Jump to content

Peter4103

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Peter4103 last won the day on September 24 2020

Peter4103 had the most liked content!

Community Reputation

11 Goed

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Uithoorn
 • Hobbies
  Muziek, auto's, reizen.

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Nieuw op dit forum na de aanschaf van mijn eerste oldtimer, een Jaguar XJ6 3.4 uit 1983.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat is aardig wat werk, wat je aan de auto hebt laten doen! Kan ze er weer een tijd tegen aan! ik wil zelf mijn dak opnieuw laten spuiten. De blanke lak heeft allemaal kleine barstjes. Heeft iemand hier enig idee wat ik qua budget voor zoiets moet aanhouden?
 2. vergelijkbare hobbies zie ik al. Maar bij mij is de liefde voor audio meer in huis. In de auto vind ik het geluid van de motor toch ook wel fijn. Een retro radio is daarom denk ik wel voldoende. Net voor het eerst bij de Jag specialist langs gereden met de auto. Gelukkig kwam er veel goed nieuws, dus dat was een erg fijn bezoek. Motor in prima conditie met zichtbaar veel vernieuwde en gereviseerde onderdelen. Lak ophanging etc ook allemaal prima. Gelukkig maar. Over twee weken weer langs voor een beurtje (doe ik bij alle autos die ik gebruik koop sowieso) en reparatie van de water
 3. Echt oud of retro is wat mij betreft beide prima. Als het er maar uitziet als een radio uit de juiste tijd....
 4. Geweldig! Ik ga direct even kijken! Thanks!
 5. Mooie auto’s van de forumleden hier. Als ik alles zo lees, dan hoop ik dat het bij mijn pasgekochte Jag wat meer beperkt blijft tot echt kleine zaken. Zal hem morgen naar een Jag oldtimer specialist brengen, dan hoor ik het wel...... heb in elk geval de eerde genoemde punten van instrumenten verlichting, temp meter die sowieso gedaan moeten worden. Denk dat ik ook olie en filters laat doen. Wil er eigenlijk ook wel heel graag een originele radio in terug zetten. Mocht iemand er daar nog eentje van hebben liggen....????
 6. Weten jullie een goed adres voor onderdelen zoals de thermostaat? Of is het een kwestie van internet afzoeken? Ook handig: een goed adres voor onderhoud? Thanks! ????
 7. Temp loopt wel iets op hoor, hij blijft ‘hangen’ bij ca 60 graden. de toeren en oliedruk op de foto zijn idd bij een warme motor.
 8. Ja de kachel wordt lekker warm. Was gister ook wel echt nodig in de regen en storm.
 9. Nog wat extra foto’s.... al met al wel meer uitgegeven dan het budget dat ik in mijn hoofd had voor de auto, maar ik denk dat er niet super veel al direct gedaan hoeft te worden qua body en optics. Motorisch en mechanisch is het natuurlijk afwachten..... motor temp meter op de foto... hij komt omhoog tot ongeveer 60 graden..... wellicht naaldje vast? Toeren blijken wel te kloppen.
 10. Same here....if eh, nee toch niet. Die van mij is netjes afgewerkt. Maar is dan ook geen Daimler he.
 11. Moet ik eens bekijken, maar ben nu druk met spullen vervoeren en verhuizen.... wordt of later vandaag of na t weekend.
 12. Thanks! Ik ga vh weekend even uitzoeken hoe ik sponsor wordt dan.
 13. Het zit bij mij achter de dasboardrand.... ik zie dus alleen licht als ik m aanzet. Lampje zelf zie ik niet.
 14. Thanks. Staat inmiddels na een rit van 62km door weer en wind voor de deur. Vielen tijdens de rit wel wat zaken op. Maar wat een leuke ervaring is dat zeg!
 15. Nou, hij staat voor de deur. Kan helaas de stalling nog niet in, dus niet fijn dat ie in de regen staat nu. 62km mee over de snelweg. Paar dingen: loopt wat hoog in toeren, ca 2800 bij 100km. Stationair staat ie rock steady op 700rpm. (3.4 liter motor.) motor temp meter stuk (da’s niet fijn als je zo’n stuk moet rijden) dash verlichting werkt niet. Midden lampje wel, instrumentarium lampjes niet. Waarschuwing lampjes wel. Zal hier op het forum eens naar schema’s gaan zoeken. Dat was dan ook gelijk de hele waslijst. Verder was
×
×
 • Create New...