Jump to content

Heisenberg

Club Donateur
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Beter

About Heisenberg

 • Birthday 03/29/1970

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Mokum
 • Hobbies
  Auto's en Horloges

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hoi, Deze Amsterdammer werkt o.a. voor de Gemeente en is naast nog wat ander blik in het bezit van 2x de X350 van de bouwjaren 2003 en 2004. Ben zo een beetje alle problemen al tegengekomen maar sta af en toe nog steeds voor een verrassing. Desondanks zijn en blijven het geweldige auto's om in te toeren waarbij het rijden in Duitsland op de onbegrensde Autobahn mijn favoriet is.

Recent Profile Visitors

233 profile views
 1. Fantastische auto en zeker in deze kleurstelling! Een echte eye-catcher!
 2. Ziet er gezellig uit! Jammer dat ik helaas deze keer niet van de partij kon zijn maar wellicht lukt dat de volgende meeting wel. Veel mooie auto's op de foto's waarbij vooral de blauwe XJS cabrio eruit knalt!
 3. Mijn excuses maar het gaat hem helaas niet worden deze keer maar wens voor a.s zondag iedereen een plezierige Rit met mooi weer!
 4. Het lijkt mij leuk om dit een keer mee te mogen maken, op de eventuele datum of dag pas ik mij wel aan..
 5. Sterkte daar! Ik gok op de vliegende brigades uit het Oostblok..denk persoonlijk niet dat de apparatuur hier aangeboden zal gaan worden..
 6. Kan ik mij levendig voorstellen!
 7. Klopt, ik weet het van mijn zoon, die heeft ook voor Mercedes gewerkt en er was een lichting van 2015 van de C-klasse die achter elkaar terugkwamen in de garage met doorgezakte vering(en dat al na een aantal maanden vanaf nieuw) dus wat dat betreft mogen wij niet klagen.
 8. Het punt is dat je eigenlijk niets kan zien/voelen en bijna niets kan horen aan de onderdelen en de werking ook nog af kan hangen van een enkel klein component waardoor het hele systeem faalt. Je zou eigenlijk een soort van back-up moeten hebben van hulpvering die je auto toch opvangen en je de garage op een veilige manier kan bereiken. De auto was net een klein beetje gezakt maar het valt mij nog mee. Dit laat onverlet dat er nu wel weer een oude klapperende veerpoot onder hangt dus wij zijn er nog niet. Bij 2ehands auto's koop je (bijna)altijd de ellende van een ander maar dat geeft niet z
 9. Hi Rene, Het gaat mij niet om het geld maar of ik ermee overweg kan..ik waarschijnlijk niet maar mijn zoon wel. Het is natuurlijk wel evident dat je alle waarden kent alvorens je gaat "rommelen" in zo een systeem maar nogmaals iedereen mag wat verdienen van mij en ik heb dit brik gekocht om lekker mee te experimenteren en op deze manier de techniek te leren kennen. Hoef er geen expert in te worden maar ben wel leergierig... mvg Rob
 10. Wees maar blij dat je geen luchtvering hebt, het is een grote ellende en ik kan mij voorstellen dat er mensen zijn die er normale vering onder zetten.
 11. Wil uberhaupt geen chinees spul hebben dus dat is in ieder geval een NO-GO voor mij...heb de software inmiddels wel gevonden op het internet maar ik ben daar verder niet in thuis en ga daar ook mijn vingers niet aan branden en wil alleen origineel spul hebben als ik iets koop. Hoef ook verder geen expert te worden in calibreren enz. enz. daar hebben wij inderdaad specialisten voor en iedereen mag wat verdienen van mij moge dat duidelijk zijn, maar de basis-zaken doe ik samen met mijn zoon en ik vind het nog leuk om te doen ook! En soms zit het mee en soms zit het tegen
 12. Een leermoment zullen wij maar zeggen!
 13. Klopt allemaal, en jullie ook nog hartelijk dank voor de adviezen maar al doende leert men. Wil en koop ook alleen maar originele onderdelen voor de auto maar als je hier vastzit tussen de verkeersdrempels dan kan je helaas bij niemand aankloppen voor originele Jaguar diagnose apparatuur dus is de 1e prioriteit de auto hier weg zien te krijgen. Daarna zien wij wel weer verder. Tweedehands veerpoten zijn erg tricky heb ik gemerkt en ga ervan uit dat een WABCO compressor okay is voor de X350 alhoewel ik te veel chinees imitatie spul met zelfs de merknamen voorbij zie komen. Wil je h
×
×
 • Create New...