Jump to content

Geronimo

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Jeroen en hoop komende week mijn eerste jag te kopen. Hoop wat wijsheid te vinden hier.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Maar waarom dan juist niet verversen? Ik heb volgens mij geen problemen mee met de transferbox. Geen gejank ook niet van lager van cardanas. Of zijn er andere geluiden die een einde van de box kunnen inluiden? Ik merk wel een rammel op tussen 1500 en 2000 rpm. Misschien dat dat de flexplaat (vliegwiel) is. Heb de auto een maand nu. Tijdens proefrit was me dit niet opgevallen. Maar na een weekje rijden pas gemerkt. Auto heeft pas 135000 gelopen overigens.
 2. Automaat is idd Jatco. Ik heb al van G&G vernomen dat zij de transfercase niet verversen. Waarom niet is me een raadsel eerlijk gezegd.
 3. Op div. buitenlandse fora zijn er genoeg onderwerpen te vinden over het verversen van de olie in de transferbox van een X-Type awd. Maar ik heb ik hier op het forum of op google niks in NL gevonden. Toch lijkt het me zinvol om de olie te verversen gezien alle problemen met die boxen. 'Sealed for life' , maar toch zonder olie is wat ik al diverse malen heb teruggelezen. Heb ook diverse methodes gezien om dit te doen. (auto kantelen o.a.) Kan iemand mij helpen aan een adres waar men dit kan doen?
×
×
 • Create New...