Jump to content

WimXF

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

40 Beter

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Amsterdam

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo, Ik ben Wim en woon in het centrum van Amsterdam en rijd dagelijks in een zwarte XF diesel uit 2016. En soms ga ik met het vliegtuig op vakantie.

Recent Profile Visitors

470 profile views
 1. Was mij vorig jaar september ook overkomen, op zoek naar bolusberg zag ik in ooghoek een aantal Jaguar op een parkeerplaats staan, shit hoe kan dat nou? Dus dit jaar was ik gewaarschuwd...
 2. Helemaal eens, mooie rit met een nog fraaiere rode XJ in de achteruitkijkspiegel! Raymond, Joke en Leon, hartelijk dank voor de goede zorgen!
 3. WimXF

  Advies x300

  Na in 4 SAAB's en een andere lease auto gereden te hebben moest ik op zoek naar een eigen auto met karakter, nadat SAAB niet meer bestond. (Auto's met karakter, dat zijn in ieder geval geen VW-groepers en japanners...)
 4. Altijd andersom investeren dan de rest van de markt: slechte prijs: kopen dus!
 5. Gebeurd zeker vaker, als de dealer /importeur een aantal auto's moet afleveren, dan doet hij dat waarschijnlijk in een keer. Ik heb bij diverse auto's die ik heb gehad omliggende kentekens gecheckt en die bleken allemaal van hetzelfde merk te zijn. Kijk maar een eens bij www.rdw.nl.
 6. Voor de Septemberrit werd er door KeesH een lijstje bijgehouden van alle toezeggingen, dat was wel handig voor de organisatie. Zet mij er ook graag op!
 7. "Dat in groepjes van 4 geneuzel, moeten we echt niet willen. In de buitenlucht is het risico nul! Anders waren ze na al die BLM demonstraties ook massaal aan het O2 gegaan en dat is ook niet gebeurd. We moeten eens kappen ons de hele tijd te voegen naar dit soort clownesque maatregelen." Tja. ik zou zeggen spandoek mee en de bijeenkomst omdopen tot een demonstratie. Dan lijkt alles te mogen. Er is vast wel een politiek thema waar we allemaal achter staan: afschaffen wegenbelasting voor tweede auto's. Je kunt maar in 1 auto tegelijk rijden, dus als je wil dat de gebruiker betaalt, d
 8. Meer dan welkom, maar wel achteraan aansluiten, samen met de SAAB.
 9. Zeker weer zin in een rondje en wat bijkletsen! Over een paar weken zouden de ergste maatregelen wel opgeven moeten zijn. Vandaag gingen de terrassen zelfs open. (Maar niet voor lang..) De friettent van de afgelopen keer was prima! Heb al tijden geen broodje kroket gegeten met al dat thuiswerken, maar een voettruc kan ook lekker zijn. Tja zondag, dat was in september uitstekend getimed, precies toen de kerk uitging, kwamen wij met de karavaan langs...
 10. Stoer project, heel veel succes!! In een heel ver verleden heb ik een 420 gehad, daar zat een hamer met en loden kop bij om de spaakwielen los te slaan.
 11. Een XF uit 2016 doet dit precies zo. (alleen klappen mijn spiegels niet in, omdat ik de basis uitvoering heb)
 12. Rolls Royces willen ook nog wel eens een two tones voorkomen. De zwart met zilvere Mk2 is het minst erg. Maar zoals ErS-TR al zegt: we leven in een vrij land, dus doe vooral wat je zelf leuk vindt! (Maar ga niet met een prive vliegtuig op vakantie naar je eigen huis in een geel land, want dan valt de hele maatschappij over je heen.)
 13. Het interieur van de facelift van de XF ziet er precies zo uit! Zeker mooi strak, alle dat losse scherm, het lijkt alsof ze dat niet netjes kwijt konden, en het er daarom maar los op hebben geschroefd.
×
×
 • Create New...