Jump to content

Timmer

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Goed

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Dielheim (Duitsland)
 • Hobbies
  Reizen, Racen en Rijden

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Woon in zuid Duitsland, in pre-pensioen (oud directielid SAP) en in bezit van een 420G, XK8 Cabrio en F-Pace. Bezit een kleine hal met hefbrug waar ik de auto’s vertroetel en bewaar.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ach, het voordeel van Parkinsons én diabetes is, dat je met jouw insulinepen zelf hele tattoos kan steken... met andere woorden: focus op wat je nog wel kan, en niet op wat niet meer gaat.
 2. Ik moet toegeven dat ik i.v.m. mijn handicap speciale voorzieningen heb om met zuurstof te mogen rijden. De XK8 coupe laat het niet toe vanaf een rolstoel in te stappen, de cabrio wel! Ik was al heel actief op Hockenheim tot ik gezondheidsproblemen kreeg, maar met extra zuurstof in mijn neus mag ik weer! Overigens ga ik de XK8 volgende week weer ophalen. De restorateur is erg trots op zijn werk en vroeg wanneer ik weer los ga op het circuit. (dan kon hij zijn agenda erop aanpassen)
 3. Foto’s volgen wanneer ik de XK8 weer thuis heb... Op dit moment wordt hij weer op concoursniveau gebracht, een echte oliedrukmeter en motortemperatuurmeter ingebouwd i.p.v. de dummy meters. Ik was €594 voor de braces en verzendkosten kwijt, plus €70 inbouw. Helaas moet je op de baan wel de kap dichtdoen en er heerst helmplicht. De remmen lijken het ook langer vol te houden. gr. Jan
 4. Een paar maand geleden liep ik tegen een setje braces voor de XK8 aan, ontwikkeld door Swallows Racing. Met deze set wordt het chassis van de XK8 verstevigd en de 20 jaar oude Cabrio voelt beter aan als toen hij uit de showroom kwam: betere wegligging (vooral in de bochten), minder bandenslijtage en veel betere remprestatie. De investering was een gok, maar ik wil deze modificatie niet meer kwijt. Op het circuit durf ik nu het gas weer vol open te gooien! Ik moet wel toegeven dat ik alles door een XK8 en XJ8 specialist heb laten inbouwen (2 uur werk) groet, Jan
×
×
 • Create New...