Jump to content

redman

Forum Donateur
 • Content Count

  536
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

redman last won the day on May 22

redman had the most liked content!

Community Reputation

145 Toppertje

About redman

 • Birthday 12/02/1971

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  regio Breda

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Patrick en werk als kwaliteitsmanager. Ik heb in het verleden met veel plezier een XJ40 gereden en rij nu verder met een X308.

Recent Profile Visitors

807 profile views
 1. Ik wil niet dit topic kapen en zeker niet negatief zijn over dealers (want dat lost hier niks op). Maar ik heb ervaren dat ik voor echte passie en out-of-the-box denken toch ergens anders moet zijn.
 2. Omdat de oude experts er niet meer rondlopen?
 3. Idem dito, ik heb diverse mensen gesproken, zeker leuke gesprekken gehad!
 4. Waanzinnig leuke dag gisteren! Raymond en Joke bedankt voor het organiseren, super geregeld
 5. Daar zijn onze wagen toch ook voor gemaakt? Om van te genieten
 6. redman

  XK8 ff sjekke

  Wat @Ron62 zegt klopt, daarom altijd vragen of er facturen bij zitten. Hoe meer hoe beter, maar kijk ook goed wat er beschreven is!
 7. Super organisatie, de aandacht voor "samen uit samen thuis" is overduidelijk Kuddo's !!!!! Heb er ook zin in, zeker om de mensen achter de berichten hier te ontmoeten! En uiteraard ook om met Kate en familie op stap te zijn
 8. Leuk, mini-meeting en dan als groep(je) richting G&G
 9. redman

  Ratelllll

  Het kost wat, maar dan heb je ook wat. En dáár gaat het om
 10. Denk dat ik toch maar in mijn traditionele outfit kom (sneakers, jeans en geek-shirt)
 11. Zijn er nog mensen die samen willen rijden als groep? Eventueel rond 09:30 afspreken op de parkeerplaats bij het tankstation op de A58 voor Bergen op Zoom? Dat heet daar Bolusberg: link
 12. Wat doen we zondag? Sticker met je voornaam op je shirt (trui, pino-pak of wat je ook aanhebt)?
 13. Toen ik mijn XJ40 had, medio 2001, werd daar door sommige leden binnen de JDCH als minder gezien. Want niet oud/klassiek. Met Kate ben ik opnieuw lid geworden van de JDCH en ik ben zeker benieuwd naar het eerste event. Persoonlijk zie ik bij de JDCH dat er events plaatsvinden en bij JF hebben we het over meetings. Daarin zit naar mijn idee het grote verschil.
 14. Zou ik geen moeite mee hebben om zoiets periodiek op te zetten, elke 2e maand of zo. Heb ik in het verleden ook gedaan toen ik lid was van een andere autoclub. Altijd leuk om de anderen te ontmoeten en een gezicht te hebben bij de naam/auto.
 15. Lijkt me niet nodig ... ze vragen gewoon als je aankomt of het goed gaat. Een "Ja" is dan een mondelinge overeenkomst, waarmee je alle noodzakelijke vragen goed beantwoord. En een mondelinge overeenkomst is rechtsgeldig (plus heel veel getuigen die het met je eens zijn ).
×
×
 • Create New...