn familie nogmaals bedankt voor de gastvrije ontvangst, ondanks dat er meer deelnemers waren dan eerst verwacht. Bijgaand nog wat foto´s. p.s bij vertrek om 14.30 u geen tasje zien staan gaemers.
 14. Goeiemorgen Johan, Wat is het juiste verzamel/koffie adres is Waalwijk ? Dan kan ik dat in mijn GPS zetten.
 15. Een paar plaatjes van het geslaagde evenement. p.s. de dame naast de X300 hoort bij die fraaie Alfa ( Bertone).
×
×
 • Create New...