Jump to content

Richardb

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Regio Utrecht in het bezit van een zwarte super V8 uit 2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dankjewel, daar was ik even naar op zoek of ze er gewoon uit te tikken zijn of dat het op een bepaalde manier gemonteerd / gedemonteerd moet worden
 2. Heeft iemand een idee wat de juiste werkwijze is om de pins van een Brembo remklauw die door de remblokken gaan te demonteren?
 3. Zijn dergelijke clips voor de remblokken ook los te verkrijgen of zouden deze altijd standaard bij de remblokken moeten zitten?
 4. Normaal straatgebruik, niet voor racen.
 5. Dank voor de reacties. Iemand ervaring met Mintex schijven en blokken?
 6. Kan iemand mij uit ervaring advies geven over remschijven en remblokken voor een Super V8? Ik heb inmiddels contact gehad met 2 jaguar specialisten. Beide zeggen originele schijven maar één zegt een ander type (goedkoper) remblok te kunnen leveren waarbij de ander enkel origineel aanraadt. Mijn remklauw is volgens mij uitgevoerd met 4 zuigers, volgens de garage het betere werk. Hier op het forum lees ik over yellowstuf remblokken, op het Engelse forum lees ik over EBC en ook yellow- of redstuff remblokken. Wie heeft waarmee goede en/of slechte ervaringen? ps. als iemand het leuk vind om te helpen en ervaringen heeft regio midden schroom niet
 7. Ik las in een ander topic wel dat iemand stelde dat na vervanging van de lampen het kan voorkomen dat de voorschakelunit er mee op houdt en dat Isabella daar op reageerde dat hij altijd na vervanging de lampen even kort aan zet en daarna nog een keer in het geval dat het gebeurt het bij hem gebeurt.. Wellicht is bij mij hetzelfde gebeurd. Volgende week gaat de Jag naar Jagpoint. Daar maar eens vragen of ze het kunnen door meten. Om nu 2 nieuwe units van minimaal €150 aan te schaffen op de gok dat dat het probleem is is me iets te gek.
 8. Na vervanging van beide xenon lampen zijn beide lampen er mee op gehouden. Rechts deed het wel, links niet. Beide xenon lampen vervangen. Rechts deed het links nog steeds niet. Rechter unit op links aan gesloten en vice versa, beide doen het niet. Units op de eigenlijke kant aangesloten en nu doen beide lampen het niet meer. Ik kan verschillende richtingen op: zekering, voorschakelunit of schakelaar aan stuur. Iemand soortgelijke ervaring?
 9. Het is een aardig gekunstel om dat voor elkaar te krijgen, ons is het niet gelukt. Misschien te maken met dikke vingers.
 10. Excuses, in de haast vergeten te melden. Gaat om een X350.
 11. Zojuist het luchtfilter vervangen. Met veel prutsen en moeite na loskoppelen rubber inlaat de kap er af gekregen. De inlaat gaat via een soort van canvas, dit is helaas een stuk ingescheurd. Kan dit kwaad om hier mee te rijden? Weet iemand zo wat het onderdeel nummer is van dit stukje pijp (canvas)?
 12. Bij Brezan verkopen ze stickers voor Engeland zag ik toevallig gisteren.
 13. Filmpje gevonden, lijkt inderdaad relatief simpel. Dame die de bumper demonteert heeft echter naar mijn idee geen 25 boutjes in handen zoals in het bijgevoegde setje. Deze wel besteld. Voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare originele vervanging xenon lampen, zie link.
 14. Bij mij zit er een Osram Xenarc 66043 D1S lamp in. Deze er inmiddels uitgeprutst. Stadslichten zijn niet te vervangen vanaf boven lijkt. Iemand op niet al te verre afstand van Amersfoort die een keer wil helpen met demontage voorbumper?
 15. Bijzonder, dit lijkt een lamp van het type D1S terwijl D2S naar boven komt als origineel bij een X350.
×
×
 • Create New...