Jump to content

stefxx

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

stefxx last won the day on March 20 2018

stefxx had the most liked content!

Community Reputation

3 Goed

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Stef, werkzaam in de ICT consultancy en woonachtig in Almere. Ik rij momenteel een Volvo V60 en sta op het punt een Jaguar I-Pace SE of HSE te bestellen.
 1. Dank. Het lange wachten kan beginnen... Het is een lease, levering in 2018 gegarandeerd (ivm 4% regeling) maar meer weet ik nog niet. De een zegt september, de ander december. Hij wordt geleverd door Kimman Amsterdam.
 2. Ja, uiteraard ook andere dealers geraadpleegt. En het hoeft echt niet, al zal iedere auto – zeker met dat gewicht – er ook niet slechter op worden. En na een beetje rekenen en keuzes maken toch maar gedaan. Het is tenslotte geen half brood, ik moet er een aantal jaren mee vooruit! 😊
 3. Knoop vanmorgen doorgehakt. Vanmorgen de I-Pace SE besteld met de volgende opties: Corris Grey Light Oyster grained leather sport seats with Ebony/Light Oyster interior 10-way heated electric memory front seats 20" 6 spoke 'Style 6007' Fixed panoramic roof Privacy glass Active Air Suspension Lockable cooled glovebox Head-up Display Click and Go integrated base unit Driver Assist (Consisting of: Adaptive Cruise Control with Steering Assist, 360° Surround Camera, High-speed Emergency Braking and Blind Spot Assist Inderdaad, met Active Air Suspension. Niet omdat het moet, maar omdat het kan
 4. Dank. Zware belading zal niet veel voorkomen, en ik rij >90% van de tijd alleen. Natuurlijk zal het het comfort ten goede komen, maar je vraag omtrent de prijs is natuurlijk relevant. Is het het waard? De I-Pace is aantrekkelijk ivm de nog gunstige bijtelling in 2018 (4% over het hele bedrag) maar hij vergt het uiterste van het budget. En dan moet je keuzes maken. Zo voel ik veel meer voor het "Driver Assist Pack" (met o.a. ACC incl. steering assist en vele andere veiligheidsopties), en het glazen dak... want die zou ik dan moeten opgeven. De vraag is natuurlijk wel waar de dealer zijn advies op baseert, ook hij heeft nog nooit een I-Pace gereden... Ik moet overigens redelijk snel beslissen om gebruik te maken van gegarandeerde levering in 2018.
 5. Hoi, mijn eerste bericht, hopelijk in het juiste forum want ik vond geen specifieke I-Pace sectie... please be nice Anyway, ik sta op het punt een I-Pace SE te bestellen, en mijn dealer probeert me te overtuigen van luchtvering (Active Air Suspension). Aangezien de I-Pace vrij zwaar is (2133 kg) zou de standaard vering eigenlijk te min zijn voor deze auto. Nou heeft geen enkele uitvoering (behalve de first edition) standaard luchtvering, dus als het echt zo slecht is...? Ik kan het me eigenlijk niet voorstellen. Ik kan de auto niet proefrijden want hij is nog nergens beschikbaar... wat is jullie mening?
×
×
 • Create New...