Jump to content

Rob P

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Goed

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Dordrecht

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Jaguar XJ Super V8, Jag Racing Green Metallic, 2003

Recent Profile Visitors

205 profile views
 1. In verband met het aantal broodjes en koekjes bij de koffie: ik breng nog een persoon mee.
 2. Ik kom waarschijnlijk alleen en ik eet niet mee.
 3. Dank voor je reactie. Ik zet 'm in mijn agenda. (De kennisdag, niet de reactie.)
 4. Ik heb een X350, maar ik sleutel er zelf niet aan. Heeft het dan zin om deze kennisdag te bezoeken? Of is dat niet per se de insteek?
 5. Ik heb er hier niemand over gehoord, maar bij Classic Park in Boxtel was het vandaag Best of British, met veel Jaguars (buiten en binnen) en andere fraaie Britse auto's. Erg leuk.
 6. Sorry, foutje bij het aanmelden: dat moet RoB P zijn.
 7. Dank voor de reacties. Hoe weet ik dan welk slot het is?
 8. Hans, dank voor je reactie. Ik heb het ook op Edge geprobeerd en op mijn telefoon, steeds met het juiste wachtwoord, dat vervolgens niet wordt geaccepteerd. Maar: inmiddels heb ik ontdekt dat het wel lijkt te werken als ik mijn schrermnaam gebruik in plaats van mijn e-mailadres.
 9. Zeer geacht JF-team, Al sinds mijn aanmelding op dit forum moet ik iedere keer als ik wil inloggen een nieuw wachtwoord aanvragen omdat mijn account is geblokkeerd, zowel op mijn PC - verschillende browsers geprobeerd - als op mijn Android-telefoon. Is hier een oplossing voor? Alvast bedankt!
 10. Als mijn auto niet op slot is en de sleutel zit niet in het contact, dan gaat na ongeveer een minuut (ruwe schatting) het alarm af zodra er een portier wordt geopend, dus ook als er bijvoorbeeld iemand even in de auto is blijven zitten en alsnog uitstapt. Is dat uit te schakelen?
 11. Rob P

  Autotelefoon Motorola

  Bedankt, Mark. Het is inmiddels - een tijdje geleden alweer - helemaal gelukt met de telefoon. Niet dat ik hem ooit gebruik, maar toch. Late reactie, maar dat komt omdat ik een beetje overhoop lig met dit forum: iedere keer als ik wil inloggen, moet ik een nieuw wachtwoord aanvragen... (Bij wie moet ik zijn voor technische forumvragen? Ik heb al een keer ergens een vraag hierover gesteld én antwoord gekregen, maar ik kan het nergens meer vinden.) Vanwaar 'V70' in je naam? (Anderhalve maand geleden had ik nog een V70.)
×
×
 • Create New...