Jump to content

Melvin p

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo ik ben Melvin.

  Ik heb een Jaguar xjs uit 88'
  En ben deze aan het opknappen!

Recent Profile Visitors

385 profile views
 1. Lijkt me leuk om mee tedoen ! Ik hoop dat mijn auto klaar is tegen die tijd!
 2. Hé hallo hier Melvin! Ik zoek een linker voor knipperlicht voor in de bumper ' van een XJS uit 88'! Als je wat weet!????????
 3. Hallo hier Melvin Poelstra Ik heb een Jaguar xjs uit 88! En mijn linker knipperlicht voor werkt niet! Maar als ik deze aan doe ' dan begint de binnen verlichting te knipperen! Weet iemand wat ?
 4. Hallo hier melvin ! Ik ben opzoek naar een werkende remklauw ! Voor m'n xjs uit 88(Rechts achter!) Heeft iemand er toevallig ëen liggen ? Dan hoor ik het graag !
 5. Bedankt voor je reactie! Maar weet je het zeker ? Want het ziet er uit als een temperatuur sensor!
 6. Hallo hier MELVIN! In het expantie tankje van mijn xjs uit 88 . Zit een censor! Weet iemand wat die censor doet? /of voor dient ?
 7. Lijkt er wel op ! Wat wil er voor hebben ?
 8. Hallo hier MELVIN! Ik heb een Jaguar xjs 5.3 v12 uit 88' Maar mijn expantie tank van de koeling is rot ! Dus ik ben naar een ander opzoek ! Heeft iemand er één liggen " of weet je waar ik er één kan vinden ? Dan hoor ik het graag !
 9. Ik heb nog een vraag ! Als de motor stationair loopt ' gaat hij dansen! Iemand een idee?
 10. Bedankt voor deze info! Ik ga er morgen naar kijken !
 11. Hé hallo! Dit is MELVIN! Ik heb een Jaguar xjs uit 88' En ik heb een probleem met mijn elektrische ramen! (Ze doen het alle twee niet meer!) Nou vroeg ik me af ' waar zitten de raam relais in de auto? Door moderator verplaatst naar juiste subforum
×
×
 • Create New...