Jump to content

SirJasper

Members
 • Posts

  66
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by SirJasper

 1. Nou, de auto heeft/had een halve tank, dus herken de ‘na tanken klacht’ niet. Maar de symtomen komen wel 100% overeen. Thanks voor de links/tips heren! Halve dag mee gereden, en voor de rest geen last. Zal hem sowieso laten uitlezen. Heb de auto nog niet zo lang dus moet nog even op zoek naar een knappe garage, maar begreep dat Stouten hier in de buurt (amsterdam) een nette is… maandag maar eens een belletje doen
 2. Yes… maar normaal geeft dit geen problemen?
 3. Hi Mede-fans, Vraagje, na een probleemloos jaar, sloeg de x358 v8 vanmorgen erg moeizaam aan. Startmotor liep wel soepel, maar ik denk na 15 tot 20 seconde starten kwam het blok eindelijk erg moeizaam op gang. 5 seconde rammelderammel, maar daarna weer als een zonnetje. Zo ook de 4 a 5 andere startpogingen gedurende de dag waren weer probleemloos. Herkennen jullie dit? Of wellicht tips waaraan te denken?
 4. Heb ook even gegoogled op het kenteken, Deze heeft nog niet zo lang geleden ook bij een autobedrijf in NL te kopen gestaan. Kon alleen geen details daarvan meer vinden.
 5. Ik wist niet eens dat ze bestonden, laat staan in Nederland. De gepanserde X350… te koop bij de overheid. https://verkoop.domeinenrz.nl/verkoop_bij_inschrijving_2021-0020?veilingen=2021-0020&categorien[]=3&search=&show=Toon&kfrom=79&meerfotos=K2100208068&kterug=K2100208068
 6. Zag ik nou een XF die omhoog werd gehouden met een vorkliftheftruck?
 7. Hahaha Georgoussss. Humor hé. Alhoewel ik mij wel afvraag wat dat ding op de plek van de asbak is. Bakkie ofzo?
 8. Onder het motto ‘op zondagmorgen niet te veel gedoe graag’ een amazinggggg review van een x350.
 9. Kleine tip, op facebook is er een groep die heet ‘jaguar xj (x350/x358) owners, admirers and support group’. Al je daar lid van wordt, hebben ze op hun pagina bij documenten workshopmanuals beschikbaar.
 10. Klopt, hier ook niet. Overigens wel echt vreemd, ben groot fan maar Jaguar heeft daar de bal wel echt laten liggen. Ik ga even zoeken. Kan me zo voorstellen dat dat best nog achtersf makkelijk in te bouwen is.
 11. Ineens zag ik dat er ook X350's zijn met achterin de armsteun een controleunit over de audio, inclusief aux ingang. Ook in autos zonder beeldschermen... Zou het makkelijk zijn om die alsnog in de bouwen denken jullie?
 12. Gelijk even getest, en werkt hier ook erg goed. Thanks!
 13. Neem aan; schoentjes uit in de Jag
 14. Hi Allen, Om toch wat streammuziek in de X358 te kunnen luisteren gebruik ik een fm transmitter. Op zich prima oplossing, maar ben nog een beetje zoekende naar de juiste frequentie (regio Amsterdam). Zelf begon ik met 108.0 en ben nu overgestapt na 99.5… op zich goed, maar verliest buiten de regio snel kracht. Jullie nog tips voor een handige frequentie?
 15. Ik zit in de verkeerde branche leer ik nu…
 16. Nee, SWB
 17. Wow…. Dat zijn euhm, bijzondere, prijzen .
 18. Hi allen, Voor m’n X358 ben ik op zoek naar een nieuwe mattenset in de donkerbruine kleur… bij voorkeur de dik wollen variant . Nu kom ik al googlend wel wat tegen, maar niets in wol en niets dat in kleur en/of echt passend lijkt te zijn. Jullie nog tips?
 19. Bij www.klassiekerskopen.nl staan ook twee mooie x350 met 4.2
 20. Tja... leerzaam moment . Heb geen idee wat erin zit, heb de X358 net een half jaartje
 21. Dat zag ik ook inderdaad. Maar dacht ik ineens, kan ik dat gewoon 'erbij' gooien dan? Toch even de experts vragen
×
×
 • Create New...