Jump to content

Peter_J

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben Peter, 55 jaar en in het dagelijkse leven vrachtwagen chauffeur bij Jumbo. Als hobby knutsel ik aan oude auto's en heb nu reeds een Opel GT, een Triumph Spitfire en en Nekaf legerjeep gerestaureerd. Ik heb een voor liefde voor het merk Volvo wat ik al sinds mijn 18e rij, en een speciale plek voor Engelse auto's.
  Ik wil volgend jaar een jaguar xk kopen van het2e type model 2006. Het moet een standaard V8 worden zonder turbo/super charger. het wordt mijn dagelijkse auto, maar eerst moet ik de Triumph Spitfire verkopen, te veel auto's, te weinig ruimte.
  Ik ben opzoek naar de gebruikelijke problemen die ik kan verwacht en probeer me zo goed mogelijk in te lezen en voor te bereiden op de koop van deze pracht wagen.
  Alle tips zijn welkom, aanbieden van een auto heeft zeker nog geen zin aangezien de spitfire er volgend jaar pas uit gaat.
  Grt Peter

Recent Profile Visitors

179 profile views
 1. Top dank voor je informatie, Ivm dagelijks gebruik hoef ik ook geen R ivm brandstof verbruik. En power heeft hij genoeg..
 2. Dank voor je reactie, Budget is nog wel wat flexibel, liever iets langer sparen voor iets goeds dan de rommel van een ander. Maar een auto met wat ervaring in kilometers vind ik geen probleem, rij nu Volvo en ben dus gewend aan hoge kilometer standen. Het test verslag had ik idd ook gevonden , maar zeker bedankt voor de moeite. grt Peter
 3. Goede avond liefhebbers, Zoals de kop al doet vermoeden wil ik een aanschaf van een Jaguar XK 4.2 V8 overwegen, geen R omdat hij waarschijnlijk dagelijks gebruikt gaat worden. Ik zal begin volgend jaar aan de aankoop toe zijn maar wil mij goed voorbereiden op de aankoop, ook moet ik mijn Triumph Spitfire nog verkopen. Ik heb dus geen haast dus het aanbieden van een auto hoeft zeker nog niet. Wat zijn de grootste of meest voorkomende problemen bij dit type auto uit deze jaartallen, ik kom eerlijk gezegd niet zo heel veel tegen als ik op google of youtube aan het zoe
×
×
 • Create New...