Jump to content

Nik_be

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Goed

About Nik_be

 • Birthday 11/15/1982
 • Age 38

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Amsterdam

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Nik, Belg maar tegenwoordig woonachtig in Amsterdam. Overweeg om een XJ350 te kopen als youngtimer.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi Bert, echt fantastisch mooi resultaat, cool gedaan! Zijn die ombouw sets makkelijk te vinden? Enkel de voorste vleugels herspuiten (naast de bumpers uiteraard) of meer stukken?
 2. Haha de chiptuning vraag sloeg inderdaad niet op een eventueel XJR model. Ik sluit nu gewoon een 3.5 uit omdat ik hem beetje braaf vond, en wilde weten of dit eenvoudig kon "verholpen" worden met aangepaste software. Maar lijkt me dan inderdaad minder relevant gezien er te weinig winst te behalen valt. (ook nog geen 4.2 gereden dus nog geen mening daarover)
 3. Trouwens, in geval van zo'n 3.5 of 4.2 V8 - zijn er ervaringen met chiptuning? Is dat nog een optie na 15 jaar of ga je dan echt de levensduur van de auto omlaag brengen?
 4. Super V8 SWB? Wist niet eens dat dat een optie was...? Dacht altijd LWB, en voor SWB naar de XJR kijken. Wil wel zeker geen LWB. Met een grotendeels lege achterbank is dat beetje overkill (huidige wagen is 2-zitter). De responses hier doen me toch sterk richting supercharger neigen... de meerkost lijkt best acceptabel, en het is toch wel echt een meerwaarde. Beetje drukke weken, maar plan asap een testrit in een XJR. Laatst een 3.5 V8 gereden en voelde - ook bij volgas - wel redelijk braaf nog.
 5. Bedankt voor de tips alvast allen. Ik had uiteraard degene op de jf marktplaats al gezien. Is niet echt mijn kleur moet ik bekennen (des goûts et des couleurs...). Maar snap wel dat dat een heel veilige had geweest. Denk ook niet dat Amsterdam zo’n drama is om te parkeren, heb ruime parkeergarage en het doel van de auto is niet om in centrum te gaan rondhangen. Moet dus dringend keertje zo’n XJR testrijden, kijken of ik er hebberig van word.
 6. Hoi allen, even voorstellen, ik ben Nik, Belg en recent in Amsterdam gaan wonen. Als zelfstandige heb ik enkele jaren kunnen genieten van de Belgische bedrijfswagen politiek en fiscaliteit, en Nederland komt op dat vlak net zo hard aan (BPM en bijtelling ). Om toch nog iets leuks te kunnen blijven rijden zonder mezelf blauw te betalen aan bijtelling, leek de Nederlandse youngtimer regeling mij de ideale optie. Wilde altijd al een XJ , dus dit is het ideale moment om een X350 aan te schaffen van 2003/2004. Volgens de Top Gear slogan "more is always better", dacht ik uit
×
×
 • Create New...