Jump to content

Lourens

Members
 • Posts

  38
 • Joined

 • Last visited

Reputation

5 Goed

About Lourens

 • Birthday 11/13/1964

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Dronten
 • Hobbies
  Golf

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Jaguar liefhebber, in het bezit van een X type, Executive 2,5 liter V6 bj 2003, Sovereign 1998.
  De X staat te koop.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Help! Wie weet raad? Als ik mijn groot licht of richting aanwijzer hendel van mijn 308 gebruik gaan mijn achterlichten uit. Nadeel deze gaan niet altijd weer aan. Gevolg van achteren niet te zien. Voordeel tijdens de avondklok kan je nog onzichtbaar over de weg. Maar vind mijn veiligheid toch belangrijker. Wie kan mij helpen aan de oplossing of wie weet hoe de stuurkolom gedemonteerd kan worden om te kijken wat er mogelijk loos is. Denk dat de hendel.ergens sluiting maakt. Alvast mijn dank.
 2. Lourens

  Kloklampje

  Mogelijk rare vraag. Sinds een tijdje brand mijn klok (tijd) lampje niet meer. Deze vervangen en wat blijkt hij doet het nog niet. Nu wil het zijn dat mijn stadslichtverklikker lampje ook niet meer brand. Mogelijk in verbinding met elkaar? Wie weet raad?
 3. Dank Raymond, vandaar ook nog niet de volmondig ja voor je aanbod gisteren per telefoon.
 4. Mijn radio doet het weer.. Allemaal dank voor meedenken en aanbieden. Het was uiteindelijk een bezoek aan een jaguar garage en een telefoontje aan een andere jaguar dealer. De bezochte dealer was het allemaal moeilijk en kostte het geld. De tweede jaguar dealer belde later terug dan ik had verwacht. Maar was met 5 Minuten terug met een werkende code gekoppelt aan het VIN. Kosten? Nee hoor meneer SERVICE.
 5. Thnx maar daar loopt zoveel bedrading
 6. Ook die voor de klok? ???? Nu jullie toch al zoveel ondersteuning geven. In 1 keer gaat mijn veligheidsgordel lampje branden en blijft branden. Eveneens als ik met de bestuurdersstoel heen en weer ga, gaat de airbag lampje branden en die blijft ook branden. Gaat soms na dagen of weken dan ook weer prompt uit. Iemand een idee waar dat contact zit? Anders haal ik dat lampje eruit.
 7. Heb je ook een lampje voor een klok (uurwerk) liggen?
 8. Ik heb er 1 zonder Navi en nog met cassette recorder.
 9. Beste Jaap, ga het proberen. Ik neem aan vasthouden en aandoen in die drie seconden.
 10. Dank je Jaap, maar dan ga je ervan uit dat de originele radio er nog inzit welke mee geleverd is met dit kenteken. Gezien de beschadigingen aan console etc is dat de vraag of dat hier nog het geval is.
 11. Na het reviseren van de dynamo, vraagt uiteraard de radio voor een code. Helaas geen boekjes aanwezig en ook waren de vorige eigenaren niet zo slim om deze ergens te plakken. Vreemde is de radio is er wel ooit uit geweest gezien alle kapotte bevestigingspunten. Dus er zal wel ooit een code geweest zijn. Weet iemand een workaround of weet iemand hoe de code te verkrijgen is? Ik heb al iets gevonden over serienummer van de radio, maar de nummers welke er op staan is in mijn beleving niet direct een serienummer. Zie bijgaande foto's met nummers welke ik gevonden heb.
 12. Lourens

  Welk merk olie

  Oh, ha ha nu valt het Franse kwartje. Ja ik ken dit "sleutelen" mijn vader was altijd bezig met auto's deels op straat deels in de garage van de drive in woning tot aan spuiten aan toe. Heb er veel gereedschap aan over gehouden tot aan een kleine garage krik aan toe. Helaas niet de kennis erdoor gekregen. Had ik maar wat vaker bij hem over zijn schouder heen mee gekeken. Praatjes kwamen de buren niet maken, klagen bij mijn moeder dat het naar plamuur en verf stonk. En 's maandags weer strak in pak naar zijn werk. Dus eerder genoemde doelgroep zaten we niet bij.
 13. Lourens

  Welk merk olie

  klopt, ben ik met je eens Wim, maar tja ik heb geen garage. En ik heb wat dat betreft twee linkerhanden. Voor een lampje vervangen zou ik zelfs nog naar de garage kunnen gaan.
×
×
 • Create New...