Jump to content

WimXF

Members
 • Posts

  131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

WimXF last won the day on May 22

WimXF had the most liked content!

Reputation

75 Toppertje

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Amsterdam

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo, Ik ben Wim en woon in het centrum van Amsterdam en rijd dagelijks in een zwarte XF diesel uit 2016. En soms ga ik met het vliegtuig op vakantie.

Recent Profile Visitors

859 profile views
 1. Ik denk dat het in de eigenfrequentie van de carrosserie is. Wellicht te verhelpen met toevoegen en vastlassen van extra massa, de vraag is alleen hoeveel en waar.
 2. Dat is jammer, dan ben ik helaas in Ischgl.
 3. Ik zou het overigens wel fijn vinden als iedereen volledig gevaccineerd is. Ik denk dat de 1,5 meter wat lastig wordt als iedereen bovenop de stukjes automaat staat te kijken.
 4. Dat geldt voor mij als ik mijn vrouw laat rijden. Het is beter voor mijn no-claim en mijn hart dat zij niet achter het stuur plaatsneemt. Ik vrees dat de XF/F-type niet ongeschonden de parkeergarage uitkomt. Dus als ze alleen met de auto weg moet, en dat is heel zelden, huurt ze een Greenweel. Daar staat tegenover, dat ze een uitstekend navigator is.
 5. Helemaal top!! Gefeliciteerd!! Gelukkig heb je niet de XJ genomen, die ernaast stond, want die heeft een nare tik gehad linksvoor...
 6. Tja, de enige vraag die mij opkomt: met wie zou ik een wel ritje mee willen maken: Bimbo 1, Bimbo 2 of toch de XJ? Ik denk dat het toch de XJ is...
 7. Er is zelfs lekkere taart, nietwaar Leonekke?
 8. Ook dit jaar is het British Cars and Lifestyle "uitgesteld" , nu naar naar maart 2022. Dat klinkt als annuleren . Jammer want ik had wel zin in om naar de beurs te gaan en wellicht kunnen we in maart samen oprijden vanaf Utrecht.
 9. Heel herkenbaar Paperboy62, voor mij geldt hetzelfde. Ook lid van de JDCH en doe mee aan de ritten die leuk lijken, bijvoorbeeld de HTTT. van regio Oost Ik beschouw Nedeland als regio "laagland" van Europa. Vanuit Amsterdam ben je in ongeveer 2 uur in alle uithoeken van de regio, dus ik zou het jammer vinden als ik een activiteit mis die niet op het JF wordt aangekondigd, maar ergens op Faceboek oid. Als het past in de agenda, dan ben ik erbij. Groeten, Wim.
 10. Deze gaat toch wel door hoop ik??? Vorig jaar heb ik de technische dag gemist, maar nu staat de dag vast geboekt in de agenda.
 11. Dit kalenderjaar heeft Bentley al 49 auto's en Jaguar slechts 132 verkocht in Nederland. Zie autoweek site. Met deze cijfers worden we al redelijk exclusief clubje ...
 12. Interieur valt wel mee, hemeltje hangt niet en het leer heeft fraai patina. NIET TE VEEL aan doen zou ik zeggen. Lijkt dat je de goede inkoop hebt gedaan! Samen met Rover114 hoop ik hem binnenkort op een meeting te kunnen bewonderen.
 13. WimXF

  startmotor

  One way to find out...
 14. Dat is echt een koopje voor de handige klusser, met erg veel tijd.????
 15. Al tellend kwam ik op 4 landen, 2 rijken en nog wat ander geografisch grensmateriaal: Zeeland, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Liechtenstein, Luxemburg en België. Dat is toevallig: in de JDCH nieuwsbrief van gisteren stond Hannibal aangekondigd, de buitenlandrit voor volgend jaar, die er een beetje op lijkt. Maar Hannibal komt niet verder dan 5 landen en zal wat meer munten kosten... Zeker interesse, maar ik heb eind augustus al een zweefvliegvakantie in de Franse alpen gepland, zonder partner. Om dan in september weer op pad te gaan is misschien wat veel...
×
×
 • Create New...