Jump to content

WimXF

Club Donateur
 • Posts

  136
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by WimXF

 1. Afgelopen zaterdag in Tuschinski geweest. Centraal thema bij 007: de boeven rijden in Jaguars en Land Rovers en Bond rijdt in Aston Martins. Wij worden blijkbaar tot het boevengespuis gerekend en als zodanig geframed.
 2. Ik denk dat het in de eigenfrequentie van de carrosserie is. Wellicht te verhelpen met toevoegen en vastlassen van extra massa, de vraag is alleen hoeveel en waar.
 3. Dat is jammer, dan ben ik helaas in Ischgl.
 4. Ik zou het overigens wel fijn vinden als iedereen volledig gevaccineerd is. Ik denk dat de 1,5 meter wat lastig wordt als iedereen bovenop de stukjes automaat staat te kijken.
 5. Dat geldt voor mij als ik mijn vrouw laat rijden. Het is beter voor mijn no-claim en mijn hart dat zij niet achter het stuur plaatsneemt. Ik vrees dat de XF/F-type niet ongeschonden de parkeergarage uitkomt. Dus als ze alleen met de auto weg moet, en dat is heel zelden, huurt ze een Greenweel. Daar staat tegenover, dat ze een uitstekend navigator is.
 6. Helemaal top!! Gefeliciteerd!! Gelukkig heb je niet de XJ genomen, die ernaast stond, want die heeft een nare tik gehad linksvoor...
 7. Tja, de enige vraag die mij opkomt: met wie zou ik een wel ritje mee willen maken: Bimbo 1, Bimbo 2 of toch de XJ? Ik denk dat het toch de XJ is...
 8. Er is zelfs lekkere taart, nietwaar Leonekke?
 9. Ook dit jaar is het British Cars and Lifestyle "uitgesteld" , nu naar naar maart 2022. Dat klinkt als annuleren . Jammer want ik had wel zin in om naar de beurs te gaan en wellicht kunnen we in maart samen oprijden vanaf Utrecht.
 10. Heel herkenbaar Paperboy62, voor mij geldt hetzelfde. Ook lid van de JDCH en doe mee aan de ritten die leuk lijken, bijvoorbeeld de HTTT. van regio Oost Ik beschouw Nedeland als regio "laagland" van Europa. Vanuit Amsterdam ben je in ongeveer 2 uur in alle uithoeken van de regio, dus ik zou het jammer vinden als ik een activiteit mis die niet op het JF wordt aangekondigd, maar ergens op Faceboek oid. Als het past in de agenda, dan ben ik erbij. Groeten, Wim.
 11. Deze gaat toch wel door hoop ik??? Vorig jaar heb ik de technische dag gemist, maar nu staat de dag vast geboekt in de agenda.
 12. Dit kalenderjaar heeft Bentley al 49 auto's en Jaguar slechts 132 verkocht in Nederland. Zie autoweek site. Met deze cijfers worden we al redelijk exclusief clubje ...
 13. Interieur valt wel mee, hemeltje hangt niet en het leer heeft fraai patina. NIET TE VEEL aan doen zou ik zeggen. Lijkt dat je de goede inkoop hebt gedaan! Samen met Rover114 hoop ik hem binnenkort op een meeting te kunnen bewonderen.
 14. WimXF

  startmotor

  One way to find out...
 15. Dat is echt een koopje voor de handige klusser, met erg veel tijd.????
 16. Al tellend kwam ik op 4 landen, 2 rijken en nog wat ander geografisch grensmateriaal: Zeeland, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Liechtenstein, Luxemburg en België. Dat is toevallig: in de JDCH nieuwsbrief van gisteren stond Hannibal aangekondigd, de buitenlandrit voor volgend jaar, die er een beetje op lijkt. Maar Hannibal komt niet verder dan 5 landen en zal wat meer munten kosten... Zeker interesse, maar ik heb eind augustus al een zweefvliegvakantie in de Franse alpen gepland, zonder partner. Om dan in september weer op pad te gaan is misschien wat veel...
 17. Da's een skiliftgondel op wielen!
 18. Was mij vorig jaar september ook overkomen, op zoek naar bolusberg zag ik in ooghoek een aantal Jaguar op een parkeerplaats staan, shit hoe kan dat nou? Dus dit jaar was ik gewaarschuwd...
 19. Helemaal eens, mooie rit met een nog fraaiere rode XJ in de achteruitkijkspiegel! Raymond, Joke en Leon, hartelijk dank voor de goede zorgen!
 20. WimXF

  Advies x300

  Na in 4 SAAB's en een andere lease auto gereden te hebben moest ik op zoek naar een eigen auto met karakter, nadat SAAB niet meer bestond. (Auto's met karakter, dat zijn in ieder geval geen VW-groepers en japanners...)
 21. Altijd andersom investeren dan de rest van de markt: slechte prijs: kopen dus!
 22. Gebeurd zeker vaker, als de dealer /importeur een aantal auto's moet afleveren, dan doet hij dat waarschijnlijk in een keer. Ik heb bij diverse auto's die ik heb gehad omliggende kentekens gecheckt en die bleken allemaal van hetzelfde merk te zijn. Kijk maar een eens bij www.rdw.nl.
×
×
 • Create New...