Jump to content

CK-Daimler

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo, ik ben Corné en ben van 1995. Van hetzelfde bouwjaar als mijn trouwe Daimler 4.0 LWB. Deze heeft de voor de X300 relatief zeldzame kleur Moroccan Red, waanzinnig mooi, al zeg ik het zelf. Ik woon in Ede, en werk als After Sales Manager regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht voor automerk Nissan. Hier draag ik de verantwoordelijkheid voor 29 vestigingen.

  Ik wil graag deelnemen aan het forum om te leren, om meer te weten te komen, en vooral om te genieten van andermans prachtige Jaguars/Daimlers. En ach, allicht dat de leden mijn auto ook kunnen waarderen.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Is dergelijke informatie ook beschikbaar over de andere kleuren? Zoals eerder gezegd is het voor mij niet leidend of de kleur zeldzaam is of niet, maar ben wel benieuwd of we weten hoeveel er van zijn.
 2. Het viel me op dat een groot gedeelte van het aanbod blauw, donkergroen, zilver, zwart etc. is. Zag deze kleur niet vaak terug. Ach, zeldzaam of niet, ik geniet er geen % meer of minder van! Als de auto in de avondzon staat, komt de kleur fantastisch tot z'n recht.
 3. Goeiedag, Sinds gisteren ben ik lid van dit forum, om wijzer te worden over deze mooie auto's. Ik heb een 95'er Daimler LWB, in de kleur Moroccan Red. Nu heb ik al meermaals gehoord dat deze kleur zeldzaam is voor de X300, maar ik ben erg benieuwd of er ooit is bijgehouden hoeveel er in die kleur gemaakt zijn. Is hier informatie over? Enige tijd speuren op het internet heeft niets opgelevert, behalve wat foto's van een XJS en een XJ40 in dezelfde kleur. Bijgevoegd een afbeelding van mijn auto. Alvast dank voor jullie reacties,
×
×
 • Create New...