Jump to content

Marcov

Forum Donateur
 • Posts

  131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Marcov

 1. On the positive side, relatief gezien was het % prijsverschil tussen E5 en E10 nooit zo klein
 2. Op Jaguarforums.com was een soortgelijke vraag. Quick question just replaced my cam cover, new plugs, installed coils with new gaskets hooked up all coil wires have one wire left and can't remember where it came from. Its a single black wire with a terminal end. Looks like it should go on number 6 coil under one of the screws. Didn't want to make a mistake and blow something electronic. Thanks in advance. https://www.jaguarforums.com/forum/xjs-x27-32/cam-cover-refurbish-254546/
 3. The Green One was even niet zo lief, ze wilde het bestuurdersportier niet openen.. En ik parkeer met de passagierskant vrij strak tegen de muur. Ik heb mezelf door 20cm deuropening kunnen wurmen om het bestuurdersportier te openen. Slot deed niet mee met de centrale vergrendeling, maar liet zich ook niet met sleutel openen. De unlock knop van binnenuit liet wel het slot open gaan. Daarna nog een keer alles op slot gedaan er weer open en het slot doet weer gezellig mee Nu maar iets verder van de muur geparkeerd
 4. Fuel Fail Bingo, nu heb ik FF89 gescoord. En wederom komt de melding niet terug na een power off (handig, zo’n hoofdschakelaar op je accu ) q: wat is het Purge valve circuit? 89: Purge valve circuit. Looks at voltage across purge valve winding to detect open or short circuit
 5. Kent iemand deze beurs? Is het de moeite om eens een kijkje te nemen? Ik verzamel die meuk niet, maar ben altijd geïnteresseerd in documentatie over mijn liefjes https://automotiveliterature.nl/ Dé beurs voor de verzamelaar… …van (oude) documentatie op het gebied van klassieke auto’s, vrachtwagens, motoren, fietsen, grondverzet, tractoren etc. Het gevarieerde en originele aanbod van de diverse standhouders bestaat uit: Folders, Catalogi, Posters, Advertenties, Ansichtkaarten, Persmappen, Persfoto’s, Oude en nieuwe boeken, Instructieboekjes, Technische manuals, Dealer- en promotieartikelen, Roadtests, Tijdschriften en alle andere denkbare papieren zaken die te maken hebben met jouw hobby!
 6. Misschien kan De Vlas in Bloemendaal helpen? Ik heb er een keer nos-dakdragers voor mijn XJ gekocht, verder geen ervaring met ze.
 7. Iemand wees mij er op dat de trip computer een code weergeeft bij Check Engine die verklapt wat er mis is. En verhip, als ik de motor uitzet en dan contact op stand 2 zet verschijnt FF23 in het schermpje. Accu even los gehad om te resetten en melding is (nog) niet teruggekomen.
 8. Heeft iemand misschien een owners manual voor een 93-94 model te leen om te scannen/kopieren? Ik heb me een ongeluk gezocht online, maar geen PDF oid te vinden.
 9. Het heeft even geduurd voor ik 'm eindelijk op kon halen in Heinkenszand, maar hier is ie dan. op weg naar huis even onderweg een snelle stop gemaakt voor een paar foto's.
 10. Uit Arizona gekomen in 2017 en sinds 2018 niet meer buiten geweest. Heeft nog nooit regen gezien waarschijnlijk. Die bumpers aan de zijkant gaan er wel een keer van af ja..
 11. Als iemand nog een set 15 inch Lattice velgen zoekt, deze zijn beschikbaar. Ik vind 15" te klein voor een facelift XJS dus deze gaan er onderuit.
 12. Het heeft even geduurd, maar ik heb er 1 Een US import waar Raymond me over tipte. Na 5 maanden mailen, sms-en en bellen is ze een paar weken geleden per transport in Heinkenszand aangekomen, en sinds vandaag staat de XJS op naam en is ze dus op officially mine . Nu heeft ze nog een beetje TLC nodig van @isabella na 4 jaar stalling en dan mag ze mee naar Delft.
 13. Marcov

  Velgenmaat ?

  Nee dat gaat niet. Tot en met X308 is de boutafstand 120 en daarna (dus vanaf 2003 ongeveer) hebben alle jags 108 mm. Oud en nieuw zijn niet uitwisselbaar
 14. Neem aan dat dat bowdenkabels zijn? Die kan je in alle soorten en maten kopen of op maat laten maken.
 15. Hé, die ken ik, die stond een tijdje geleden in Diepenheim te koop
 16. Ooh, nice one! Celebration uitvoering?
 17. Ik vraag me af of het geen ellende veroorzaakt door de lak hermetisch af te sluiten eigenlijk
 18. Heeft iemand wel eens een XJS laten wrappen? Dat zou de vijver waar ik in vis wel een beetje groter maken. Of iemand die ervaring heeft met het wrappen van een 25 jaar oude auto, ik vind alleen maar voorbeelden met recente auto's. (ja, ik kan natuurlijk even een wrapper bellen en het vragen ) Dat het kán is me duidelijk
 19. Dat vroeg je niet ???? gokken en een jerrycan mee voor de zekerheid
 20. Is het niet simpeler om for the time being TomTom op je telefoon te zetten en je telefoon in een dashboardhoudertje te klikken? TomTom laat je snelheid ook zien.
 21. Niet iedereen weet dat die binnenste dummies er van af kunnen zo te zien.
×
×
 • Create New...