Jump to content

SirJasper

Members
 • Posts

  62
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by SirJasper

 1. Heb ook even gegoogled op het kenteken, Deze heeft nog niet zo lang geleden ook bij een autobedrijf in NL te kopen gestaan. Kon alleen geen details daarvan meer vinden.
 2. Ik wist niet eens dat ze bestonden, laat staan in Nederland. De gepanserde X350… te koop bij de overheid. https://verkoop.domeinenrz.nl/verkoop_bij_inschrijving_2021-0020?veilingen=2021-0020&categorien[]=3&search=&show=Toon&kfrom=79&meerfotos=K2100208068&kterug=K2100208068
 3. Zag ik nou een XF die omhoog werd gehouden met een vorkliftheftruck?
 4. Hahaha Georgoussss. Humor hé. Alhoewel ik mij wel afvraag wat dat ding op de plek van de asbak is. Bakkie ofzo?
 5. Onder het motto ‘op zondagmorgen niet te veel gedoe graag’ een amazinggggg review van een x350.
 6. Kleine tip, op facebook is er een groep die heet ‘jaguar xj (x350/x358) owners, admirers and support group’. Al je daar lid van wordt, hebben ze op hun pagina bij documenten workshopmanuals beschikbaar.
 7. Klopt, hier ook niet. Overigens wel echt vreemd, ben groot fan maar Jaguar heeft daar de bal wel echt laten liggen. Ik ga even zoeken. Kan me zo voorstellen dat dat best nog achtersf makkelijk in te bouwen is.
 8. Ineens zag ik dat er ook X350's zijn met achterin de armsteun een controleunit over de audio, inclusief aux ingang. Ook in autos zonder beeldschermen... Zou het makkelijk zijn om die alsnog in de bouwen denken jullie?
 9. Gelijk even getest, en werkt hier ook erg goed. Thanks!
 10. Neem aan; schoentjes uit in de Jag
 11. Hi Allen, Om toch wat streammuziek in de X358 te kunnen luisteren gebruik ik een fm transmitter. Op zich prima oplossing, maar ben nog een beetje zoekende naar de juiste frequentie (regio Amsterdam). Zelf begon ik met 108.0 en ben nu overgestapt na 99.5… op zich goed, maar verliest buiten de regio snel kracht. Jullie nog tips voor een handige frequentie?
 12. Ik zit in de verkeerde branche leer ik nu…
 13. Nee, SWB
 14. Wow…. Dat zijn euhm, bijzondere, prijzen .
 15. Hi allen, Voor m’n X358 ben ik op zoek naar een nieuwe mattenset in de donkerbruine kleur… bij voorkeur de dik wollen variant . Nu kom ik al googlend wel wat tegen, maar niets in wol en niets dat in kleur en/of echt passend lijkt te zijn. Jullie nog tips?
 16. Bij www.klassiekerskopen.nl staan ook twee mooie x350 met 4.2
 17. Tja... leerzaam moment . Heb geen idee wat erin zit, heb de X358 net een half jaartje
 18. Dat zag ik ook inderdaad. Maar dacht ik ineens, kan ik dat gewoon 'erbij' gooien dan? Toch even de experts vragen
 19. Goedemorgen allen, Vraagje, mijn X358 heeft een klein beetje olie nodig. Dus heb netjes conform het boekje 5W-40 (A3/B3) besteld. Castrol GTX HC Synthese. Nu stuurde de fabrikant 5W-40 (A3/B4) op. Al lezende lijkt dat ook prima te kunnen, maar ben toch even nieuwsgierig naar jullie mening. Wat denken jullie, kan dat gewoon?
 20. Goedeavond. Voor mijn X358 ben ik voor op de zijkanten van mn dashboard op zoek naar nieuwe (ronde) airbagstickers. Die er nu zitten zijn zwaar vervaagd. Nu dacht ik, google even en dat komt goed. Maar dat blijkt tegen te vallen. iemand tips?
 21. Goeiemorgen. Als je specifiek voor dit model XJ gaat, is klassiekerskopen.nl misschien wel een optie. Is wel iets duurder, maar heeft er een aantal staan en er hoor positieve verhalen over. Hebben er nu ook een aantal mooie staat.
×
×
 • Create New...