Jump to content

SirJasper

Members
 • Posts

  62
 • Joined

 • Last visited

Reputation

20 Goed

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Amsterdam

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Van Rover, naar MG, naar Jaguar

Recent Profile Visitors

351 profile views
 1. Heb ook even gegoogled op het kenteken, Deze heeft nog niet zo lang geleden ook bij een autobedrijf in NL te kopen gestaan. Kon alleen geen details daarvan meer vinden.
 2. Ik wist niet eens dat ze bestonden, laat staan in Nederland. De gepanserde X350… te koop bij de overheid. https://verkoop.domeinenrz.nl/verkoop_bij_inschrijving_2021-0020?veilingen=2021-0020&categorien[]=3&search=&show=Toon&kfrom=79&meerfotos=K2100208068&kterug=K2100208068
 3. Zag ik nou een XF die omhoog werd gehouden met een vorkliftheftruck?
 4. Hahaha Georgoussss. Humor hé. Alhoewel ik mij wel afvraag wat dat ding op de plek van de asbak is. Bakkie ofzo?
 5. Onder het motto ‘op zondagmorgen niet te veel gedoe graag’ een amazinggggg review van een x350.
 6. Kleine tip, op facebook is er een groep die heet ‘jaguar xj (x350/x358) owners, admirers and support group’. Al je daar lid van wordt, hebben ze op hun pagina bij documenten workshopmanuals beschikbaar.
 7. Klopt, hier ook niet. Overigens wel echt vreemd, ben groot fan maar Jaguar heeft daar de bal wel echt laten liggen. Ik ga even zoeken. Kan me zo voorstellen dat dat best nog achtersf makkelijk in te bouwen is.
 8. Ineens zag ik dat er ook X350's zijn met achterin de armsteun een controleunit over de audio, inclusief aux ingang. Ook in autos zonder beeldschermen... Zou het makkelijk zijn om die alsnog in de bouwen denken jullie?
 9. Gelijk even getest, en werkt hier ook erg goed. Thanks!
 10. Neem aan; schoentjes uit in de Jag
 11. Hi Allen, Om toch wat streammuziek in de X358 te kunnen luisteren gebruik ik een fm transmitter. Op zich prima oplossing, maar ben nog een beetje zoekende naar de juiste frequentie (regio Amsterdam). Zelf begon ik met 108.0 en ben nu overgestapt na 99.5… op zich goed, maar verliest buiten de regio snel kracht. Jullie nog tips voor een handige frequentie?
 12. Ik zit in de verkeerde branche leer ik nu…
×
×
 • Create New...