Jump to content

redman

Forum Donateur
 • Content Count

  520
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by redman

 1. Idem dito, ik heb diverse mensen gesproken, zeker leuke gesprekken gehad!
 2. Waanzinnig leuke dag gisteren! Raymond en Joke bedankt voor het organiseren, super geregeld
 3. Daar zijn onze wagen toch ook voor gemaakt? Om van te genieten
 4. redman

  XK8 ff sjekke

  Wat @Ron62 zegt klopt, daarom altijd vragen of er facturen bij zitten. Hoe meer hoe beter, maar kijk ook goed wat er beschreven is!
 5. Time Left: 1 month and 21 days

  • Gezocht
  • Gebruikt

  De 6cd magazijnen voor in de cd-wisselaars zitten nieuw in deze witte plastic sleeves / doosjes. Ik heb enkele magazijnen voor eigen gebruik, maar helaas zonder deze sleeves. Wie o wie kan me helpen?

  NO VALUE SPECIFIED

 6. Super organisatie, de aandacht voor "samen uit samen thuis" is overduidelijk Kuddo's !!!!! Heb er ook zin in, zeker om de mensen achter de berichten hier te ontmoeten! En uiteraard ook om met Kate en familie op stap te zijn
 7. Leuk, mini-meeting en dan als groep(je) richting G&G
 8. redman

  Ratelllll

  Het kost wat, maar dan heb je ook wat. En dáár gaat het om
 9. Denk dat ik toch maar in mijn traditionele outfit kom (sneakers, jeans en geek-shirt)
 10. Zijn er nog mensen die samen willen rijden als groep? Eventueel rond 09:30 afspreken op de parkeerplaats bij het tankstation op de A58 voor Bergen op Zoom? Dat heet daar Bolusberg: link
 11. Wat doen we zondag? Sticker met je voornaam op je shirt (trui, pino-pak of wat je ook aanhebt)?
 12. Toen ik mijn XJ40 had, medio 2001, werd daar door sommige leden binnen de JDCH als minder gezien. Want niet oud/klassiek. Met Kate ben ik opnieuw lid geworden van de JDCH en ik ben zeker benieuwd naar het eerste event. Persoonlijk zie ik bij de JDCH dat er events plaatsvinden en bij JF hebben we het over meetings. Daarin zit naar mijn idee het grote verschil.
 13. Zou ik geen moeite mee hebben om zoiets periodiek op te zetten, elke 2e maand of zo. Heb ik in het verleden ook gedaan toen ik lid was van een andere autoclub. Altijd leuk om de anderen te ontmoeten en een gezicht te hebben bij de naam/auto.
 14. Lijkt me niet nodig ... ze vragen gewoon als je aankomt of het goed gaat. Een "Ja" is dan een mondelinge overeenkomst, waarmee je alle noodzakelijke vragen goed beantwoord. En een mondelinge overeenkomst is rechtsgeldig (plus heel veel getuigen die het met je eens zijn ).
 15. Euhhhh.... volgens mij heb ik spontaan een andere afspraak staan
 16. Mits goed weer lijkt me dit prima om buiten te nuttigen
 17. Een suggestie richting JDCH/Gazette is om ook aandacht te besteden aan kleinere "informelere" meetings. Degene die niet op een bijzondere en vaak chique locatie plaatsvinden, maar gewoon gezellig ergens waar het gaat om elkaar te ontmoeten en elkaars auto's te bewonderen. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat meetings zoals een tijdje terug langs de A27 bij de Mc Donalds en La Place heel gezellig zijn en het "club" gevoel zeker versterken. Uiteraard zijn gave locaties ook super, maar bij de informele meetings ligt naar mijn idee de nadruk meer op de auto's en de personen.
 18. Helaas heb ik geen garage, carport of iets dergelijks. Kate staat daarom noodgedwongen buiten. Geeft niet, zo draagt ze bij aan een mooier straatbeeld Plus mensen kijken er naar en ik hoor uit gesprekken dat ze er toch naar kijken ("als ik 's ochtends naar buiten kijk gaaf om te zien").
 19. Als ik Kate aftank krijg ik ruim 500 km als bereik 😎
 20. Ik moet even kijken wat ik kan regelen ... misschien dat +/- 11:00 lukt.
 21. Goed verwoord Beide kunnen prima samen en elkaar op hun eigen manier aanvullen. Uiteindelijk gaat het om Jaguar, en dat is een "way of life"
 22. Ik zou wel kunnen, maar kan er op z'n vroegst pas rond 11:00 - 11:30 zijn
 23. redman

  antenne

  Moet je bij het vervangen die rubber dop waar de moer overheen gaat ook vervangen? Zelf vindt ik een korter uitgeschoven antenne mooier staan. Maar dat is een persoonlijke smaak
 24. Klokje had ik tijdje daarvoor zelf vervangen door een andere, daar bleek een werkend lampje in te zitten. Info over het lampje voor je klokje, artikelnummer LNC5180AA (link) Online staat erbij dat het niet meer leverbaar is. Dat wordt dan toch naar een alternatief zoeken.
×
×
 • Create New...