Jump to content

Richardb

Members
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ex XJ super V8 driver

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dankjewel Hans. Dat maakt het duidelijk, ik mis een klein boutje/palletje/pinnetje of wat voor naam het ook mag hebben. Vandaar dat ik het lusje nergens kwijt kan
 2. Wellicht een wat onnozele vraag maar het koordje van mijn tankdop heeft losgelaten. Ik heb alleen geen idee hoe deze was bevestigd achter het tankklepje. Heeft iemand een foto / antwoord hoe deze bevestigd zou moeten zijn? Ik heb een paar keer zitten kijken maar ik kan niet vinden waar het lusje van het koordje door heen zou moeten.
 3. Goedemiddag, Sinds ik mijn X350 heb zit er geen enkele beweging in de gordelspanner aan de bestuurderszijde. Deze staat dus op een gefixeerde hoogte vast terwijl deze naar mijn weten verstelbaar zou moeten zijn. Iemand ditzelfde probleem gehad en is dit eenvoudig op te lossen?
 4. Wat zijn de voor- en nadelen van een differentieel revisie of wissel voor een gebruikte? Een tijdje terug vertelden ze me bij Jagpoint Soesterberg dat je de hele aandrijfas moest verwisselen als je differentieel kapot was omdat hij anders zo weer lekte. Ik vond dit vrij absurd klinken. Hoeveel uur kost het uit- en inbouwen?
 5. Super interessante dag. Dank voor alle uitleg en moeite en kennisdeling. Een dergelijke garage geeft de burger moed, was voor mij de eerste ervaring met jullie en zeker niet de laatste. Fantastisch om te zien dat jij Raymond en je team je zo vast bijten in de problemen, kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen. Dank naar allen die hebben bijgedragen aan deze leerzame dag.
 6. Mijn auto staat voor een APK keuring en nu blijkt er uit de voorband een hap te zijn. Dit is afkeur en dus moet er een nieuwe op. Ik heb er nu Michelin Primacy onder zitten maar ik heb de auto zelf te weinig gereden om te kunnen bepalen of dit de juiste zomerband voor deze auto is. Wat is jullie ervaring met welk type en merk band? Ik wil een band die niet inlevert op comfort maar ook zeker geschikt is voor de prestaties van de auto, dus de 400pk op de wielen. Zouden jullie alleen de beschadigde band vervangen of ook de andere kant? De andere kant heeft nog zo'n 3mm profiel be
 7. Inmiddels de accu aan een druppellader gehangen, leek mij de investering wel waard alvorens een nieuwe accu te kopen. Resultaat mag er zijn, nu nog terug inbouwen en kijken of het daadwerkelijk functioneert.
 8. Het is een X350 en ik sta op het punt om hem uit het raam te gooien Mijn daily is een Toyota Starlet uit 1995, die accu's zijn niet helemaal gelijk aan elkaar. Druppel lader is een idee echter staat de auto in een parkeergarage onder een appartementen complex waar dicht bij geen stroom is. Iets met verlengkabels enz. en het hebben van een druppellader. Bedankt voor het aanbod maar ik woon in 033. Ik laat het maar oplossen door de garage.
 9. Zojuist wil ik de auto starten en tot mijn verbazing hoor ik enkel een tik. Ontgrendeling gaat wel, lampen gaan ook aan. 2 dagen terug startte de auto nog. Is dit een lege accu of lijkt dit op iets anders? Auto staat al een tijdje stil en is niet mee gereden IMG_5129.MOV
 10. Ik heb eens Chinese banden op een Toyota gehad, alleen maar ellende. Persoonlijk zou ik nooit besparen op banden en altijd voor de A-merken gaan. Daarin is de prijsrange nog steeds verschillend maar je kan dan eigenlijk niet mis zitten en je weet eigenlijk dat je dan probleemloos rijdt.
 11. Kan iemand ook uitleggen wat in vredesnaam de bedoeling is van de bout in de buitenste bus (rechts) die van buiten naar binnen zit? Die bout is er haast niet in/uit te krijgen omdat je tegen de carrosserie aan zit als de bout uit de bus komt. Waarom zit deze niet van binnen naar buiten zoals ook aan de binnenkant van de draagarm?
 12. Ik heb vandaag geprobeerd om de spoorstang te vervangen maar had er niet bij stil gestaan dat de handrem dan in de weg zit. Hoe kan je deze op een makkelijke manier iets verplaatsen zodat de bout van de spoorstang verwijderd kan worden? Ik heb de twee bouten waarmee de caliper wordt vastgehouden los gehad maar je remblokjes zitten dan in de weg om de klauw er zo af te pakken of te schuiven.
 13. Ik hoop alleen te komen. Ik eet niet mee.
×
×
 • Create New...