Jump to content

Lourens

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Jaguar liefhebber, in het bezit van een X type 2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beste allemaal, dank voor meedenken. Inmiddels zijn er 2 nieuwe lambdasondes geplaatst en auto loopt als een zonnetje.
 2. Beste allemaal, dank voor mee denken. Inmiddels zijn ze binnen gekomen en geplaatst. Paneel zit weer vast
 3. Kan iemand mij vertellen hoe die snappers heten waar ik het zijpaneel (bekleding) mee vast zet op de binnenkant van de deur? Gaat om een X type 2003. Wil ze graag online bestellen bij bijv bngbarret.
 4. Zal ik zeker doen, alleen dop de feestdagen en een paar dagen er tussen uit kan het even duren
 5. Dank voor je bericht, ben bij Zieleman in Nieuw Leusen geweest. (Ford dealer, ex Ford monteur) maar moet hem 's morgens brengen als hij koud is. Dan is het probleem er namelijk. Vermoedelijk lek bij inlaat spruitstuk
 6. Ik woon in Dronten en leefbin Ommen. Ben al bij een garage geweest, maar de slangen zien er goed uit.
 7. Dank voor je reactie. Zodra er even tijd is, zal ik zeker langs de garage rijden. Het zijn nm drukke dagen zo voor de kerst. Groet Wiebe
 8. Sinds kort ben ik eigenaar van een prachtige X type bj 2003 1e eigenaar met 150k op de teller. Helaas heeft de motor sinds kort bij een koude start problemen.. Slaat af en loopt onregelmatig. Het gaat om een 205 liter benzine 6 cilinder. Tijdens dit koud moment is er ook geen rembekrachtiger. Nu geeft motormanagement geen storingen uit te lezen. Heeft iemand een idee (dit mee gemaakt) zodra hij warm is functioneert alles normaal en loopt motor als een zonnetje. Door moderator verplaatst naar juiste subtopic.
×
×
 • Create New...