Jump to content

John P

Members
 • Posts

  209
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

John P last won the day on July 8 2014

John P had the most liked content!

Reputation

26 Beter

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Drechtsteden
 • Hobbies
  Fraaie en technisch kwalitatieve automomobielen. Bijv. Jaguars, Porsches, BMW, Volvo. Watersport vnl. zeilen, motorrijden. Toeren, rustig of vlot is afhankelijk van de auto of motor, over rivierdijkjes , Veluwe, Ardennen, Sauerland ,Dolomieten e.d.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Na bijna 40 jr in overheidsdienst (admin. 23 jr afd.hoofd) nu al een tijdje met pré-pensioen, actief als vrijwill. best.lid en een financ. (advies)functie. bij een grote organisatie. In 2012 65 jr dus dan volledig pensionado. Woonachtig in Zwijndrecht, één van de Drechtsteden. Onlangs gestopt met de fin. adviesfunctie , maar er is nog genoeg nuttigs te doen voor de nog oudere medemens en niet te vergeten genieten van de hobby's.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het weer bij het Postillon Hotel bij strand Nulde Nulde was om 11.00 uur al nat, ( volgens de weerprofeten vooral in het Noorden buien , het Noorden begon vanmorgen dus al na Utrecht) maar had als voordeel weinig tot geen fietsers en op de wegen die op groene tunnels leken reed je toch in de schaduw. Bij Otterlo was het al droog en bij Ede kon de kap open en is open gebleven. Na Rhenen werd het wel wat drukker op de weg en op de dijk naar Wijk b Duurstede al veel meer fietsers. Ik kwam ook nog een tiental Mx5 cabrio's tegen , die hadden kennelijk ook een ritje. In Wijk b Duurstede op het parkeerterrein op de haven met horeca was het ook behoorlijk druk en warm. Zoals Wimb al schreef het was weer de moeite waard, ook voor de zoveelste keer voor mij. De Jag is schoongespoeld en het stof is uit de uitlaten. Foto kap dicht na Otterlo, kap open Grebbeberg Parkeerterrein en Haven Wijk b Duurstede met molen. Voor herhaling vatbaar startplekken en mooie routes genoeg
 2. We kunnen over een bijvoorbeeld maand weer ergens afspreken voor een praatje en een ritje. Vanwege de weersverwachting voor morgenmiddag lijkt het me handig om vanaf 11.00 uur af te spreken en voor wie dat willen de rit om 11.15 u te starten, als het in Wijk b Duurstede nog droog is kunnen we daar nog napraten. Ik zie wel wie er morgenochtend zijn bij het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer.
 3. DE ANWB heeft zeker mooie ritten en er zal best een stuk route in zitten die ook in de ANWB rit voorkomt. Deze (relatief korte) route heb ik via TomTom My Drive Connect uitgezet. En een beetje gelet op de omvang van de Jaguars. Maar het laatste stukje gaat bijvoorbeeld wel over een dijkje naar Wijk b Duurstede.
 4. Is op 6 juni niet doorgegaan. Zijn er liefhebbers om weer een poging te wagen om een informele ontmoeting van leden, met al of niet een tourrit, te houden ? Zelfde plaats op zondag 11 juli ( geen F1) vanaf 12.00 uur en voor wie dat wil om 13.00 u een tourrit ( 84 km) via de Veluwe, Garderen, Otterlo, Wageningen, Rhenen naar Wijk bij Duurstede. Haven 1. ( gpx route evt. beschikbaar via popmail@upcmail.nl ) Voor een regenbuitje blijf ik niet thuis, wel voor de hele dag regen of hagelbuien en storm. Het moet wel een leuke hobby blijven.
 5. Inmiddels van Raymond begrepen dat hij dit jaar 2021 rond september het zeven landen rondje niet ziet zitten vanwege de onduidelijkheden rond de Corona maatregelen in de diverse landen en de zeer waarschijnlijke opleving van de nieuwe varianten. Vooral na terugkeer van de buitenlandse zomervakanties lijkt het risico groot. Rond mei 2022 wellicht nieuwe kansen ?
 6. Wat denk je Raymond zit rond september dit jaar jaar erin ? Nu alle virologen, deskundologen en onze "vriend" Hugootje en zijn maatje Marksje zo optimistisch zijn. Of zouden ze straks weer geen actieve herinneringen aan hun beloftes hebben??? Zelf heb ik al 2 x pfizer en de de "jonkies" zijn inmiddels ook al aan de beurt voor hun prikjes. Nog even wachten op het EEG Corona paspoort, dat zou er in juli ook zijn. Wellicht dat onze overheden nu tijdig gaan doen waar ze voor aangesteld en gekozen zijn.
 7. Een mooi initiatief Raymond en ik kan me goed voorstellen dat je deze tourrit door die omgeving nog wel een keer zou willen rijden. Het is voor mij wat meer dan 3 jaren geleden dat ik met o.a. M.C. Contact , MV Almere ( Dolomietentoer) in mijn jongere jaren jarenlang in de vakanties veelvuldig op de motor en later afgewisseld met diverse auto's van die contreien heb genoten, qua stuurwegen en omgeving. Eten en drinken was daar ook niet verkeerd. Voor de XK cabrio lijkt me de route qua wegen niet zo geschikt, hoewel de XK is in 2007 nieuw afgeleverd is in Bolzano It, de BMW 320i cabrio (E36) lijkt me geschikter voor het betere krappe bochtenwerk, echter door het M onderstel ligt de auto vrij laag, vandaar de vraag zijn de wegen in de route te doen zonder bodemschade ? Ik heb desnoods nog een alternatief met wat meer bodemvrijheid. Is het mogelijk dat je nu al aangeeft door welke streken in Frankrijk, Oostenrijk en Italië de route gaat lopen ? bijv.Jura, Tauern, Trentino ? en aan welke periode je denkt ? voorjaar mei juni ? najaar sept okt ? . 's-zomers is het daar meestal erg druk (overnachtingen) We wachten de ontwikkelingen af en hopelijk gooit Corona geen roet in het eten.
 8. Het was weer genieten vandaag in het Zeeuwse met de vele Jaguars, een andere Brit en nog een "gast" van een bekend merk uit Stuttgart. Alle organisatoren en ook de vlaaienman hartelijk dank voor jullie aandeel in dit geweldige evenement waar heel veel mensen van hebben genoten. N.B. Het verzamelpunt aan de A58 voor Bergen op Zoom heet geen Bolusberg meer, maar er staat een bord bij de ingang met de tekst " Total Wouwse Tol (Noord) ".
 9. In ieder geval bedankt voor je reactie Matthijs
 10. Nog belangstelling om het laatste stuk vanaf de Bolusberg tankstation voor Bergen op Zoom A58 met een aantal Jaguars gezamenlijk te rijden net als vorig jaar ? Vertrek vandaar tussen 9.30 en 9.45 u dan zijn we niet te vroeg. Zie Zeeland rit van 13sep20 paginag 5. Ik zie wel wie er zijn.
 11. Tegen eind april zal de XK wel weer uit de winterslaap zijn, dus in principe doe ik ook op een zaterdag mee. Vanuit de kofferbak is mits redelijk weer wel British style. Vermaak me intussen ook goed met een andere 4 wieler. En een 2 wieler met goed weer is ook niet verkeerd.
 12. Vraagje Mattijs, heb je dit bij de Jag dealer laten doen of bij een Jag specialist ? Weet je ongeveer de het factuurbedrag nog ? Groet John
 13. Bij deze sluit ik me aan bij alle vermelde waarderingen voor de organisatie van deze heerlijke dag in Zeeland. Joke en Raymond hartelijk dank. Sorry Max jij natuurlijk ook hartelijk bedankt.
 14. Hoe meer bolussen op de Bolusberg des te groter wordt de berg. En een bolusje is ten slotte nooit weg Kees. Hebben ze die ook in Roosendaal ?
 15. Zondag met een groep vanaf de Bolusberg tankstation voor Bergen op Zoom A 58 om 9.30 u lijkt me wel wat. Ik zie wel of er nog meer Jaguars staan. Bijv. Die fraaie met dakje open van Keesh uit Roosendaal ?
×
×
 • Create New...