Jump to content

Vdbarch

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Goed

About Vdbarch

 • Birthday January 28

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  5731

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hugo, f-type S 3.0 V6 Convertible, 2014, import.

Recent Profile Visitors

27 profile views
 1. Ben nog nergens aan verplicht.
 2. Binnenkort hoop ik mijn 2014 F-type S 3.0V6 convertible op kenteken te hebben, maar dan moet deze nog worden verzekerd. Vroeg mij af of er hier mensen zijn op het forum die wat meer ervaring hebben met het verzekeren van een jonge Jaguar. Om te beginnen verbaasd het mij dat de catalogusprijs niet eenduidig is. Na mijn BPM berekening, AutoWeek check, Autotelex, Verzekering vergelijkingssites bekeken te hebben, wordt het mij niet duidelijk hoe het nu precies zit. Mijn verzekeringsagent lijkt er ook niks van te snappen. De catalogusprijs lijkt op verschillende sites 108400 in 2014 te zijn geweest. Wat optiepakketten voor 6650 erbij, dan ben ik er denk ik wel. Maar nee, de maatschappij rekent gewoon 145000 voor het bepalen van de premie. Waar baseren zij dat op? Er is nog geen RDW keuring geweest, komt nog.
 3. Ik zie dat er 1760 kg op COC document staat. 🤨
 4. Auto staat inmiddels gestald, in Nederland en in augustus verwacht ik het Nederlandse kenteken te monteren. De 350 km die ik er In Duitsland mee heb gereden zijn een feest geweest. chassisnummer, coc document, nieuwe tuv keuring en het oude kenteken erbij, keurig uitgeleverd. Wat ik nog wel afvraag is of RDW straks het gewicht van de auto overneemt van het oude kenteken (1760 kg) of dat ze het gewicht volgens type goedkeuring (1614 kg) overnemen.
 5. Inmiddels weet ik meer over het chassisnummer. Lijkt in orde.
 6. Dank voor je reactie, geeft toch iets meer rust merk ik.
 7. De F-type S 3.0V6 convertible, welke ik aan het einde van de week wil importeren heeft het chassisnummer SAJAA65B5E8K01336, maar dat als resultaat geeft een Jaguar XJ uit 1984. Dat lijkt mij vreemd. Weet iemand wat hiermee aan de hand kan zijn? Of is het COC document vervalst of... vragen en onzekerheden. Wie weet raad? Dank voor de reacties.
×
×
 • Create New...