Jump to content

LeapingXJR

Club Donateur
 • Posts

  1,322
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

LeapingXJR last won the day on July 3

LeapingXJR had the most liked content!

Reputation

527 Toppertje

3 Followers

About LeapingXJR

 • Birthday 05/14/1968
 • Age 53

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.jaguarforum.nl/forum/topic/13673-leapingxjr-rené-topic/

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Leiden
 • Hobbies
  Heb een oranje Harding reddingssloep van 8X3 meter. En Horloge´s.........

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo,

  Mijn naam is Rene woon in Leiden en ben trotse bezitter van een X350 XJR Midnight Black on Black uit 2004. (Helaas niet meer)

  Maar nog wel...
  Gelukkig getrouwd en vader van een 1 eiige tweeling (jongens).

  Werkzaam bij Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM).

  Ik hou van open en eerlijk en iedereen in zijn en/of haar waarde laten.

  Ik hekel mensen met een dubbele agenda en mensen die het altijd over anderen hebben om zichzelf beter te profilieren.


  Groet Rene

Recent Profile Visitors

3,241 profile views
 1. Sorry jongens voor mijn late reactie, deed altijd alles met Tapatalk app maar sinds de laatste forum update was dit medium niet meer beschikbaar. Ben benaderd door forum staf en heb jullie beiden beantwoord met een PB. Groeten René
 2. Echt noodzaak is er niet, maar meer het gemis van gemak. Dus als er hoger prioriteiten zijn, geen probleem. Dit is ook vanaf mijn telefoon op de browser zonder probleem.
 3. Hallo Ladies and Gents, Ik kan niet meer inloggen met de telefoon app Tapatalk. Als ik wil inloggen krijg ik de melding "serverfout". Mijn vragen ,hebben jullie dit ook of ligt dit aan tapatalk?
 4. This advert is COMPLETED!

  • FOR SALE
  • Gebruikt

  Te koop, Jaguar velgen type "portfolio" 20 inch. Passen op de XJ vanaf 2003 met de steek 5x108. Ergens anders op?....zelf even uitzoeken. Velgen zijn zonder schade, niet gelast...... En nu het verhaal. Zoals bekend is dit type velg niet het sterkste model wat Jaguar heeft in het gamma maar wel 1 van de mooiste modellen. Ik had deze opnieuw laten poeder coaten toen bleek dat de velgen al een keer gericht waren. Door het poedercoat proces waarbij de velgen in de oven gaan om de coating te bakken zijn deze denk ik weer in hun oude stand gevormd van voor het richten met als resultaat onbalans. Dus resumé.....de velgen zien er als nieuw uit maar moeten opnieuw gericht worden. Richten zonder spuiten is rond de 200 euro met een computer uitdraai. Dan zou je voor 500 euro een set hebben die je niet zo vaak op de markt tegenkomt. Groeten, Rene.

  300.00 EUR

 5. This advert is COMPLETED!

  • FOR SALE
  • Gebruikt

  Te koop, Jaguar velgen type "performance" 19 inch. Passen op de XJ vanaf 2003 met de steek 5x108. Ergens anders op?....zelf even uitzoeken Met banden en laten we het houden op minimaal 4,5 mm rondom. 2x Michelin pilotsport. 255/40R19. 2x ovation vi-388. 255/40R19. Voor dit bedrag niet vragen voor DOT codes van de banden, gewoon oprijden of zelf vervangen. In ieder geval jonger dan 2004😉 Velgen zijn recht en zonder schade, niet gelast oid en zijn klaar voor gebruik. Opnieuw gepoedercoat in shadowchrome (zie foto's) Groeten, Rene.

  300.00 EUR

 6. Zodra je. Pion en kroon wiel lagers enz..gaat vervangen moet het altijd weer opnieuw gemeten worden met de micrometer en geshimed worden. Misschien is het probleem wat je nu hebt ook wel ontstaan met de gedachte die jij nu hebt. Vraag isabella even (G&G) die werken met een ruil systeem. Hij kan je ook meer info geven wat wel wat niet.
 7. Mooi, mooi, mooi......en jaloers makend al die foto's[emoji1417]
 8. Heren en Dames..... Ik wens jullie een leuke, gezellige en veilige rit[emoji1417]
 9. Veiligheid werkt ooook zeer goed bij vrouw lief......."Moet het nu echt een XJR zijn? ....echt wel schat " daarmee kun je beter anticiperen bij invoegen, ligt beter op de weg zodat ik niet in de slip raakt als je bij mij in de wagen zit.....en vergeet vooral de remmen niet[emoji12]
 10. Aan de vertraging kom je wel ...maar het voelt niet direct, vaag een beetje sponzig net niet laat maar zeggen met de originele rem leidingen. En dit wordt grotendeels opgelost met omvlochten leidingen.
 11. Je merkt het weldegelijk Jaap. Voor de racie looks hoef je het idd niet te doen want je ziet er geen r*k van [emoji23]. BTW niet alles wat jaguar origineel heeft geleverd is goed, bv de originele remschijven.....die zijn echt om te huilen. Zelfs de specialisten zeggen dat er diverse aftermarket schijven stukken beter zijn..... # alshetverbetertkanwordenwaaromniet?dannoemenweheteenupgrade.
×
×
 • Create New...