Jump to content

AartM

Forum Donateur
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Goed

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Amstelveen

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Amstelveen 2007 Pearl grey XKR Cabrio

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pookje nog niet. Ik heb nog de leren met R logo.
 2. Ja inderdaad van Myrtle, moet nu de zwarte achterkant nog Slate Blue maken.
 3. Ik heb een van de 2 kleine panelen er af, maar het is meer slopen dan netjes verwijderen. Heel erg vast geplakt wat met de heat gun maar iets los komt, en met 6 haakjes die afbreken. En je trekt ook de stuur verwarming mee die in de lijm zit. Dus over naar plan B, houten stuur.
 4. Ik heb een geheel houten stuur al liggen, gekocht voordat ik die man had gevonden die onderdelen kan fineren. Maar ik vind de leer/ hout combinatie het mooist, dus dat eerst proberen met geheel hout als fall-back.
 5. Het plan is om de zwarte panelen te laten fineren als ik ze er af heb, ik heb dus geen voorbeeld. Een tip die ik ergens las was om met vislijn of floss de lijm lost te krijgen, ga ik proberen.
 6. Hoi Leonneke, bedankt voor de tip, en ik heb net even gezocht in online catalogues, in tegenstelling tot de andere trim delen lijkt het erop dat die op het stuur niet los zijn verkocht. De sturen worden inclusief de trim delen geleverd. Van andere fora weet ik dat het anderen is gelukt, dus het moet mogelijk zijn, maar zoals je zegt, ga ik het niet blind eraf trekken. Wordt vervolgd.
 7. Ik ben de zwarte panelen in mijn 2007 XKR aan het vervangen door walnut. Bijna klaar, ik moet alleen de panelen die op het stuur zitten nog laten doen. Echter, ik krijg ze er niet makkelijk af. Met een fohn geprobeerd, nu kan ik aan de zijkant het iets op tillen en zie dat het leer niet door loopt maar op de rand van de panelen lijk te zijn vast geplakt. Ik durft niet verder te gaan uit angst dat het leer dan ook helemaal los komt en ik het niet meer strak erop krijg. Iemand die ervaring heeft met het wisselen van de panelen op het stuur?
 8. Dat zou mooi zijn, ik bel ze over een paar weken.
 9. Bedankt voor de reacties, ik ga op zoek naar een specialist in de buurt van Amsterdam die de software kan updaten. Die specialist die in Amsterdam zelf zit gaf vorig jaar aan dat zij dat niet kunnen toen ik een probleem had met een stoel. Ik kwam toen bij de dealer terecht voor €150 per uur.
 10. Mijn adaptive cruise control in mijn 2008 XKR conv werkt over het algemeen goed, alleen als er dicht voor mij plotseling een auto van rijstrook wisselt, krijg ik de melding DRIVER INTERVENE, hetgeen normaal is, wat niet ok is dat de cruise control dan niet meer aan wil, krijg melding CRUISE NOT AVAILABLE. Pas na auto uitschakelen werkt het weer. Iemand een idee wat hier aan de hand is? En is de cruise control te resetten terwijl je rijdt?
 11. Via marktplaats zijn DVDs te koop die redelijk recente kaarten hebben, ik heb ze gekocht bij EUNAVMAPS.NET voor €42. Werkt goed.
 12. AartM

  Navigatie update

  Ik heb een set van 4 cd’s besteld bij EUNAVMAPS.NET voor €42. Kwam na 4 dagen binnen. Eerste snelle check laat zien dat oa A9-A1 verbinding en de A1 afslag naar Almere overeenkomen met de nieuwe situatie. Sofar so good.
 13. AartM

  Navigatie update

  Ik ben zelf ook op zoek, zover ik heb kunnen ontdekken is de laatste officiele dvd van 2013-2014. Er zijn bedrijven die nieuwere versies aanbeiden, zoals deze https://www.eunavmaps.net/dvd-jaguar-navigation-map-xf-xk-europe-update--2019-2020-90-p.asp, maar ik heb geen idee of dat echte updates zijn en of ze werken. Iemand ervaring?
 14. Ik wil het piano zwarte dash in mijn my 2008 XKR vervangen door houtfineer. Ik heb dit niet op het web kunnen vinden, iemand tips waar ik dit zou kunnen vinden?
×
×
 • Create New...