Jump to content

Skimanski

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  First time JAG owner.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt Isabella. Ik ga kijken of ik daar wat mee kan.
 2. Beste Forumleden. Hoe verstel je deze zonder tweede draai schijfje? Schijnt in dimlicht weinig voor de auto uit. Hoor het graag.
 3. Beste Albert. Er is bij mij onder garantie een tweede hands schakelunit ingezet. Was benieuwd naar de kosten. Een hoop geld maar zonder gaat de auto inderdaad nergens heen. Dank voor de reactie.
 4. Beste Albert. Wat waren de kosten van de nieuwe unit? Hoor het graag. Rob
 5. Beste Sonsan. Deze verstokte Volvo rijders heeft voor het eerst een Jaguar aangeschaft. Een xf van het eerste type uit 2011. Een 3.0D. Tot nu toe bevalt dit meer dan fantastisch. Moet wel zeggen dat voor al de kwaliteit en gebruiksgemak van het parkeerpakket zwaar tegen valt. Achteruitrij camera geeft beeldkwaliteit, hij is schoon, van een gameboy. De sensoren lijken een eigen leven te leiden. Voor werken ze wanneer ze willen en de afstand wanneer zij geluid geven is zwaar onvoldoende. Wat is,terwijl je verplaatst, 80 voor en zijkant 60cm. Tevens vindt ik de radio ontvangst niet best. Maar genoeg gehuild. Wat een super interieur en rust aan boord. Een geweldig blok met een even zo geweldige automaat. Het onderstel is om te zoenen. Het verbruik, door de stikstof maatregelen ingegeven, meer dan acceptabel. De buitenkant wordt compleet gerestyled en velgen gespoten. Dan is hij van binnen en buiten als nieuw. Zal toch een paar foto’s bijvoegen. En nee. Dit was niet de goede handleiding. Die heb ik. Maar krijg en gewoon geen tweede cd in.
 6. Ik krijg er maar 1 in vandaar. Hoor het graag.
×
×
 • Create New...