Jump to content

SirJasper

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Goed

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Amsterdam

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Van Rover, naar MG, naar Jaguar

Recent Profile Visitors

207 profile views
 1. Tja... leerzaam moment . Heb geen idee wat erin zit, heb de X358 net een half jaartje
 2. Dat zag ik ook inderdaad. Maar dacht ik ineens, kan ik dat gewoon 'erbij' gooien dan? Toch even de experts vragen
 3. Goedemorgen allen, Vraagje, mijn X358 heeft een klein beetje olie nodig. Dus heb netjes conform het boekje 5W-40 (A3/B3) besteld. Castrol GTX HC Synthese. Nu stuurde de fabrikant 5W-40 (A3/B4) op. Al lezende lijkt dat ook prima te kunnen, maar ben toch even nieuwsgierig naar jullie mening. Wat denken jullie, kan dat gewoon?
 4. Goedeavond. Voor mijn X358 ben ik voor op de zijkanten van mn dashboard op zoek naar nieuwe (ronde) airbagstickers. Die er nu zitten zijn zwaar vervaagd. Nu dacht ik, google even en dat komt goed. Maar dat blijkt tegen te vallen. iemand tips?
 5. Goeiemorgen. Als je specifiek voor dit model XJ gaat, is klassiekerskopen.nl misschien wel een optie. Is wel iets duurder, maar heeft er een aantal staan en er hoor positieve verhalen over. Hebben er nu ook een aantal mooie staat.
 6. Aaah, nu snap ik 'm. Thanks! @Rover827, zat in jouw fotoalbum te koekeloeren, maar zag ik nou dat jij ook 'TV' hebt op je standaard scherm?
 7. Goed om te weten heren! snap alleen de logica niet, waarom alleen een bleepje bij standje, als bij standje een het alarm ook aan gaat.
 8. Ok, kort maar krachtig. Positief.
 9. Goeiemorgen! Vraagje, als ik met de afstandsbediening van mn X358 de auto afsluit (1 klik), hoor ik netjes alle deuren sluiten. Als ik dan nogmaals klik, klappen de spiegels in en hoor je één bleep. Vraag mij af of dat klopt. Heb al in de manual gekeken, maar die is daar niet duidelijk in. Hebben de mede X358 rijders hetzelfde? En stel dat dat goed is, is het dan zo dat bij één keer klikken het alarm er verder ook op staat? Groet!
 10. Hi Rover827Si, Zie ik het nou goed, en heb jij tv in je X358?
 11. Thanks! Kun je iets specifieker zijn, heb de hele stoel en leuning met een vergrootglas bekeken, maar kom ‘m nog nergens inklikken ofzo
 12. Ja.... vond het onder de voorstoelen, dus vermoed ook zoiets. Maar kan t echt niet vinden.
 13. Goeieavond. In mijn onlangs gekochte x358 vond ik t onderstaande... Ben zwaar aan t zoeken geweest wat t zou kunnen zijn, maar geen idee nog. Jullie een idee?
×
×
 • Create New...