Jump to content

Lourens

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Goed

About Lourens

 • Birthday 11/13/1964
 • Age 55

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Dronten
 • Hobbies
  Golf
 • Age 55

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Jaguar liefhebber, in het bezit van een X type, Executive 2,5 liter V6 bj 2003, Sovereign 1998.
  De X staat te koop.
 • Age 55

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Time Left: 1 month and 7 days

  • Gezocht
  • Gebruikt

  Wie kan mij helpen aan een rechter buiten spiegel voor een Jaguar Sovereign van 98? Liefst in kleur.

  NO VALUE SPECIFIED

 2. Lourens

  Welk merk olie

  Oh, ha ha nu valt het Franse kwartje. Ja ik ken dit "sleutelen" mijn vader was altijd bezig met auto's deels op straat deels in de garage van de drive in woning tot aan spuiten aan toe. Heb er veel gereedschap aan over gehouden tot aan een kleine garage krik aan toe. Helaas niet de kennis erdoor gekregen. Had ik maar wat vaker bij hem over zijn schouder heen mee gekeken. Praatjes kwamen de buren niet maken, klagen bij mijn moeder dat het naar plamuur en verf stonk. En 's maandags weer strak in pak naar zijn werk. Dus eerder genoemde doelgroep zaten we niet bij.
 3. Lourens

  Welk merk olie

  klopt, ben ik met je eens Wim, maar tja ik heb geen garage. En ik heb wat dat betreft twee linkerhanden. Voor een lampje vervangen zou ik zelfs nog naar de garage kunnen gaan.
 4. Lourens

  Welk merk olie

  350K achter de kiezen... Netjes en hoe vaak de ketting vervangen? Ik weet dat ik onderhoud moet gaan plegen maar kosten baten kom ik niet uit en er werd mij gisteren nog een XJ aangeboden 2e eigenaar met nog geen ton op de teller. Deze komt van het zomer vrij, tja dan wordt het moeilijk. Maar ik moet zeggen ik vind dit type mooier dan de "jongere" xj.
 5. Lourens

  Welk merk olie

  Beste Wim, Die trigger vraag had ik al eerder verwacht. Beetje verbruik denk ik. Mag ook bij 337 k op de teller, mijns inziens. Zit geen historie bij, maar vind het even goed zo. Auto een week voor de corona crisis gekocht, nu zelf even in de corona crisis. Gezien de kilometers is rijden, zolang hij rijd. Koetswerk en bodem zijn overigens zeer goed.
 6. Lourens

  Welk merk olie

  Douwe Egberts gevoel??? Mijn voorkeur gaat uit naar een andere koffie zo ik ook geen Heineken drink
 7. Lourens

  Welk merk olie

  Bijzonder wat je zegt. Bij winparts is de 0W40 van Kroon goedkoper dan de 5W30. Nu ben ik benieuwd de vorige keer heb ik 5W30 bijgedaan, kan ik dan nu gewoon 0W40 erbij doen?
 8. Lourens

  Welk merk olie

  THNX Dat klinkt goed, er mag 5W30 in heb je ook nog een voorkeur longlife of what ever? Groet Wiebe
 9. Lourens

  Welk merk olie

  Het zal voor mijn oude Sovereign van 98 met meer dan 300K niet heel veel uitmaken, maar heeft iemand een advies welk merk olie ik zou kunnen gebruiken ? Nu koop ik af en toe een litertje 5 W 30 bij de shell als getankt heb (shell is toch goed denk ik dan maar) maar 21 euro voor een litertje olie..... Alvast dank
 10. Lourens

  Wimb's X308

  Beetje oud topic. Vraahje dat stuur is bij mijn Sovereign hetzelfde, motortje hoor ik ook. naar voor en naar achter. Wat was de oplossing?
 11. Beste Isabella, Bovenstaande begrijp ik volkomen. Maar ik kom prijzen van 1800 ex btw tot 2900 in de btw tegen bij officiele bedrijven. Als het 9 uur werk is wat je zegt en ik de onderdelen bij elkaar op tel (onderdelen bij elkaar zou zo'n 600 zijn) dan is de 1800 dus redelijk, ik zoek nu dus een liefhebber die deze klus kan doen voor een veel lager uur loon. Auto hoeft niet binnen 9 uur klaar , kan hem makkelijk twee weken missen. Grt Wiebe
 12. Weet iemand een goed en uiteraard in crisis tijd een goedkoop adres voor het vervangen van de ketting van een Jaguar Sovereign 4.0 8 cilinder uit 98.
 13. Lourens

  Klapsleutel

  Heeft iemand ervaring met het laten maken van een klapsleutel voor een Souvereign? Als dit uberhaupt kan. Wat ik vind met Googlen dan zie ik dat het mogelijk is vanaf 2002. Mijn souvereign is van 1998.
 14. Beste allemaal, dank voor meedenken. Inmiddels zijn er 2 nieuwe lambdasondes geplaatst en auto loopt als een zonnetje.
 15. Beste allemaal, dank voor mee denken. Inmiddels zijn ze binnen gekomen en geplaatst. Paneel zit weer vast
×
×
 • Create New...