Jump to content

w.h69

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Ik ben walter en ben 49 jaar
  heb al geruime tijd een xj40 als hobby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ok bedankt ,dat ga ik eens proberen.
 2. best pimgmx,als dat het is scheelt mij dat een mega klus .Heb gelezen dat je dat kan controleren om de a/c los te koppelen en dan schijnt het niet meer te sissen anders is het denk een kapotte vacuum "potje" en dat is een mega klus om achter dashboard te komen.maar dank voor je tip want daar ga ik eerst naar kijken.
 3. beste leden,ik heb een xj40 en een sissend geluid (net of er een geluidsbox open staat) achter mijn dashboard vandaan .wie weet wat dit is en is het een grote klus om te verhelpen.? alvast bedankt voor de meedenkers..
 4. beste nicolaas ,als het probleem het is wat jij beschrijf dan zou bij opkrikken achterkant je de schokbreker zelf een klein stukje heen en weer moeten kunnen bewegen (speling).dus bij kapotte bushes zou er verticaal speling zijn en bij ruimte bussen horizontaal heen en weer speling.wel auto en wiel zo opkrikken dat er op de schokbreker geen spanning op staat .heb ik dit goed?
 5. beste nicolaas,bedankt voor je reactie, het is inderdaad zo dat als ik de auto opkrik en kijk eronder kan ik het nergens vinden .ik zal het dus uitelkaar moeten halen en zal daar zeker naar kijken bedank voor de tip.
 6. bedankt voor je reactie,ik ga binnenkort het zaakje nog eens uitelkaar halen want ik wordt er nu echt gek van.een jaguar hoort geruisloos te rijden en niet met gerammel.
 7. bedankt voor jullie reactie .Ik kon wel zien dat de bushes(rubbers) nog in goede staat zijn .heb er ook nog niet veel mee gereden na reparatie +/_ 1500km.ik zal eens echt alles nalopen en als ik gevonden heb aan jullie laten weten.
 8. beste pimgmx ,dat zingende geluid in mijn lagers heb ik inderdaad niet.daarom twijfel ik ook daaraan.Ik ga vandaag nog eens kijken .Ik zit heel de tijd te denken wat het nu kan zijn, heb het al 5 jaar en wordt het nu echt zat .het lijkt alsof het van de bovenste shock bushes komen (wat jij bedoel) alleen alles heb ik vervangen.dan zou er iets niet goed gemonteerd moeten zijn .wat mij ook weer heel stug lijkt want ik heb alles 3 keer nagekeken voor ik het terugplaatst.ben best wel een pietje precies....wordt vervolgt....
 9. dat is een goed iets wat je me verteld ,want ik ben in de kofferbak gaan liggen en iemand rijdt een stukje en het geluid kwam laat maar zeggen in de wielkast boven..zit nog te denken aan de shock bushes maar die zijn nieuw.dus zal daar eens naar kijken bedankt.
 10. heb vandaag gekeken en volgens mij zijn het mijn wiellagers die een bonkend geluid maken ..heb auto opgekrikt en met wig mijn wiel omhoog bewogen heen en weer.ik hoorde een lichte "bonk rammel".er zat beetje spelling op het wiel .alleen hij maakt geen schurend geluid met draaien wat je ook vaak hoort bij vesleten wiel lagers.weet iemand of dit klopt.
 11. ja in gouda dus zal het eens opzoeken bedankt voor de tip.
 12. hoi pimgmx,ik dacht ook dat het daar aan lag maar die heb ik dus vernieuwd en het rammeld nog steeds.de oude waren ook nog in goede staat eigenlijk maar heb ze toch vernieuwd.je hoort het rammelen over hele kleine bultjes of onevenheden in de weg.Ik denk dat ik een keer in mijn kofferbak moet gaan liggen en gaan luisteren.ben er vandaag ook weer mee bezig geweest en sta voor een raadsel. bedankt voor je reactie.
 13. oke dat is een goed idee en was je tevreden met resultaat?
 14. goedendag leden.Ik heb een s type r 2003 met doffe koplampen.Weet iemand daar een goeie oplossing voor. polijsten of 2 de hands voor redelijke prijs of is misschien alleen het glas te vervangen?IK weet dat je 2 de hands voor 350,- ex btw voor beide bij bepaald adres.maar zoek eigenlijk goedkoper alternatief. alvast bedankt
 15. goedendag leden,ik heb een xj40 uit 1994 en sinds ik hem heb heb ik een rammeld of klapperend geluid van achter .Het lijkt uit de kofferbak te komen maar weet niet zeker.Het is vooral over lichte hobbels zoals straat met klinkers .Dus niet over rembulten of zo iets .Het zijn niet de shock bushes of de a frame bushes.Je hoor niks als je auto op neer laat gaan door b.v in kofferbak te gaan staan..Heb zo vaak gezocht waar het probleem ligt maar kan het niet vinden.Heb alles uit kofferbak gehaald of er iets lag te rammelen.Weet iemand misschien wat het kan.zijn? alvast bedankt.
×
×
 • Create New...