Jump to content

Marcov

Members
 • Posts

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Marcov last won the day on November 5 2018

Marcov had the most liked content!

Reputation

62 Toppertje

About Marcov

 • Birthday 09/22/1971
 • Age 50

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Delft

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Woon centrum Delft, werk als Integration Manager bij een NL Fintech-bedrijf, reed tot 26-10-18 een 2004 X-type 2.5 estate, sinds 26-10-18 een 2000 XJ 3.2 Executive en in november 21 is er een 1993 XJS 4.0 bij gekomen (en er staat hier nog een 2001 Ducati Monster)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Misschien kan De Vlas in Bloemendaal helpen? Ik heb er een keer nos-dakdragers voor mijn XJ gekocht, verder geen ervaring met ze.
 2. Iemand wees mij er op dat de trip computer een code weergeeft bij Check Engine die verklapt wat er mis is. En verhip, als ik de motor uitzet en dan contact op stand 2 zet verschijnt FF23 in het schermpje. Accu even los gehad om te resetten en melding is (nog) niet teruggekomen.
 3. Heeft iemand misschien een owners manual voor een 93-94 model te leen om te scannen/kopieren? Ik heb me een ongeluk gezocht online, maar geen PDF oid te vinden.
 4. Het heeft even geduurd voor ik 'm eindelijk op kon halen in Heinkenszand, maar hier is ie dan. op weg naar huis even onderweg een snelle stop gemaakt voor een paar foto's.
 5. Uit Arizona gekomen in 2017 en sinds 2018 niet meer buiten geweest. Heeft nog nooit regen gezien waarschijnlijk. Die bumpers aan de zijkant gaan er wel een keer van af ja..
 6. Als iemand nog een set 15 inch Lattice velgen zoekt, deze zijn beschikbaar. Ik vind 15" te klein voor een facelift XJS dus deze gaan er onderuit.
 7. Het heeft even geduurd, maar ik heb er 1 Een US import waar Raymond me over tipte. Na 5 maanden mailen, sms-en en bellen is ze een paar weken geleden per transport in Heinkenszand aangekomen, en sinds vandaag staat de XJS op naam en is ze dus op officially mine . Nu heeft ze nog een beetje TLC nodig van @isabella na 4 jaar stalling en dan mag ze mee naar Delft.
 8. Marcov

  Velgenmaat ?

  Nee dat gaat niet. Tot en met X308 is de boutafstand 120 en daarna (dus vanaf 2003 ongeveer) hebben alle jags 108 mm. Oud en nieuw zijn niet uitwisselbaar
 9. Neem aan dat dat bowdenkabels zijn? Die kan je in alle soorten en maten kopen of op maat laten maken.
 10. Hé, die ken ik, die stond een tijdje geleden in Diepenheim te koop
 11. Ooh, nice one! Celebration uitvoering?
 12. Ik vraag me af of het geen ellende veroorzaakt door de lak hermetisch af te sluiten eigenlijk
 13. Heeft iemand wel eens een XJS laten wrappen? Dat zou de vijver waar ik in vis wel een beetje groter maken. Of iemand die ervaring heeft met het wrappen van een 25 jaar oude auto, ik vind alleen maar voorbeelden met recente auto's. (ja, ik kan natuurlijk even een wrapper bellen en het vragen ) Dat het kán is me duidelijk
×
×
 • Create New...