Jump to content

SnixMusic

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Mijn naam is Jeroen Janssen. Woon in Rotterdam en werk ik Soesterberg. In de weekenden zzp ik als muzikant door het hele land. Ik rijd zo’n 50.000 km per jaar.
  Ik sta op het punt om een Jaguar X type 2.0 D uit 2004 te kopen. Wordt mij eerste Jaguar. Voor de belasting wil ik een youngtimer en deze lijkt me erg geschikt.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja. Inmiddels blijkt het enorm te lekken. Alles loopt eruit. En sturen gaat nu ook mega zwaar. En omdat ik toch naar huis moest, zal de pomp ook wel overleden zijn...
 2. Goedemorgen! Sinds gisteren maakt m’n X-type 2.0 D een schrapend geluid bij het sturen. Naar beide kanten. Ook in stilstand met draaiende motor. Het sturen zelf gaat niet zwaar. Moest wel flink wat vloeistof bijvullen, maar het geluid bleef. Tijdens het rijden voelt het ‘wankel’ aan in de bochten. Stuur wiebelt dan uit zichzelf. Wat kan dit zijn?? Thanks!
 3. Ja, hij rookt veel minder. En het loopt allemaal wat soepeler. Hij is van 2004.
 4. Ik heb het van eBay. Maar ik heb niet alleen zo’n plaatje. Ik heb de hele EGR buis er tussenuit gehaald. https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.nl%2Fulk%2Fitm%2F153685268237
 5. Goedemorgen! Gisteren heb ik de EGR weggehaald. Nu verwachtte ik dat er een engine lampje zou gaan branden of iets van een foutmelding zou gaan komen. Maar niets van dat alles. Zou het aan de trip computer kunnen liggen? Ik krijg die namelijk ook niet meer in de test mode. groet!
 6. Hoi! Ik ga binnenkort de EGR ertussenuit knippen. Maar dan moet ook de ECU ge-remapped worden, begreep ik. Nu lees ik wel vaker dat er ook een remapping bestaat wat meer power en minder brandstof genereerd. Hoe zit dat precies en waar zou ik dit kunnen laten doen? Thanks!
 7. Geen idee. Moet de doos nog openmaken. Ik ga ze vanmiddag of morgen vervangen. bedankt.
 8. Maar als ik rem stopt het geluid. Is dat dan niet raar? Het wiel draait dan nog.
 9. Hi hier. Sinds een paar dagen maakt mijn auto een laag zingend/huilend geluid vanuit de wielen (video). Er loopt iets aan. Dat hoor ik alleen als hij goed warm is. Het stopt als ik de rem in trap en bij hogere snelheden. Als ik een bocht naar rechts maak is het erger. Ik heb al voor de voorkant nieuwe schijven en blokken besteld. Werd sowieso tijd. Maar wat kan het nog meer zijn? E1330BA1-E759-4B44-BB85-9FD194A1E684.MOV
 10. Ja, dat bedoel ik. Ik begrijp er weinig van, maar dit is wel wat ik bedoelde. Thanks.
 11. Goedemorgen all. Op internet kan ik er niks over vinden. Maar wat betekenen al die codes in de trim test modus? (Trim ingedrukt houden en sleutel naar stand 2). Is dat een soort OBD light?
 12. Ik heb nu 2.5 voor en 2.4 achter (dieselmotor is zwaarder :-D) Maar het ziet er zo ‘zacht’ uit.
 13. S-Type zou weleens mijn volgende kunnen worden, over een jaar of 2. De nieuwe Mondeo vind ik trouwens ook best een strakke rakker. Bedankt voor de tips nogmaals!
 14. Thanks! Zou weleens heel bruikbaar kunnen zijn. Maar wat is toch dat taboe op Ford? Prima merk. Prima onderdelen. Degelijk merk. Waarom zelf een dieselmotor ontwikkelen als er al eentje voor je staat? Als je dat nog nooit hebt gedaan, zou ik me pas zorgen maken. Net als met pannenkoeken bakken: eerste is altijd beetje raar....
 15. Hoi. Uit welke onderdelen bestaat een cruise control? Ik heb een X-type 2.0 diesel hand geschakeld uit 2004. Er zit geen cc in, maar dat wil ik wel. Daarom op zoek naar de juiste onderdelen. Wie kan me op weg helpen? Thanks!
×
×
 • Create New...