Jump to content

banjaro

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Kortgeleden een X-type 2.1 dsl automaat met weinig kilometers uit België geïmporteerd. Ik rijd niet veel, maar wilde toch wel eens in een echte auto rijden na vele jaren in een kleintje.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Uiteindelijk niet goed afgelopen. Op 1 juli jl. bij G&G langs geweest. Zeker onder de indruk van deze garage. Wat de bluetooth-verbinding betreft heeft Raymond geconstateerd dat de module kapot was. hij heeft een nieuwe besteld en vandaag (23 december) heeft hij hem geplaatst (ik was tot eind november in het buitenland). Toch geen verbinding met de telefoon mogelijk. Het lukte Raymond niet om het systeem te configureren met de Jaguar software. Het programma sloot steeds af met de tekst dat er sprake is van een compatibiliteitsprobleem. Nu was de auto oorspronkelijk niet uitgerust met navig
 2. Ik woon in Woubrugge, vlakbij Alphen a/d Rijn. Mvg, Willem
 3. Hallo Hans, Dank voor de snelle reactie. Helaas lukt het me niet om in een toetsenbord op het touchscreen te komen. In het 'onderwater-menu' kan ik wel allerlei tests doen uitvoeren en er wordt ook aangegeven dat de telefoonoptie OK is, maar als ik het telefoonvakje aan-vink en terug ga naar het gewone menu en op de telefoonknop klik, meldt het scherm een communicatiestoring en dat ik met de service-afdeling van de dealer contact moet opnemen. Weet iemand een bedrijf of een persoon die in deze problematiek goed is ingevoerd?
 4. Ik ben sinds november 2019 eigenaar van een X-type 2.2D Executive uit 2009 met op dit moment 94000 km. Ben erg tevreden over de auto, maar het lukt me niet om de Android smart phone aan te sluiten. Bluetooth vindt de telefoon niet. Ik weet ook niet of wellicht de bluetooth module ontbreekt. Waar moet ik zoeken? Wat is het onderdeelnummer van zo'n module? Weet iemand een bedrijf dat me hierbij kan helpen?
×
×
 • Create New...