Jump to content

cage

Forum Donateur
 • Posts

  419
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

cage last won the day on June 1

cage had the most liked content!

Reputation

164 Toppertje

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Empe
 • Hobbies
  Klassieke engelse auto's, fotografie, modelbouw, tuinieren, koken

Contact Methods

 • Skype
  CarlGellings

Wie ben ik

 • Voorstellen
  IT Programmeur/Adviseur, woonachtig in Gelderland. Trotse eigenaar van een S-type 2.5 V6, 2005, zwart, handgeschakeld

Recent Profile Visitors

453 profile views
 1. In het algemeen geldt: als het op de auto zit moet het werken. B.v. mistlampen op je auto, dan moeten ze werken bij o.a. de APK, geldt dus ook voor richtingaanwijzers op de zijkant van de auto
 2. Sinds enige tijd kan ik met de hendel van het portier aan de bestuurderskant de deur niet meer ontgrendelen, het lukt soms op een blauwe maandag wel, maar recentelijk meer niet dan wel. Met de sleutel is het geen probleem. Daarnaast doet zich ineens het fenomeen (wederom) voor dat het acculampje aan en uitgaat na een 5 km rijden, ik vermoed niet dat de twee gerelateerd zijn ... Iemand enig idee hoe de eerste op te lossen en de tweede uit te zoeken (debuggen voor programmeurs)
 3. Was dus de imv kleppen, o-ring. Met onze hartelijke dank aan Isabella
 4. Sorry, zie het net. Ben een beetje druk met de verkoopvoorbereidingen van de woning. Was wel een leuke afwisseling geweest, paar weekjes later?
 5. Laat je niet te snel verleiden een nieuwe handremmotor te plaatsen. Bij mij was de ECU defect, miste een signaal om de handrem vrij te kunnen geven ... meten is weten
 6. Starten met een lege accu I know, so has mine!
 7. Ok bedankt, gaat ik mee aan de gang ...
 8. Nope, geen lader in de auto, alles is standaard, en het gebeurde al voordat ik de druppellader met zonnepaneel gebruikte.
 9. Recentelijk krijg ik in de auto na een korte rit (10 à 15 km) de lucht van verbrand rubber. Kan dat een kachelprobleem zijn, want onder de motorkap ruik je er niets van. (nee, ik heb geen Jacky X gespeeld)
 10. Knap dat je er internet op hebt!probeer dat er al jaren op te krijgen???????? Vandaar dat ik de iphone er naast heb
 11. Eerst wen aantal dagen Error op het scherm en nu (update ... met verbeteringen hoogstwaarschijnlijk) krijg ik het scherm niet meer op het formaat van m'n iPhone 6s ... ben ik de enige?
 12. Laat maar weten als je in de buurt bent. Koffie is xo klaar, de wijn ligt klaar Tot na de zomervakantie? Dat wordt fietsen maat! Misschien wel eens goed voor de XJ om rustig een heel eind te ronken ... ????
×
×
 • Create New...