Jump to content

Marcov

Members
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Marcov last won the day on November 5 2018

Marcov had the most liked content!

Reputation

40 Beter

About Marcov

 • Birthday 09/22/1971
 • Age 49

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Delft

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Woon centrum Delft, werk als Integration Manager bij een NL Fintech-bedrijf, reed tot 26-10-18 een 2004 X-type 2.5 estate en sinds 26-10 -18 een 2000 XJ 3.2 Executive (en een 2001 Ducati Monster)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat vroeg je niet ???? gokken en een jerrycan mee voor de zekerheid
 2. Is het niet simpeler om for the time being TomTom op je telefoon te zetten en je telefoon in een dashboardhoudertje te klikken? TomTom laat je snelheid ook zien.
 3. Niet iedereen weet dat die binnenste dummies er van af kunnen zo te zien.
 4. Kijk, das goed om te weten. De aantekening op het kentekenbewijs betekent natuurlijk dat je een US-model mag voeren, niet moet.
 5. Oh ja, het stuur moet wel links zitten ja.. En dat import kenteken is een boterzachte eis hoor, ik ben al in contact met een eigenaar van een amerikaanse import met een recent kenteken. Zo'n US-afmeting plaatje vind ik ook al niet geweldig op een Europese auto.
 6. Al jaren kijk ik afgunstig naar XJS-coupe's op het interweb, maar door het garagetarief (1600pj voor de 2e auto) alhier wilde ik er geen 2e auto bij. Echter, om blik van de straat in de parkeergarage te krijgen heeft de gemeente dat tarief nu met 2/3 verminderd, dus nu is het we te doen om een XJS naast de XJ te parkeren ???? Laatst spotte ik er eentje waar ik het spontaan extra warm van kreeg maar te lang geen actie ondernam dus nu is ie weg.. Nu krijg ik het niet meer uit mijn kop. Dus, als iemand ergens een XJS coupe 6-cilinder van de laatste generatie (1994-1996) weet? Zo vaak komen ze niet op de markt, en ik ben een beetje kieskeurig.. Want dit zijn de eisen in volgorde van belangrijk : - XJS Coupe facelift - 6 cilinder - automaat - kleur: geen (solid) rood, voorkeur voor metallic of micatallic - interieur: donkere kleur - cruise control * - period correct kenteken (ik vind een XX-YY-11 beter staan dan een X-YYY-11 of zoiets) - over all geen roestgeval. motorisch, bak of remmen met werk is niet zo'n bezwaar (daar weet ik iemand voor in Heinkenszand ???? ) * is een cruise control achteraf in te bouwen? De schakelaar en module zijn wel te vinden als losse onderdelen Plaatje omdat het kan:
 7. I figured it out. https://www.jaguarforum.nl/forum/topic/13548-marcovs-zwarte-x308-executive/page/3/?tab=comments#comment-205817
 8. Handige accessoire aangeschaft. Kunnen de kano's een keer mee naar de Biesbosch of de Ardennen.
 9. Heerlijk zo'n oud topic omhoog schoppen ???? Ik heb gisteren een NOS JLM 11986 op de kop getikt ???? Ligt nu in de kofferbak te wachten tot ik dit weekend tijd heb om het eens te monteren. De instructie lijkt te ontbreken. Heeft iemand die misschien elektronisch? Zo op het eerste gezicht begrijp ik niet meteen hoe eea bedoeld is in elkaar te zitten.
 10. Goeie tip. De wegenwacht was bij mij bijna een uur bezig mijn 308 na 4wk stilstaan (damn you corona) weer aan de praat te krijgen. Uiteindelijk gelukt door door te starten met de de zekering van de brandstofpomp er uit te halen (want inderdaad verzopen)
 11. Toch gevonden onder Coachlines: een rol afplakband..
 12. hm, ik kan het niet vinden bij SGN Barratt. Heb toevallig net een kleine schade laten herstellen en de autospuiter heeft de coach line gespoten. Of geprobeerd dan toch.. ???? Long story short, ik vind het niet zo geslaagd. Als het een sticker is dan laat ik het weer overspuiten en dan plakken we een originele streep terug. Oplossing die de spuiter voorstelt is om de streep van voor tot achter aan 1 kant opnieuw te spuiten zodat er geen verschil te zien is. Maar dat vind ik geen goed idee. (liever alleen op het voorscherm een verkeerde streep dan over de hele lengte)
 13. Well, Ik deed ongeveer hetzelfde (parkeerde na afloop examen op vrij leeg parkeerterrein) en zakte omdat ik niet goed keek toen ik de deur open deed en uitstapte ???? 'er kan wel iemand naast je je komen staan'.. Op een verder leeg terrein op maandagochted.. Ik begrijp nu dat dat een rare gedachte is. Na 30 jaar ben ik er wel overheen. ???? On topic, mijn X308 slaapt binnen. In en publieke parkeergarage. Dat dan weer wel.
 14. ik heb ongeveer deze sypmtomen gehad bij een niet-Jaguar (diesel ook nog ????) met een kapotte luchtmassameter. Random afslaan en meteen weer starten als je aan de kant stond. Soms 1x in 200km, dan weer 5x in 10km.
 15. Marcov

  Inbraak

  Aircomachines zijn populair blijkbaar: https://www.omroepwest.nl/nieuws/4065077/Dure-aircovuller-gestolen-uit-autobedrijf-in-Maasland 'Bij een inbraak in een autobedrijf in Maasland is een duur apparaat waarmee de airconditioning wordt gevuld gestolen. De inbreker was goed voorbereid met een bivakmuts en handschoenen en heeft het apparaat mogelijk in een bestelbusje meegenomen. Een nacht eerder is er een voorverkenning geweest, door iemand die zijn gezicht niet heeft bedekt.' @Raymond, de heer op de videobeelden komt je niet bekend voor toevallig?
×
×
 • Create New...