Jump to content

JimJag

Members
 • Content Count

  450
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by JimJag

 1. Ik wil gewoon Greta boos zien kijken als we al die benzine opstoken
 2. En anders doen we het een maand later toch gewoon nog een keer
 3. British Motor Works toch? Toevallig gisteren nog zitten bladeren op de site van Mic en deze ook ff fotootjes bekeken. Het zal je aan comfort niets ontbreken, maar ben je niet bang dat de betrouwbaarheid op de duur gaat vervelen? Schönes Auto, mein Freund !
 4. Ik vind een Bentley wel bij René passen
 5. Of een XE? Ojaa.. uhm.. budget https://www.autoscout24.nl/aanbod/jaguar-xe-5-0-sv-project-8-touring-benzine-grijs-5080d22c-8c69-4e96-ba0b-da0b79d57bc5 Kilometerstand: 1.500 km Bouwjaar: 10/2019 Verkoopprijs: € 219.995,-
 6. Optie 7: een droge meuslireep... Ook goed.. Als we er maar weer eens uit kunnen met z'n allen op toer!
 7. Is het een Fiat Multipla? *rent héél hard weg*
 8. Kees, beterschap gewenst van Jim en Henny en de STR.
 9. Ouch.. spijtig dat ik gelijk heb. Dat is een flinke klus. Ik dacht er een maand of 2 geleden ook aan te moeten geloven, maar toen was het een slangetje van een van de intercoolers. Daar was nog makkelijk bij te komen. Ken je dit documentje Rene? https://docs.google.com/document/d/1zBrvN05_9eW6qmPfHCPkHgVVNUK6UZ8eHwohAA-ZySI/pub Staat het ook helemaal beschreven
 10. Het beruchte "down the V8 valley" koelvloeistof slangetje kapuut? Of preventief bezig?
 11. Max, Joke en Raymond, hartstikke bedankt voor de top rit wederom! Tevens ook dank aan de president van Zimbabwe, die de hele dag standby met zijn telefoon heeft moeten zitten om eventueel bellende Jaggers uit de brand te helpen. Genoten van het goede weer in het Zeeuwse, dat maakt zo'n dag toch perfect!
 12. Vorige keer reden we net na 11 weg uit Heinkenszand. Anders kan ik wel een "Live locatie delen" lijntje uitgooien. Kun je zo aansluiten eventueel
 13. Die van Richard en Ingrid is ook zwart, dus weer een kansje dat er een mooi rijtje te maken is
 14. Richard en Ingrid komen ook mee met ons in hun "nieuwe" X350.
 15. Zeker interesse, zal er zijn met de kat op wielen
 16. Die interesse is er zeker, ik zal er zijn! En de rally, bring it on!
 17. Het is verbazend wat een mooie weggetjes er toch iedere keer weer tevoorschijn komen in ons kleine landje. Genoten van het goede weer en voelde heerlijk om weer eens met een paar Jags op pad te zijn.
 18. Wij zijn erbij met de STR. Misschien komt er ook nog een X350 mee.Mooie omgeving voor een tochtje, het is weer lang geleden .
 19. Bij mij was het toch echt wel einde verhaal voor het kogelgewrichtje. Gekozen voor de quick 'n' dirty methode met de schroef. Voorgeboord met 3mm en afgevlakte schroef van 30x4 er in gejast. Tevens een steuntje gemaakt voor de motorkap open te houden als er een windvlaag kwam. Had hem al twee keer teruggekopt. Pvc pijpje openzagen aan een zijde zodat ie er tussen kan. Simpel en effectief.
 20. En vanmorgen was de zwarte schoonheid hier aan de beurt met een hangend oogje. Links schijnt een meter of 5 a 6 voor me op het wegdek. Morgen maar eens op onderzoek. Misschien die schroefreparatie, heb bij mijn vorige S-Type van metaal een nieuw kogelgewrichtje gemaakt. Dat was een heel geprul om te monteren.
 21. Zet ik in de agenda! Die willen we niet missen, de regen zal tegen die tijd toch zeker wel op zijn.
×
×
 • Create New...