Jump to content

John P

Members
 • Posts

  221
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

John P last won the day on June 20

John P had the most liked content!

Reputation

41 Beter

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Drechtsteden
 • Hobbies
  Fraaie en technisch kwalitatieve automomobielen. Bijv. Jaguars, Porsches, BMW, Volvo. Watersport vnl. zeilen, motorrijden. Toeren, rustig of vlot is afhankelijk van de auto of motor, over rivierdijkjes , Veluwe, Ardennen, Sauerland ,Dolomieten e.d.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Na bijna 40 jr in overheidsdienst (admin. 23 jr afd.hoofd) nu al een tijdje met pré-pensioen, actief als vrijwill. best.lid en een financ. (advies)functie. bij een grote organisatie. In 2012 65 jr dus dan volledig pensionado. Woonachtig in Zwijndrecht, één van de Drechtsteden. Onlangs gestopt met de fin. adviesfunctie , maar er is nog genoeg nuttigs te doen voor de nog oudere medemens en niet te vergeten genieten van de hobby's.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. In mijn Jag XK cabrio bj 2007 staat al een paar jaar een BOSCH accu, 5 ?5013 zie plaatje . De min poolklem wordt in de vorstvrije bewaakte winterstalling losgemaakt en in het voorjaar weer aangekoppeld en tot nu toe wordt er probleemloos gestart. Wel is het alarm een spanningvreter ,maar volgens RAC Dordrecht ( Jag en Landrover) is dat een verschijnsel wat wel meer voorkomt. Advies RAC: regelmatig de motor laten draaien ( 1 x p. week á 2 weken). p.s. het slot om de achterklep ( bij lege accu ) met een aparte sleutel te openen zit achter de kentekenplaat !!! Waarom makkelijk als het ook moeilijk kan ! Nog eentje ,het luchtfilter zit weggestopt in de linker voorwielkast !! Jaguar is nooit saai .
 2. Na de buien hier vertrokken en op het Lido terrein was bij aankomst de boel al aardig opgedroogd rond 13.30 uur. Was minder druk dan de laatste keer, maar toen was het weer ook veel beter. Toch gezellig druk en een heerlijk sfeertje mede door de Mardi Gras Band en ook was er weer genoeg moois te zien. Ook Wilfred nog gesproken , die heel tevreden was over zijn gereviseerde motor. Rond 15.15 uur weer vertrokken met onderweg een buitje. Het blijft tenslotte een Engels evenement. Bijgaand nog wat plaatjes.
 3. Gezamenlijk erheen zit er waarschijnlijk niet in, ook buienradar werkt niet mee. Dan maar individueel.
 4. Als die dikke bui vanavond nog op het programma van buienradar staat kunnen we de gezamenlijke vertrektijd beter wat opschuiven zoals Johan voorstelt.
 5. De weersverwachting ziet er goed uit voor a.s. zondag 19 juni 22. Voorstel: verzamelen vanaf 10.30 u bij Piet Klerkx aan de Prof. v d Waalsweg 2 te Waalwijk, tegen 11.00 uur vertrek naar het Lidopark aan de Vijverlaan. Groeten en tot ziens a.s. zondag.
 6. Goed idee Wilfred. Was in het verleden vaker een goede startplaats. Genoeg parkeerplaatsen bij Piet Klerkx aan de Prof. vd Waalsweg 2 Waalwijk.
 7. Heb weer genoten van wat Zeeland deze dag te bieden had, inclusief het mooie weer. Alle organisatoren hartelijk dank.
 8. Voor de liefhebbers zeker de moeite waard !!!! SAVE THE DATE: British Auto Jumble 2022 Beste bezoeker, We hebben goede hoop dat we de British Auto Jumble in 2022 wel kunnen organiseren en hebben de eerste stappen hiertoe reeds gezet. De geplande datum voor 2022 is 19 juni 2022 Uiteraard onder voorbehoud van de eventueel dan geldende Coronamaatregelen. (We hopen uiteraard dat deze dan uit de wereld zijn) In goed overleg met het bestuur van de MG Carclub is het besluit genomen om de organisatie van de British Auto Jumble 2022 in gang te zetten. De datum is inmiddels door de gemeente Waalwijk bevestigd.
 9. Nog belangstelling om het laatste stuk, vanaf TOTAL Wouwse Tol tankstation noordzijde A58 voor Bergen op Zoom, met een aantal Jaguars gezamenlijk naar Heinkenszand te rijden net als vorige keren? Vertrek vandaar rond 09.00 uur u dan zijn we niet te vroeg of te laat. Ik zie wel wie er zijn.
 10. Aanmelding betreft 1 persoon , eet niet mee.
 11. Bij deze mijn aanmelding voor 16 april 2022. Tot ziens.
 12. Het weer bij het Postillon Hotel bij strand Nulde Nulde was om 11.00 uur al nat, ( volgens de weerprofeten vooral in het Noorden buien , het Noorden begon vanmorgen dus al na Utrecht) maar had als voordeel weinig tot geen fietsers en op de wegen die op groene tunnels leken reed je toch in de schaduw. Bij Otterlo was het al droog en bij Ede kon de kap open en is open gebleven. Na Rhenen werd het wel wat drukker op de weg en op de dijk naar Wijk b Duurstede al veel meer fietsers. Ik kwam ook nog een tiental Mx5 cabrio's tegen , die hadden kennelijk ook een ritje. In Wijk b Duurstede op het parkeerterrein op de haven met horeca was het ook behoorlijk druk en warm. Zoals Wimb al schreef het was weer de moeite waard, ook voor de zoveelste keer voor mij. De Jag is schoongespoeld en het stof is uit de uitlaten. Foto kap dicht na Otterlo, kap open Grebbeberg Parkeerterrein en Haven Wijk b Duurstede met molen. Voor herhaling vatbaar startplekken en mooie routes genoeg
 13. We kunnen over een bijvoorbeeld maand weer ergens afspreken voor een praatje en een ritje. Vanwege de weersverwachting voor morgenmiddag lijkt het me handig om vanaf 11.00 uur af te spreken en voor wie dat willen de rit om 11.15 u te starten, als het in Wijk b Duurstede nog droog is kunnen we daar nog napraten. Ik zie wel wie er morgenochtend zijn bij het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer.
 14. DE ANWB heeft zeker mooie ritten en er zal best een stuk route in zitten die ook in de ANWB rit voorkomt. Deze (relatief korte) route heb ik via TomTom My Drive Connect uitgezet. En een beetje gelet op de omvang van de Jaguars. Maar het laatste stukje gaat bijvoorbeeld wel over een dijkje naar Wijk b Duurstede.
 15. Is op 6 juni niet doorgegaan. Zijn er liefhebbers om weer een poging te wagen om een informele ontmoeting van leden, met al of niet een tourrit, te houden ? Zelfde plaats op zondag 11 juli ( geen F1) vanaf 12.00 uur en voor wie dat wil om 13.00 u een tourrit ( 84 km) via de Veluwe, Garderen, Otterlo, Wageningen, Rhenen naar Wijk bij Duurstede. Haven 1. ( gpx route evt. beschikbaar via popmail@upcmail.nl ) Voor een regenbuitje blijf ik niet thuis, wel voor de hele dag regen of hagelbuien en storm. Het moet wel een leuke hobby blijven.
×
×
 • Create New...