Jump to content

AartM

Forum Donateur
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

Reputation

19 Goed

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Amstelveen

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Amstelveen 2007 Pearl grey XKR Cabrio

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gisteren naar die film geweest, worden ook aardig wat landrovers in de prak gereden. De film is geen typische Bond film, maar wel ok om te gaan zien.
 2. Als je een beetje handig bent zelf doen. Hier verkopen ze colourant in jaguar kleuren die heel goed dekt https://www.furnitureclinic.co.uk/leather-colourant, kan ook op vinyl onderdelen.
 3. Bedankt voor de tip.
 4. Bij het openen van mijn cabrio “kreunt” het mechanisme in de eerste stap waar de klemmen loskomen en het voorste gedeelte iets omhoog komt. Bij het sluiten het zelfde. Heeft iemand ervaring met het smeren van het sluit mechaniek?
 5. Kabel was er afgelopen en had zich om de spoel gewonden, geknakt en niet meer te redden.
 6. Bedankt voor je reactie, jaguar zegt dat ze ze ook nog hebben liggen. Ik ga morgen de boel open maken, ik heb een service manual waarin het beschreven wordt dus moet wel lukken.
 7. Het raampje achter aan de passagiers kant in mijn X150 conv gaat niet omhoog. Na een paar keer kap open dicht kwam het raampje een stukje naar boven. Ik hoor een ratelend geluid dus de motor loopt wel. Is er dan een kabel afgelopen? Heeft iemand ervaring met dat zelf repareren? Er staat wel een filmpje op Youtube, maar dat is niet erg duidelijk.
 8. Conversie van zwart naar walnut klaar, een houten pookje in de orginele vorm lijkt niet te bestaan.
 9. Ik hoor een piepende geluid dat achter het dashboard kastje vandaan lijkt te komen, ik denk een versleten lagertje want het komt meestal voor als ik een bocht naar rechts maakt. Soms ook hoorbaar als motor uit maar contact aan is. De verwarming fan harder of zachter heeft geen invloed. Kan dit de fan zijn van de AC temperatuur voeler of zit die achter het stuur?
 10. Pookje nog niet. Ik heb nog de leren met R logo.
 11. Ja inderdaad van Myrtle, moet nu de zwarte achterkant nog Slate Blue maken.
 12. Ik heb een van de 2 kleine panelen er af, maar het is meer slopen dan netjes verwijderen. Heel erg vast geplakt wat met de heat gun maar iets los komt, en met 6 haakjes die afbreken. En je trekt ook de stuur verwarming mee die in de lijm zit. Dus over naar plan B, houten stuur.
 13. Ik heb een geheel houten stuur al liggen, gekocht voordat ik die man had gevonden die onderdelen kan fineren. Maar ik vind de leer/ hout combinatie het mooist, dus dat eerst proberen met geheel hout als fall-back.
 14. Het plan is om de zwarte panelen te laten fineren als ik ze er af heb, ik heb dus geen voorbeeld. Een tip die ik ergens las was om met vislijn of floss de lijm lost te krijgen, ga ik proberen.
 15. Hoi Leonneke, bedankt voor de tip, en ik heb net even gezocht in online catalogues, in tegenstelling tot de andere trim delen lijkt het erop dat die op het stuur niet los zijn verkocht. De sturen worden inclusief de trim delen geleverd. Van andere fora weet ik dat het anderen is gelukt, dus het moet mogelijk zijn, maar zoals je zegt, ga ik het niet blind eraf trekken. Wordt vervolgd.
×
×
 • Create New...