Jump to content

V12

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Goed

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Belgie

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Liefhebber van British Best. Vooral JLR. Double Six or Straight Six? Every day choice! Ik rij bij voorkeur met mijn classic XJS V12 of Daimler 4.0.
  No double trouble but double fun!🐅

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ‘Waarheen leidt de weg’, de twee toppers voorop: Bedankt Max en Raymond 👍
 2. Ha, het filmpje met het vertrek aan de Westerschelde van alle deelnemers krijg ik helaas niet geupload. Kijk op de facebook groep van Jaguardrivers en daar vind je jouw shining Jag of Daimler terug!
 3. Dank voor de organisatie. Tof dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt! Wij hebben van de mooie route genoten, en de sfeer, en de mooie Jags! Top dag! Bedankt 😊 En het werd nog laat!
 4. I’am coming too! Uhm bolussen 😋 lekker.
 5. V12

  Hij blijft gewoon

  Ha, de Gold is best zeldzaam. Er zijn 1522 van de Gold versie geproduceerd in het laatste forty jaar. Het merendeel 3.2 en maar 23 met de 4.0. Van het bladgoude typeplaatje heb ik vaker gehoord. Een mooie om bij je verzameling te houden! Veel rijplezier.
 6. V12

  Hij blijft gewoon

  Goed idee! Mijn Daimler 4.0 rijdt ook dagelijks. Ik kan het erg waarderen.
 7. Hallo allen, Ik rij ook mee. Tot de 13de! uhm gaat dat goed de 13de met die zwarte katten? groetjes Peet
 8. Ha, proficiat! Lees nu pas je verhaal, maar vindt het leuk voor jullie dat de aankoop zoveel plezier geeft. De keuze is nu reuze: double six or straight six? ik neem binnenkort een keertje jullie afslag op de A58 om te komen kijken. Ps overigens niet teveel aan doen. Is het niet een XJS, wat storing geeft, gaat het ook vanzelf weer een keer doen (hoop je dan). Mijn ecc is ook weer mee gaan doen, na een tijdje stilstand. Groetjes Peet
 9. V12

  XJS koppakingen

  Goed om te horen, dan valt het mee. Wellicht is de omgevingstemperatuur ook warmer als de vorige keer. Dat verklaart dat hij nu minder rookt. Volgende keer niet schrikken als er weer rook uitkomt.😀dat blijven ze doen als de temperatuur laag is. Succes! Hoop dat ie snel weer zoeft
 10. V12

  XJS koppakingen

  En Jan, Hoe is het afgelopen met de rookontwikkeling? Wel benieuwd naar het vervolg? Wil je dat delen? ps een V12 rookt bij koude start altijd meer. Meestal uit 1 zijde, soms uit 2 pijpen. Na warmdraaien is mijn ervaring dat het afneemt. Succes!
 11. 👍Duimpje op! Mooie wagens, en leuk dat je het deelt met dit filmpje!
 12. Time Left: 1 month and 11 days

  • Te Koop
  • Gebruikt

  set velgen van het type Elegant voor XJ modelserie X350 vanaf bouwjaar 2003 naaf 63,4 steek 5x108 17 inch et 49 2 goede en 2 minder goede banden alleen afhalen in rekenschap met de ingestelde corona maatregelen PS velgen passen ook op S-type vanaf jaar 2006 en XF vanaf jaar 2008

  200.00 EUR

 13. Datum genoteerd. Reserveer maar een plekje voor mij (+bijrijder). Lijkt mij erg leuk. Groet Peet
×
×
 • Create New...