Jump to content

LeapingXJR

Club Donateur
 • Posts

  1,334
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

LeapingXJR last won the day on July 3 2021

LeapingXJR had the most liked content!

Reputation

550 Toppertje

3 Followers

About LeapingXJR

 • Birthday 05/14/1968

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.jaguarforum.nl/forum/topic/13673-leapingxjr-rené-topic/

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Leiden
 • Hobbies
  Heb een oranje Harding reddingssloep van 8X3 meter. En Horloge´s.........

Wie ben ik

 • Voorstellen
  Hallo,

  Mijn naam is Rene woon in Leiden en ben trotse bezitter van een X350 XJR Midnight Black on Black uit 2004. (Helaas niet meer)

  Maar nog wel...
  Gelukkig getrouwd en vader van een 1 eiige tweeling (jongens).

  Werkzaam bij Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM).

  Ik hou van open en eerlijk en iedereen in zijn en/of haar waarde laten.

  Ik hekel mensen met een dubbele agenda en mensen die het altijd over anderen hebben om zichzelf beter te profilieren.


  Groet Rene

Recent Profile Visitors

3,822 profile views
 1. Jammer... Zou met @arie-jag meegaan maar ik moest helaas afzeggen omdat ik een te drukke agenda had deze dag. "EIk nadeel heeft zijn voordeel" En krijg ik dus een herkansing
 2. Twee sets velgen verkocht via JF- marktplaats. Waarvan ik 30 euro aan JF doneer https://paypal.com/donate/?business=info@jaguarforum.nl&source=url
 3. Sorry jongens voor mijn late reactie, deed altijd alles met Tapatalk app maar sinds de laatste forum update was dit medium niet meer beschikbaar. Ben benaderd door forum staf en heb jullie beiden beantwoord met een PB. Groeten René
 4. Echt noodzaak is er niet, maar meer het gemis van gemak. Dus als er hoger prioriteiten zijn, geen probleem. Dit is ook vanaf mijn telefoon op de browser zonder probleem.
 5. Hallo Ladies and Gents, Ik kan niet meer inloggen met de telefoon app Tapatalk. Als ik wil inloggen krijg ik de melding "serverfout". Mijn vragen ,hebben jullie dit ook of ligt dit aan tapatalk?
 6. Zodra je. Pion en kroon wiel lagers enz..gaat vervangen moet het altijd weer opnieuw gemeten worden met de micrometer en geshimed worden. Misschien is het probleem wat je nu hebt ook wel ontstaan met de gedachte die jij nu hebt. Vraag isabella even (G&G) die werken met een ruil systeem. Hij kan je ook meer info geven wat wel wat niet.
 7. Mooi, mooi, mooi......en jaloers makend al die foto's[emoji1417]
 8. Heren en Dames..... Ik wens jullie een leuke, gezellige en veilige rit[emoji1417]
 9. Veiligheid werkt ooook zeer goed bij vrouw lief......."Moet het nu echt een XJR zijn? ....echt wel schat " daarmee kun je beter anticiperen bij invoegen, ligt beter op de weg zodat ik niet in de slip raakt als je bij mij in de wagen zit.....en vergeet vooral de remmen niet[emoji12]
 10. Aan de vertraging kom je wel ...maar het voelt niet direct, vaag een beetje sponzig net niet laat maar zeggen met de originele rem leidingen. En dit wordt grotendeels opgelost met omvlochten leidingen.
 11. Je merkt het weldegelijk Jaap. Voor de racie looks hoef je het idd niet te doen want je ziet er geen r*k van [emoji23]. BTW niet alles wat jaguar origineel heeft geleverd is goed, bv de originele remschijven.....die zijn echt om te huilen. Zelfs de specialisten zeggen dat er diverse aftermarket schijven stukken beter zijn..... # alshetverbetertkanwordenwaaromniet?dannoemenweheteenupgrade.
×
×
 • Create New...