Jump to content

WimXF

Members
 • Posts

  108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

WimXF last won the day on May 22

WimXF had the most liked content!

Reputation

57 Toppertje

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Amsterdam

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo, Ik ben Wim en woon in het centrum van Amsterdam en rijd dagelijks in een zwarte XF diesel uit 2016. En soms ga ik met het vliegtuig op vakantie.

Recent Profile Visitors

627 profile views
 1. Heel herkenbaar Paperboy62, voor mij geldt hetzelfde. Ook lid van de JDCH en doe mee aan de ritten die leuk lijken, bijvoorbeeld de HTTT. van regio Oost Ik beschouw Nedeland als regio "laagland" van Europa. Vanuit Amsterdam ben je in ongeveer 2 uur in alle uithoeken van de regio, dus ik zou het jammer vinden als ik een activiteit mis die niet op het JF wordt aangekondigd, maar ergens op Faceboek oid. Als het past in de agenda, dan ben ik erbij. Groeten, Wim.
 2. Deze gaat toch wel door hoop ik??? Vorig jaar heb ik de technische dag gemist, maar nu staat de dag vast geboekt in de agenda.
 3. Dit kalenderjaar heeft Bentley al 49 auto's en Jaguar slechts 132 verkocht in Nederland. Zie autoweek site. Met deze cijfers worden we al redelijk exclusief clubje ...
 4. Interieur valt wel mee, hemeltje hangt niet en het leer heeft fraai patina. NIET TE VEEL aan doen zou ik zeggen. Lijkt dat je de goede inkoop hebt gedaan! Samen met Rover114 hoop ik hem binnenkort op een meeting te kunnen bewonderen.
 5. WimXF

  startmotor

  One way to find out...
 6. Dat is echt een koopje voor de handige klusser, met erg veel tijd.????
 7. Al tellend kwam ik op 4 landen, 2 rijken en nog wat ander geografisch grensmateriaal: Zeeland, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Liechtenstein, Luxemburg en België. Dat is toevallig: in de JDCH nieuwsbrief van gisteren stond Hannibal aangekondigd, de buitenlandrit voor volgend jaar, die er een beetje op lijkt. Maar Hannibal komt niet verder dan 5 landen en zal wat meer munten kosten... Zeker interesse, maar ik heb eind augustus al een zweefvliegvakantie in de Franse alpen gepland, zonder partner. Om dan in september weer op pad te gaan is misschien wat veel...
 8. Da's een skiliftgondel op wielen!
 9. Was mij vorig jaar september ook overkomen, op zoek naar bolusberg zag ik in ooghoek een aantal Jaguar op een parkeerplaats staan, shit hoe kan dat nou? Dus dit jaar was ik gewaarschuwd...
 10. Helemaal eens, mooie rit met een nog fraaiere rode XJ in de achteruitkijkspiegel! Raymond, Joke en Leon, hartelijk dank voor de goede zorgen!
 11. WimXF

  Advies x300

  Na in 4 SAAB's en een andere lease auto gereden te hebben moest ik op zoek naar een eigen auto met karakter, nadat SAAB niet meer bestond. (Auto's met karakter, dat zijn in ieder geval geen VW-groepers en japanners...)
 12. Altijd andersom investeren dan de rest van de markt: slechte prijs: kopen dus!
 13. Gebeurd zeker vaker, als de dealer /importeur een aantal auto's moet afleveren, dan doet hij dat waarschijnlijk in een keer. Ik heb bij diverse auto's die ik heb gehad omliggende kentekens gecheckt en die bleken allemaal van hetzelfde merk te zijn. Kijk maar een eens bij www.rdw.nl.
×
×
 • Create New...