Jump to content

Jagrocks

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jagrocks

 1. Inderdaad geweldige auto de xkr. Stap elke keer met een glimlach weer uit. De fikse onderhoudskosten denk ik maar niet teveel aan
 2. Ja ramen inleren ook zoiets.. wel wonderlijk dat slot van de deur na 3 keer met deur-olie losmaken wel werkte ( de eerste 2 keer niet..)
 3. Hoe denken jullie over de waarde stijging van xkr's 1997 t/m 2004? Wordt het een klassieker of met huidige benzine prijzen en steeds meer elektrische auto's toch minder waarde stijging?
 4. Hallo, mijn vorige reactie is niet geplaatst zie ik. Maar is opgelost: was uiteindelijk de accu die langzaam leeg ging. Stond maar drie weken stil maar ondanks dat de accu 4 jaar oud is, toch maar niet zo lang stil laten staan in de winter (staat wel binnen en alles stond uit in de auto maar dan nog..)
 5. Dank, ga dat na de kabelstart nakijken als dat niet werkt.
 6. Hij klikt of start of draait niet als ik de sleutel omdraai. Ga morgen proberen idd even met een andere auto de accu starten. Verder daarvoor er nog een uur mee gereden, nooit problemen gehad (kan natuurlijk wel dat de accu op is)
 7. accu werkt, radio, ramen etc ook. mogelijk de startmotor of een zekering? iemand hier ervaring mee of tips om achter de oorzaak te komen?
 8. Ja duurde even voor ik mn gebruikersnaam en wachtwoord voor t forum had terug gevonden haha.
 9. Uiteindelijk met nieuwe batterij in sleutel gelukt. Daarna zelfs op onnavolgbare eijze met de sleutel in t contact kunnen komen
 10. Hallo, Sinds een paar weken ben ik de trotse eigenaar van een geweldige XKR (2000). Nu is het al twee keer voorgekomen dat ik 's ochtends vroeg, als het koud was, de deur niet open kreeg. niet met de toetsen op de sleutel en ook niet door de sleutel in het portier te steken. later in de middag ging het dan wel weer met de toetsen op de sleutel. iemand hier ervaring mee? iemand een suggestie voor een oplossing? ik hoor het graag! Groeten, Een Jaguar fan.
×
×
 • Create New...