Jump to content

haddock

Members
 • Content Count

  4341
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  82

Everything posted by haddock

 1. Triple B, nice one Arie! En, hoewel van ‘78 en dus 4 letters, blauwe platen gaan erop. Heb idd. een garage van 3,5 bij 6 maar met n werkbank op de kopse kant gaat de Jag er maar net in. En waar laten we dan de 2 fietsen, de 2 motoren, de troep van de boot en de tuin, je kan d’r zonder Jag nu je kont nog net keren. Plus het feit dat n carport beter is dan n onverwarmde garage. De optie om de garage te verlengen en verwarmen staat nog open, maar daar neig ik toch steeds minder toe/naar. Alle rubbers drogen dan zo uit. Of maak ik me daar te druk over? deal
 2. De AJ6 heeft toch de goede kettingsspanners, net als de 16? I would say, no worries. If worries are due I’m quite certain an answer will appear. dezorgelozevoorspellende
 3. Hé Jan Splinter, fingers crossed voor je, je bent gis genoeg dus ik geloof er in.
 4. Webasto, als optie leverbaar op de series. Gewoon handschuifbaar, lekker geen gezeur met elektriciteit. En superorigineel.. Je hoort m wel maar laat de zomer maar komen. detochietwatneerhetceetjeneigendee p.s. met de sneeuw van afgelopen week en het nog even buitenslapen van de XJ zat ik er wel even over in. Maar geen drup binnen!
 5. En shoot, dubbele linkerhand, dat aanbod van die folder is geweldig, lijkt me harstikke leuk. Hoop dattie Carriage Brown is, moet haast wel.
 6. Volgens mij hadden we daarvoor ook al iets, met n map. Maar ja, wie ben ik? dealwelwatoudemaarhopelijknietseniele
 7. Ta, Kees, maar ook daar niet. Zocht eerder in de galerij, ik denk dat de map weg is.
 8. Maar ik heb wel twee van m’n oude foto’s terug!
 9. Geweldig Kees, dank. Maar het gaat om de nog oudere map met foto’s van het Ceetjes, uit 2007 of 2008. Ik vrees met grote vreze....... Zal m’n stokouwe MacBook eens aan de praat proberen te krijgen, staat vol met foto’s.
 10. Kan mijn oude album in de galerij niet meer vinden. Zijn die weg?
 11. Zoekt, en gij zult vinden. Ooit gekocht als new old stock meen ik me te herinneren, volgens mij zelfs via de krochten van dit forum. Ik ga ze er mooi onder hangen als eerbetoon aan de prince of darkness!
 12. Da’s flauw, Kees. Een en ander kan hier zeker goed lopen. Rob en jij kunnen dat zeker opzetten. dehoopvolle
 13. Best genog zeggen wij hier. Ik ga ze uitgraven. En wie weet zelf monteren. Op de series 2 waren ze ook nog leverbaar.
 14. Ik eigenlijk ook. Maar ik heb ze wel.
 15. Check, check end double dan maar de volgende keer, Marco. Keep up the good work.
 16. Hé, Wilfred, je hebt vast die mistlampen voor in de uitsparingen upfront. Zoniet moet ik s even goed zoeken, weet bijna zeker dat ik dr n stel heb.
 17. Zijn het nu tondeuses of gewoon baardafrukkers? dehetnietziendebehanger
 18. Tjah, als er echt iets niet goed meer is helpt spoelen ook niet meer. Tanden poetsen over de gaatjes heeft ook weinig zin.
 19. Isabella zit in Heinkenszand, Zeeland. Geert Jan zit in Kolham, Groningen. Beide Jag Cracks.
 20. Wat n forum is dit toch, je zou er bijna Jaguar voor gaan rijden! dealjagrijdende
 21. Ik begrijp dat de melding verdwijnt als ja n tijdje gereden hebt. Dan wordt ie niet alleen warm, maar je accu wprdt ook opgepept. Probeer s n nieuwe accu zou ik zeggen.
×
×
 • Create New...