Jump to content

cage

Club Donateur
 • Posts

  772
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

cage last won the day on June 16

cage had the most liked content!

Reputation

582 Toppertje

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Den Dolder
 • Hobbies
  Klassieke engelse auto's, fotografie, modelbouw, tuinieren, koken

Contact Methods

 • Skype
  CarlGellings

Wie ben ik

 • Voorstellen
  IT Programmeur/Adviseur. Trotse eigenaar van een S-type 2.5 V6, 2005, zwart, handgeschakeld en een XKR 4.0 1998, Rood

Recent Profile Visitors

693 profile views
 1. Dichtbij huis? Waarom heb je dan zo'n ding op vier wielen ........?
 2. Al mee bezig, Leonneke.
 3. Heb je al achter de bekleding van je eigen achterbak gekeken?
 4. Bedankt Hans, Eerlijk gezegd kijk ik zelden of nooit bij Barrat, omdat ze stervens duur zijn en ik hun website lastig vind te navigeren. Ik zoek in de beschikbare catalogie, ebay, Jaguar fora, leveranciers van tweedehands onderdelen en daarmee houdt het eigenlijk op. Ik denk dat ik met kunst en vliegwerk de wisselaar in het rek ga monteren. Als ik telkens onderdelen heen-en-weer moet sturen, dan kost het me meer aan porto dan een hoeklijn alu van 3x3x30 cm en een paar parkers. Indien ik m'n type en bouwjaar opgeef, verwacht ik dat de juiste onderdelen geleverd worden. Dit onderdeel is niet iets waarvan ik zeg dat het imperatief is om het juiste onderdeel te hebben, omdat je het risico loopt dat iets daardoor niet werkt, dus accepteer ik het maar voor wat het is, want ik kan ermee uit de voeten.
 5. Bedankt Leonneke. Hmmm, ziet er anders uit dan de mijne ... zal morgen een foto maken van wat ik heb. Lijkt incompleet. Dat wordt groningen bellen als ik gelijk heb.
 6. En dan moet je een clausule over bodemverontreiniging opnemen in je vekoopcontract als je ooit je huis verkoopt
 7. Dat zou ik zeer zeker opprijsstellen Leonneke. Waarschijnlijk kan ik het daarmee oplossen. Heb vandaag ook de bekleding voor de rechterkant uit de US ontvangen met uitsparing voor de wisselaar. Zou ik dat deze week mooi inmekaar kunnen prutsen.
 8. Toen ik mijn XKR kocht zwierde de CD-wisselaar door de achterbak. Inmiddels heb ik een tweedehands "rack" gekocht om het vast te zetten, maar het ontgaat mij volledig hoe ik de wisselaar in het rek moet hangen. Heeft er iemand foto's of een beschrijving het geval te installeren?
 9. Jah, beetje lullig na al het gezeur over evenmenten die niet doorgaan etc., etc. Het is juist een mooie omgeving om te toeren (heb er zelf 14 jaar gewoond), kom er nog regelmatig en neem vaak andere routes binnendoor
 10. Dan zoek ik nog een bijrijder ... in m'n uppie zie ik het mezelf niet doen! Diegene met wie ik het gepland had vond een familiereünie belangrijker. Hoe kom je d'r op!?
 11. Misschien een ietwat late reactie op dit onderwerp (van het net): Kills your own forum Misschien is het niet iedereen bekend maar Tapatalk heeft in het verleden herhaaldelijk fora gekopieerd op hun eigen site zelf de baten van advertenties binnen te krijgen. Daarnaast is het zo dat Tapatalk zich maar weinig aantrekt van de Europese privacywetgeving wat ook gevaar oplevert voor jou als gebruiker. Support je je eigen forum dan adviseer ik deze app niet te installeren of te verwijderen
 12. Als ze 2035 willen halen, mag het hele ambtenaren apparaat en alle politici wel op de fietsgenerator gaan zitten om wat electra op te wekken, d.w.z. na het zwart/blauw maken van alle weilanden, het aanleggen van kunstbossen her en der en natuurlijk niet te vergeten nog wat atoomcentrales voor het afval ten behoeve van de kindskinderen en daaropvolgende generaties Ze moeten bij Jaguar vooral doen wat ze niet laten kunnen. Laten we eerlijk zijn: Een vijfdeurs Porsche bestaat uiteindelijk ook
 13. En, de factuur ooit nog gekregen? degeinteresseerdedashboardopknapper
×
×
 • Create New...