Jump to content

JaguarJ

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Goede dag,
  Mijn naam is Jan en ik ben een trotse bezitter van een Jaguar XJ6 x350.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ervaren als leuk, leerzaam en gezellig bovendien! Echt een feestje, met die rookmachine ook 🙂 Raymond, zoveel kennis en die ook nog kunnen overdragen. De passie spat eraf en is aanstekelijk. Heel bijzonder. Joke & G&G Team bedankt, en voor de rest aangenaam kennis te maken. Vast tot ziens!
 2. Dag allemaal. Even een update op bovenstaande. De auto is inmiddels terug van de garage. Het zou in mijn versnellingsbak zitten. Lang over nagedacht wat te doen ivm de kosten van het advies: een andere bak. Die zit er nu onder. Resultaat? Klachten niet verholpen. Laat ik zeggen zeer teleurstellend. Zicht op een oplossing heb ik nog niet. Wellicht een mooie casus voor op de komende kennisdag? Tips van harte welkom..
 3. Bedankt Isabella voor je bericht. De wagen staat inmiddels bij Stouten te Amsterdam. Ik zal je tip nog even doorgeven. Zodra ik weet waaraan het heeft gelegen bericht ik jullie even. Fijne dag!
 4. Dank Jaap, ga ik naar op zoek in de regio Haarlem.
 5. Dank voor je snelle reactie. Ik heb recent 2 ‘transmissie storingen‘ gehad inderdaad. Maar die zouden volgens de garage destijds een andere oorzaak hebben gehad. Had u met een defecte lamdasensor ook deze ‘transmissie storing’?
 6. Een goede dag, Is er iemand die mij kan helpen met het volgende? Mijn XJ6 x350 uit 2003 houd in, stottert bij licht accelereren. Ze ‘golft of schommelt’ bij gas geven. Ze doet het niet altijd, het gebeurd bij verschillende snelheden, en zowel bij koude als warme motor. ik heb er dus nog regelmaat in gevonden. recent is de luchtinlaat schoongemaakt en het gashuisklep vervangen. Geen verbeteringen. Ik heb hem naar de garage gebracht en het zou aan de bougies liggen. Grote beurt laten uitvoeren, oa alle oliën, filters en bougies vervangen. Probleem echter nog steeds niet opgelost. Heeft iemand hier al ervaring mee, of een idee waar ik het in kan zoeken? Ontsteking? Versnellingsbak? alvast bedankt voor het meedenken
 7. Goede avond, ik kom alleen maar zal niet mee eten. Fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar
 8. Dank voor je bericht Wim, en een mooi programma al lees ik. Het is inderdaad een behoorlijk stukje sturen maar daar zie ook ik niet tegenop. Voor nu een fijne dag!
 9. Een goede dag! Wat een interessant initiatief. ik ben zelf nieuw op dit forum en zou me graag willen aanmelden indien mogelijk. Waar vind het plaats? Alvast dank en groet Jan
×
×
 • Create New...