Jump to content

SirJasper

Members
 • Posts

  77
 • Joined

 • Last visited

Reputation

32 Beter

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Amsterdam

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Van Rover, naar MG, naar Jaguar

Recent Profile Visitors

669 profile views
 1. Onderhoud is gedaan, en beide schakelaars zijn vervangen. Fingers crossed, maar tot nu toe geen last meer gehad.
 2. Het bijna middelste knopje (bij een sovereign) op het centre console, waarmee je de maximale snelheid instelt.
 3. Nee, de ‘normale’. Merk overigens inmiddels dat de storing pas begint na 10 a 15 minuten rijden, en ook de begrenzer niet meer beschikbaar is. Daarvoor werkt alles eigenlijk prima.
 4. Nog niet. De X358 gaat over twee weken voor groot onderhoud, dan nemen ze het mee.
 5. Geen idee… ze gaan ze eerders vervangen
 6. Kleine update. De Jag is inmiddels uitgelezen bij Stouten, en dat gaf niet een 100% beeld. Blijkbaar zitten er veel computers in die allemaal via veel lusjes naar elkaar kijken. Verschillende storingsmeldingen. Maar, hoogstwaarschijnlijk zit het in de rempendaalschakelaars. Dat is de gemeenschappelijke factor. Blijken er twee in te zitten zelfs.
 7. Nu je het zegt... Dat is waar ook!
 8. Nee, een reguliere. Maar wat ik mij afvraag, aangezien de melding altijd tegelijk komt. Wat hebben de handrem en cc technisch met elkaar te maken? Handmatig bijna nooit, maar als ik de auto parkeer zet hij zelf de handrem erop.
 9. Goedemiddag! Afgelopen tijd komt er in mijn X358 vaker de melding voorbij 'handrem defect / cruisecontrol niet beschikbaar'. In het verleden twee keer, waarna de melding na het opnieuw starten verdween en alles werkte. Maar gisteren bleef deze aanhouden de hele dag. Vanmorgen overigens weer verdwenen... Al googlend werd accu geroepen. Dus dacht, meet deze even door. Tijdens parkeerstand (motor uit), komt deze uit op 12.3V. Tijdens draaiende motor op 14.5V. Herkennen jullie dit? Of nog tips hiervoor/over?
 10. Goed om te weten. Tot op heden overigens geen last meer van gehad…
 11. Nou, de auto heeft/had een halve tank, dus herken de ‘na tanken klacht’ niet. Maar de symtomen komen wel 100% overeen. Thanks voor de links/tips heren! Halve dag mee gereden, en voor de rest geen last. Zal hem sowieso laten uitlezen. Heb de auto nog niet zo lang dus moet nog even op zoek naar een knappe garage, maar begreep dat Stouten hier in de buurt (amsterdam) een nette is… maandag maar eens een belletje doen
 12. Yes… maar normaal geeft dit geen problemen?
 13. Hi Mede-fans, Vraagje, na een probleemloos jaar, sloeg de x358 v8 vanmorgen erg moeizaam aan. Startmotor liep wel soepel, maar ik denk na 15 tot 20 seconde starten kwam het blok eindelijk erg moeizaam op gang. 5 seconde rammelderammel, maar daarna weer als een zonnetje. Zo ook de 4 a 5 andere startpogingen gedurende de dag waren weer probleemloos. Herkennen jullie dit? Of wellicht tips waaraan te denken?
 14. Heb ook even gegoogled op het kenteken, Deze heeft nog niet zo lang geleden ook bij een autobedrijf in NL te kopen gestaan. Kon alleen geen details daarvan meer vinden.
×
×
 • Create New...