Jump to content

Vdbarch

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vdbarch last won the day on July 22 2020

Vdbarch had the most liked content!

Community Reputation

11 Goed

About Vdbarch

 • Birthday January 28

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  5731

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hugo, f-type S 3.0 V6 Convertible, 2014, import.

Recent Profile Visitors

200 profile views
 1. Deed hij bij mij ook. ik zou zeggen, kom de auto even laten zien!
 2. Manon, the adventure kan GEEN CarPlay inbouwen dat doet een heel goed bedrijfje in Nuenen, bij mij om de hoek, kun je op wachten en kost €899,- werkt heel goed. Als je daar naartoe gaat, Huufkens 81G Nuenen, doe hem zeker van mij de groeten. Is goede gast! Succes en groet Hugo.
 3. Hallo Manon, is geweldige auto om te rijden, onderhoud is ook ‘geweldig’, maar je glimlacht elke km!!! Daarbij... iedereen jong, oud, man, vrouw, vinden hem prachtig. Je krijgt er veel positive aandacht mee. groet en succes met aankoop. Hugo.
 4. Begrijp ik niet: “mosterd na de maaltijd” wat wordt nu bedoeld?
 5. De rammel is een klein onderdeel in de compressor en is vervangen, verder een nieuwe waterpomp. dan is er nog een rammeltje in de nokkenas verstellers of iets dergelijks. Maar, dat schijnt normaal te zijn en ontstaat tijdens de inrijd periode. We laten dat maar zo... Ben benieuwd wat de volgende flinke onkosten zullen zijn. Ik begrijp wel dat er hier op het forum veel zelf sleutelen aan hun Jaggggs....
 6. Vandaag de auto bij mijn monteur, na loskoppelen diverse onderdelen lijkt de rammel te komen van de compressor. Er schijnt speling te zitten op de as waarover de v-snaar loopt. Ik weet niet of ik het juist omschrijf. Maar nu wordt er navraag gedaan naar de toegestane toleranties m.b.t. de compressor. Ooit aan de hand gehad???
 7. Betekent dit dat de ketting en nog wat moet worden vervangen? Of kun je het probleem verhelpen met nastellen? Wat zijn de kosten voor het oplossen gemiddeld gezien?
 8. Bij stationair draaiende motor hoor je heel goed een metaalachtige rammel in de motor. Ik krijg het gevoel dat het iets is met de distributieketting, te los zittend? Wie herkent dit geluid of weet wat het kan zijn? Als het dat is, zijn de kosten dan nog te overzien? Auto: Jaguar F-Type 3.0 V6 S Convertible 2014.
 9. https://unique-ad.co.uk/product/wireless-apple-carplay-and-android-auto-interface-for-jaguar-f-type-2013-2015/
 10. Voor de liefhebbers zal ik een paar afbeeldingen toevoegen.
 11. Inmiddels ben ik goed geholpen door The Adventure Jaguar-Landrover dealer in Den Bosch. Zij hebben mij uitgelegd dat er voor mijn model 2014 geen update beschikbaar is. Hebben nog een reset gedaan. Goede medewerkers van de servicedesk. Daarna ben ik gaan zoeken op internet of er nog opties zijn om CarPlay in de auto te integreren. Een Engelse firma heeft een CarPlay kit ontwikkeld en slechts 1 dealer daarvan zit in Nederland, ook nog bij mij om de hoek! Pitstop Automotive in Nuenen kan zo'n CarPlay kit inbouwen. Dit bedrijf is een aanrader, zeer goede communicatie en vriendelijk, p
 12. Even een update: Sinds afgelopen vrijdag mag ik met mijn F-Type de weg op en dat is genieten. 'Degene' die het kenteken heeft bedacht moet hebben gestotterd, J-***-FF. Jaguar-***-F... F... type. Het gewicht voor belastingen is vastgesteld op 1567 kg Daarnaast heb ik ervoor gekozen om de auto een grote beurt te geven om zo een soort van frisse start te waarborgen. Het verschil is duidelijk merkbaar. Wat een rijders auto. Blij mee.
×
×
 • Create New...