Jump to content

haddock

Members
 • Posts

  5,387
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  156

Everything posted by haddock

 1. En, Stoof, ietwat meer info om mee te beginnen is altijd leuk. deinnemer
 2. Precies! En om dat kort te sluiten helpt n tik op de startmotor prima. Ik heb ‘n stokouwe 505 diesel gehad die ik zonder reparaties van 4 naar 5 ton gereden heb. Alleen de startmotor moest af en toe ‘n tikje. Verkocht voor volgens mij de aanschafprijs, ging naar Afrika. Die ongeblazen Indenor 2500 diesels zijn echt onverwoestbaar. Ook menig CX met dat karretje gehad. deietwatvanhetjagpadgaande
 3. Als ie warm nu weer niet start n ferme tik op de startmotor en dan zien.
 4. Bobine te warm? Vapour lock? De beroemde tankdop? Vereist onderzoek. Vonkt ie als ie niet start?
 5. Vim helpt, deden we vroeger aan boord ook. Spanriem slipt door opspattend bilgewater? Lenspomp aan en bus Vim ertussen. destokouwe
 6. Some are sticklers for originality. Ik vind blauwe platen ook mooier op de series. Die gele lerpen kun je bijna mee zeilen.
 7. haddock

  Jaguar XJ

  Hallo en welkom Maurice. Met beleid moet dat wel lukken. Maar waarom precies tot 1990? De XJ 40 was al in productie en bleef dat ook nog wel ‘n tijd. Wellicht goed om vooraf te bepalen welke XJ je wilt: series I, II, III of XJ40. Ben zelf groot fan van de series maar wil je hem als daily is de 40 de betere keuze. En: hoe later, hoe beter, dus tot 1994.
 8. Nah, nothing a bit of effort and cash can’t solve.
 9. In ‘n deel van Pim’s betoog kan ik me wel vinden. Na de jaren negentig ben je mij eigenlijk ook kwijt, Oh jah, beide Jag’s zijn momenteel niet rijdbaar.
 10. Djurre, seun, straight sixes are neigh indestructible. Do keep away from filth, dirt, manure, in short shit. desomserguitgesprokene.
 11. Mag jij vinden, hoor. Enjoy!
 12. Ik heb ze, zeker voor, liever smaller. En, indachtig jouw uitglijder ooit, druk per vierkante centimeter is belangrijk. Ook achter. deteaser
 13. Ik ben redelijk Jaguar adept. Heeft veel met mn verleden te maken, Sir William vind ik ‘n held, van zijspanbakjes via gemodificeerde Austins naar de fameuze SS. Ach, hadden die Pruusen dat maar niet verpest. Hadden we nu SS gereden. De zoevende fluisterende 6 hoort er voor mij zo bij! En ik meen te weten dat Sir William ook het krukasbalansprincipe kon waarderen, 3, 6 of 12. Er was ooit ‘n Engels bandje, maakte er ‘n hele elpee over: A Question of Balance. Not my style but hey. We zullen het nooit weten, maar de 8 is niet mijn ding. En van het verkopen van mijn X306 XJR heb ik spijt. Maar de Series II heeft mijn hart. denooittwijfendenietszekerwetende
 14. Thus, said: een anagram moet immer ‘n dubbele palindroom zijn! desubiete
 15. I know. Maar de ouwe S is lang verguisd. Hij heeft ietwat last van het geval van tussen de boot vallen. De Citroën SM is er ook zo eentje.
 16. Da’s inderdaad n mooie S. Of Mk?
 17. Beetje dichterlijke vrijheid……
 18. Mooi palindroompje voor je, Jaap. Ik vrees alleen dat de tekst iets bezijden de waarheid is. Baas, neem een racecar! Neem een Saab!
 19. Er kan veel meer! Verdonkermijnen is ook gebeurd!
 20. Ja joh, doe mods verplaatsen de boel hier zo!
 21. Ik zou Werkman of Isabella n ring geven, je weet nooit hoe dat uit gaat pakken.
×
×
 • Create New...