Jump to content

Jag92

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Beste,
  Sinds afgelopen weekend ben ik eigenaar geworden van een Jaguar Sovereign 4.0 uit 1992. Was er al een paar jaar naar op zoek, maar met 2 oldtimers in de garage moest er dan wel eentje weg. De Sovereign is een hele nette auto en de beste die ik kon vinden op dat moment. Hopelijk gaat deze auto ons net zoveel rijplezier opleveren als de oldtimers.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb de koppeling van 2 extra o ringen voorzien; ook de 3 ringen passen ook mooi tussen de 2 plastic ‘spacers’ en een ring aan het eind bij de buis opening...Vreemd dat deze er eigenlijk niet op zit want aan de binnenkant van het demper deel zit een mooi opstaand randje. Zo zit de koppeling er ook wat strakker in, 2 ringen toch beetje onbetrouwbaar qua afdichting. Weet alleen nog niet zeker of deze nu gasdicht is maar verwacht het wel..
 2. Deze is helemaal goed...lijkt erop dat er nog een o ring bij moet?
 3. Hi, heeft iemand ervaring met deze koppeling van de airco slang? Deze sluit aan op de demper van de compressor. Na een lektest blijken deze o ringen te lekken, maar met nieuwe ringen erop kan dit deel van de slang nog steeds een beetje bewegen in de koppeling, mij lijkt dat deze er strak in moet zitten en niet meer kan bewegen....
×
×
 • Create New...